Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 9 тема

• 143 581
  • 724
  •   1
Отговори
# 375
АЗ съм купувала тестер на Lanvin но Merry me, най-голямото разочарование...никаква трайност Sad
Аз си го бях купила преди доста години,още като излезе ,но от Бюти Зоун.При мен беше страшно траен Peace Много ми харесваше  Heart Eyes

# 376
  • София-Младост
АЗ съм купувала тестер на Lanvin но Merry me, най-голямото разочарование...никаква трайност Sad
Аз си го бях купила преди доста години,още като излезе ,но от Бюти Зоун.При мен беше страшно траен Peace Много ми харесваше  Heart Eyes
От там съм съгласна, даже наскоро минах през реален магазин и реших да пръсна да видя колко ще държи...момичето каза, че от 2 г. не се произвеждал  newsm78

# 377
Еее,жалко ако не се произвежда вече  Confused Кофти е да спират хубавите аромати.Аз имах фаворит преди доста години-Ескада Сигничър.После го спряха от производство и...ме сломиха за дъъълго време  Sad Така и не намерих друг любим аромат.

Последна редакция: чт, 06 апр 2017, 16:36 от bubka:)

# 378
  • До сърцето...
В парфимо.бг са обявили черен петък. Черен хич не е, ама айде....

Бая им е беден асортимента, но може пък някой да остане доволен  Crazy

# 379
Не дочаках отговор на въпроса си дали Алтерна от Парфимо е читава и си поръчах нещо.По телефона ми казаха доставка в петък.Днес е петък,доставка няма  Laughing Mr. Green От парфимо нямам потвърдителен или информационен имейл  newsm78 Нито известие от Спиди.Поръчах преди седмица,обадиха ми се в понеделник.Според имащите опит,за колко дена пристига поръчката?  Flutter

# 380
чакала съм и по 2 седмици
ако нямаш известие от спийди до сега, ще получиш доставка друг ден - например утре сутрин  Mr. Green
/мразя пратки в събота около 8.30 часа  hahaha/
възможно е и другата седмица
поръчвала съм от ензо алтерна няколко пъти - всичко е ок, от парфимо не съм

# 381
bubanka,благодаря за отговора  Hug bouquet Ех че гадно да е в събота.Държа мъж ми в информационна и поръчкова мъгла  Mr. Green Не му и трябва да ми знае в подробност лудостите и харчовете  Laughing Отделно че трябва да ставам рано.Куриера минава към 9  Mr. Green

# 382
Тъкмо ми звъннаха от Парфимо.Поръчка пусната в петък ще тук утре  Peace

# 383
  • София-Младост
Тъкмо ми звъннаха от Парфимо.Поръчка пусната в петък ще тук утре  Peace
Значи моята от понеделник чак вторник-сряда  Cry Дано поне е преди Великден.

# 384
bubanka,благодаря за отговора  Hug bouquet Ех че гадно да е в събота.Държа мъж ми в информационна и поръчкова мъгла  Mr. Green Не му и трябва да ми знае в подробност лудостите и харчовете  Laughing Отделно че трябва да ставам рано.Куриера минава към 9  Mr. Green

можеш да се обадиш на Спиди и да пренасочиш пратката да ти бъде доставена в понеделник. Аз съм правила така и нямаше никакви проблеми.
От парфимо имам само две поръчки до сега и винаги са ми звъняли 2 пъти за подтвърждение - след самата поръчка веднага се обаждат, а после допълнително се обаждат за доставката да ти кажат кой ден да чакаш курьер.

# 385
  • София
Моята поръчка от Парфимо е от миналия четвъртък. Вчера ми се обадиха, за да кажат, че ми я изпращат и днес ще я получа. Тази сутрин ми се обадиха от Спиди, за да ми кажат, че няма да имат възможност да ми я доставят днес, въпреки че вчера получих СМС от тях, защото не са успели да я разпределят за днес. Предложиха ми да я доставят утре, но я отложих за понеделник.  Peace

# 386
  • Стара Загора

Можеш да я пренасочиш до офис на Спиди и да си я вземеш дори и след 2- 3 дни, не е проблем да престои в офиса няколко дни. Може би офиса на Спиди ти е далече, щом не ползваш този вариант, но пък е по-малката злина (за информационното затъмнение на съпруга)  Simple Smile

# 387
Здравейте. Включвам се в темата с малко необичаен въпрос.
Някоя от вас поръчвала ли си е преса за коса от enzo.bg, защото случайно забелязах че предлагат и такива но на доста по ниски цени(почти двойни)? Ако някой си е поръчвал може ли да сподели оригинални ли са, имат ли гаранция, колко години е и прочие? Благодаря предварително!!  Wink Wink Wink

# 388
  • Бургас
От Парфимо винаги на 8-и ден си получавам продуктите.Абсолютно винаги звънят след поръчката,да.

# 389
  • София
и при поръчка, и при изпращане звънят парфимо.

последната ми поръчка от тях пристигна точно за 1 седмица, както и всяка друга като се замисля. ако се бавят, може да чакат стоката от централния склад

Общи условия

Активация на акаунт