Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 9 тема

• 143 560
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
  • СОФИЯ
Мисля, че вече писах, че съм поръчвала от Ензо
Juliette Has a Gun Mad Madame
Bond No. 9 Downtown Chinatown
Davidoff Leather Blend
Dsquared2 Want
Burberry Brit Rhythm
Chloé L´Eau De Chloé
Guerlain Aqua Allegoria Mandarine Basilic
Diptyque Oyedo

и МНОГО МОСТРИ ЗА ПРОБА.
Не съм имала проблем  Simple Smile
Тези, които ги има в София съм ги тествала и не видях разлика нито в трайността, нито в аромата.
Може и да има ментета в Ензо, но аз до момента не съм попадала/и се надявам да не попадам/  освен на един крем с изтекъл срок на годност, но не ми се занимаваше да го връщам - беше евтин и в промоция.

# 421
Аз влизам само за да изкажа впечатлението си от комуникацията ми с Парфимо.На 18.04.2017 пуснах поръчка без каквато и да е отстъпка т.к.нямаха действаща промоция към момента.Веднага се свързаха с мен по телефона за да уточним доставката като много настоятелно ме предупредиха за срока,че ще е по-дълъг.На следващият ден вече имаха безплатна доставка над 59 лева.Днес се реших да им пиша дали може да пусна още една поръчка която да обединят с първата и да ми премахнат цената за доставка,но което получих положителен отговор.Единственото условие е,че срока се удължава с още 5 дни до пристигането в Бг и на втората поръчка.На този етап съм много доволна,надявам се ,че и като получа продуктите ще е така.

# 422
  • Бургас
Някой питаше за Бърбъри Боди,аз съм поръчвала от Енцо обаче този-https://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Body-Tender-17320.html Както обикновено парфюмът си е оригинален.

# 423
Някой питаше за Бърбъри Боди,аз съм поръчвала от Енцо обаче този-https://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Body-Tender-17320.html Както обикновено парфюмът си е оригинален.
И аз го поръчах миналото лято за подарък.Приятелката ми го отвори,пръскахме се,сравнявахме.Всичко беше изрядно.Абсолютен оригинал.

# 424
И на мен ми харесва бързата, лесна и най- вече адекватна комуникация с Парфимо. Затова и ги предпочитам   Crossing Arms
И аз имам Бърбъри Боди, но от Парфимо, мисля, че бях споменала. Абсолютно оригинален си е   Laughing

# 425
И аз предпочитам по принцип парфимо пред ензо,но съм имала няколко пъти гафове с тях,объркани парфюми и т.н.Веднъж почти ми докараха инфаркт,когато бях поръчала парфюми за около 250лв,платих ги и отварям пратката,три лака и една пила за нокти...прилоша ми,добре,че жената,с която ми бяха разменили пратката не я беше взела още,че върнах моята и оправиха нещата.Още се чудя как не се объркаха и да ми пратят два Tom Ford от Private Blend,да видят дали ще им ги върна  Mr. Green

# 426
Не съм пазарувала от двата сайта, но ми предстои и затова изнамерих темата. Относно парфюмите и аз имам резерви ктм по евтините. Опита ми е с Cerruti 1881 30 мл. за 70 лв. от моловете и 50мл. за 50лв., откъм трайност няма сравнение.

# 427
Имам въпрос - купували ли сте шанелската спирала Ле волюм от Енцо или Парфимо? И , ако да- какви са отзивите?

# 428
Мисля,че няма смисъл да се купува спирала на Chanel от онлайн магазин,при положение,че в реален такъв е с 5-6 лева разлика,а при спиралите според мен ако застояват има голяма разлика в качеството,което най-вероятно се случва в складовете на големите сайтове за козметика  Peace

# 429
Мисля,че няма смисъл да се купува спирала на Chanel от онлайн магазин,при положение,че в реален такъв е с 5-6 лева разлика,а при спиралите според мен ако застояват има голяма разлика в качеството,което най-вероятно се случва в складовете на големите сайтове за козметика  Peace

ruirana,
Напълно съм съгласна с това, но в града, в който живея не се предлага Шанел и въобще - селективна козметика.

# 430

ruirana,
Напълно съм съгласна с това, но в града, в който живея не се предлага Шанел и въобще - селективна козметика.
Мии, извинявай, но виж в оригиналния сайт. Тъкмо ще се застраховаш от ментета, с миналл срок, възпаляващ очите и въобще bouquet

# 431
[/quote]
По принцип е вариант да си я поръчаш от Sephora например,звъниш по телефона и те ти я пращат с куриер,или от Pretty Shop,и те ще ти я изпратят с куриер  bouquet

# 432
Здравейте, дали бих могла да се доверя на Enzo по отношение на Филорга. Някой поръчвал ли е от тях

# 433
БД в парфимо над 59 лв.
да, ама вчера поръчах от енцо - все ми е такъв късметът  Twisted Evil

едит: в парфимо няма това, което съм поръчала от енцо, спокойна съм вече Simple Smile

# 434
  • Пловдив
Поръчах няколко мостри от Енцо на 25 и днес преди обяд бяха тук...явно в тукашния склад ги имат.

Общи условия

Активация на акаунт