Пролет чука на вратата, ЮНЧЕТО си стъпва на краката

• 26 647
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Sorenta, абсолютно съм съгласна  най-важно си е да имаш семейство, каквато и кариера да направиш ако няма с кого да споделиш щастието от нея, не си заслужава. Лека нощ момичета  Hug

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 00:49 от SAB-f

# 106
Така е пари пари,ама какво пък - нали мъжа ми работи,а и когато детето е на градина и аз ще работя. Все някак винаги сме вързвали двата края,че сега ли няма. Но най ми е важно на детето ми да му обръщат внимание, а не през ден да сме болни с температура или да е нахапано от мургаво другарче,защото повечето държавни детски градини край нас са с такива в групите. Я да видим защо пък големите на деня не си пускат децата в обикновени училища ами все в колежи и училища от реномирани марки по света? Щерката на г-жа Нейнски в Швейцария, сина на бившия кмет - италиански лицей,не се смесват с децата на ”тълпата” гласоподаватели,дето им тъпчат децата с циглетата и им говорят за толерантност и интеграции, а да - и им дават по норматив сандвич с петна от лютеница и следи от сирене или извинете продукт за мазане и имитиращ продукт от растителен произход!Сега чета пак ми увеличават ток и осигуровки (аз си ги плащам понеже). Защо ли? Ами да финансираме поредните им кражби на господата,че да има пари за техните деца да не се месят с нас,толерантните. Защо пък веднъж не увеличиха детските или поне да ги вържат с РЗ.

# 107
Нашата шошонка днес за първи път седна самичка, сигурно е било случайно, но гледам, че пак прави подобни опити. Почна да се мъчи и да се набира на решетката на леглото си, та ще трябва да сваляме нивото скоро май.
Отдавна не сме ходили на преглед заради тези снегове, но мисля вече днес да се обадя да идем, че кръв и урина не сме давали, а е вече на 7 и половина. Искам и пак да я преслуша, че като се напрегне от напъване да прави нещо почва да си поема много тежко въздух, все едно не й стига. Не реве и не се оплаква когато го прави и предния път докторката каза, че дробчетата са чисти, но не знам как от лиги може да се чува по този начин.

# 108
Момичета, ние още не се изправяме и не правим дори опити, а навършихме 8 месеца онзи ден. Има ли други, като нас или вече всички бебета се изправят в леглото ? newsm78

Сорента, няма какво да ги мислим господата с парите. Всеки се простира според чергата си. Да, гаднички са условията в държавните детски заведения и училища, но той и животът не е цветя и рози, така че рано или късно ще се сблъскат с родната действителност. Дано всички имаме възможност за елитни заведения. Иначе, за частните ясли и градини също съм чувала лоши неща, така че и там трябва добре да се селектира.

# 109
Момичета, ние още не се изправяме и не правим дори опити, а навършихме 8 месеца онзи ден. Има ли други, като нас или вече всички бебета се изправят в леглото ? newsm78

Сорента, няма какво да ги мислим господата с парите. Всеки се простира според чергата си. Да, гаднички са условията в държавните детски заведения и училища, но той и животът не е цветя и рози, така че рано или късно ще се сблъскат с родната действителност. Дано всички имаме възможност за елитни заведения. Иначе, за частните ясли и градини също съм чувала лоши неща, така че и там трябва добре да се селектира.
Напълно съм съгласна за селекцията,но за сега ни е рано на нас Simple Smile иначе ние сме на 7мес и една седмица и се опитва да се набира да се изправя но за сега ставасамо като й държа коленцата като за коремна преса.иначе цял ден иска да е права в ръцете ми.не иска да се отдели от мен и това е лееек проблем защото не може да се изкъпя даже без да се разплаче хем е при баба си.

# 110
Ние сме на 10 и несе изправяме ходихме на невролог искат да ни правят изследвания и да стоим 5 дена в болница не знам но може би ще потърся второ м ение преди да ми ошашкатдетето може и за няма нищо

# 111
Ние сме на 10 и несе изправяме ходихме на невролог искат да ни правят изследвания и да стоим 5 дена в болница не знам но може би ще потърся второ м ение преди да ми ошашкатдетето може и за няма нищо

Точно, защото прочетох твоя коментар, се притесних и аз...

# 112
И моят не се изправя сам, само до седнало положение. Поне вече стои стабилно седнал, че до преди няколко дни и това не можеше.

# 113
Хем се притеснявамхем не искамда си подлагам детето на това да сме в болница като бяхме на3 -4 месеца лежахме за з дни зарради акото и това беше пъленкошмар за няма и защо гледам недоверие сякаш заради пътеките го правяти ти вкарват излишни тревоги ако лл кажече можем да изчакаме още месец ще и се доверя

# 114
Както писах вече,не е въпрос да се изправят сами,а като имат за какво да се хванат,да правят опити. Огнян не седи стабилно,не се опитва сам да седне,но като се хване за мен или решетката и направо прав иска да се изправя.

# 115
На твое място бих направила нужните изследвания. Не отлагай във времето, второ мнение бих потърсила след като имам резултати, които няма да покажа на другия лекар. Но в този случай ще се наложат още едни изследвания.
Детето около термин ли е родено или е недоносено?

# 116
Хем се притеснявамхем не искамда си подлагам детето на това да сме в болница като бяхме на3 -4 месеца лежахме за з дни зарради акото и това беше пъленкошмар за няма и защо гледам недоверие сякаш заради пътеките го правяти ти вкарват излишни тревоги ако лл кажече можем да изчакаме още месец ще и се доверя
Това,заради пътеките,е абколютно така! Мен ме ошашкаха да правя амниоцентеза,въпреки че на ФМ се видя,че всичко е ок по огношение на синдрома на Даун и там дрежите два основни,които се гледат. След време пащ на ФМ при друг лекар, като ми видя изкледватията ог БХС и каза,че амтиозентезата е цила излишна...

# 117
Точно на датата на термина тя като цяло започна и къснода сяда и стаболносттадойде със времето не знам моямъж нее за влизанетовболница според него при нея се случватмалко по късно нещата говорих с рехабилитаторката мисля че ще минем първорехаболитацията и тигава ще решим благодаря ви за мненията

# 118
  • София
Меган, дано всичко да е наред с бебчето ти, но може ли да пишеш ако не с елементарните препинателни знаци, то поне с интервали между думите?  ooooh!
Не го приемай като заяждане, защото не е, а просто е мъка да ти се четат постовете.

# 119
  • България
И моето не е заяждане,но прочетох поста й без да забележа,че има проблем Laughing т.е за мен няма  Peace
Понеже чета много бързо,че няма време.

Общи условия

Активация на акаунт