Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 9 тема

• 143 592
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
  • Казанлък
Мострата от 5 мл на YSL Manifesto в Ензо от 6,80 лв скочи за един ден на 20,10 лв.  Joy

# 361
  • София
Мострата от 5 мл на YSL Manifesto в Ензо от 6,80 лв скочи за един ден на 20,10 лв.  Joy
Ензо са прочути с тези номера Mr. Green

# 362
Тестерът на Нарцисо Родригес, който поръчах от Парфимото,, ще се окаже ОК. Верно ли, че тестерите са по - концентрирани от другите newsm78

# 363
  • София
Тестерът на Нарцисо Родригес, който поръчах от Парфимото,, ще се окаже ОК. Верно ли, че тестерите са по - концентрирани от другите newsm78
Не, сьщите са като парфюмите, това е една заблуда😉

# 364
Все два часа траят Mr. Green За сефте вземам тестер, като му вкарах кода, излезе си нормално в гугъла.

# 365
  • София
Все два часа траят Mr. Green За сефте вземам тестер, като му вкарах кода, излезе си нормално в гугъла.
Моето впечатление е, че Нарцисото като цяло са сьс средна трайност Peace

# 366
Моето впечатление е, че Нарцисото като цяло са сьс средна трайност Peace
Те парфюмите са наред, жената е дефектна, че не задържа нищо, само прасета, де, като мен, Joy Joy Joy

# 367
Не бе, тъпото Нарцисо Р, едп - то, поръчах на жената. В мола е 220, в парфимо 98, с кода 93, няма как да очаквам чудеса, при положение, че и тва в мола, след два часа не се усеща. А вносители са твоите хора от Гладстон 34 newsm78 newsm78 Лотос, нещо си беше Joy

Кой Нарцисо точно визираш? Имам Narciso Rodriguez For Her. Tрае ми цял работен ден, а в/у дреха
(визирам шал)- се усеща с дни.

# 368
Абсолюто визирам. Пръска на кожа, деколте, уши и врат, тъй де, по топлите точки. На дреха няма как да ухае с дни, защото си перем дрехите всеки ден. Всичко носено през деня, вечер влиза в пералнята Shocked Много добър парфюм, ненатрапчив мускус, плътен. Добре се диша покрай него

# 369

Не. Еднакви са "с опаковка".  Ако разликата е 5-10лв спрямо производителя винаги взимам "с кутия".
Точно на топличките зони изветряват по-бързо и за два часа нормално да няма никой и да не се усеща или да става плътно до кожата. Я да пробва жената на ръката в горната част да пръска и да сравни после. Също плътно зад ушите, зад мидите си държи и не изветрява. Какви са тези дрехи всеки ден да се перат, като изключим да кажем тениска, бельо или ризите при нас мъжете, въпреки че, ако е чиста и не си се потил, спокойно може 2,3 пъти да се носи. Зависи и от материята. Никоя дреха не е препоръчително да се пере всеки ден.

# 370
Абсолюто визирам. Пръска на кожа, деколте, уши и врат, тъй де, по топлите точки. На дреха няма как да ухае с дни, защото си перем дрехите всеки ден. Всичко носено през деня, вечер влиза в пералнята Shocked Много добър парфюм, ненатрапчив мускус, плътен. Добре се диша покрай него

А аз визирах шаловете си в случая. Peace
Тях не ги пера всеки ден и уверявам те - ухаят прекрасно!

# 371
  • Пловдив
Дами, някоя от вас да е поръчвала този тестер

http://www.enzo.bg/lanvin/eclat-darpege-parfjumna-voda-te … r-za-zheni/ 

Или да заложа на сигурно и да си го купя от където съм го купувала до сега  newsm78

# 372

Не. Еднакви са "с опаковка".  Ако разликата е 5-10лв спрямо производителя винаги взимам "с кутия".
Точно на топличките зони изветряват по-бързо и за два часа нормално да няма никой и да не се усеща или да става плътно до кожата. Я да пробва жената на ръката в горната част да пръска и да сравни после. Също плътно зад ушите, зад мидите си държи и не изветрява. Какви са тези дрехи всеки ден да се перат, като изключим да кажем тениска, бельо или ризите при нас мъжете, въпреки че, ако е чиста и не си се потил, спокойно може 2,3 пъти да се носи. Зависи и от материята. Никоя дреха не е препоръчително да се пере всеки ден.
Извинявай, че съм те сбъркал с дама, приятелю. Да не чувам такива еретични мисли, че след душ, ще облечеш носена вече дреха ooooh! Често се преобличам и два пъти на ден ooooh! Не пера едни и същи дрехи всеки ден, защото все различни обличам. Един, два пъти в месеца се пере една дреха, някои три newsm78

# 373
  • София
Дами, някоя от вас да е поръчвала този тестер

http://www.enzo.bg/lanvin/eclat-darpege-parfjumna-voda-tes … -za-zheni/  

Или да заложа на сигурно и да си го купя от където съм го купувала до сега  newsm78
Купувала съм Еклат/тестер от Ензо и беше Ок  Peace
P.S. Като цяло спирам да усещам този парфюм след 15 минути /независимо, откъде е поръчвам Mr. Green/, но пък през целия ден получавам комплименти за шлейфа му  Flutter Нося Еклат основно лятото, когато всички други парфюми ми се струват задушливи и дразнещи  Peace

Последна редакция: ср, 05 апр 2017, 15:42 от sympathy

# 374
  • София-Младост
АЗ съм купувала тестер на Lanvin но Merry me, най-голямото разочарование...никаква трайност Sad

Общи условия

Активация на акаунт