ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 18 [234]

• 41 993
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
Привет  Hug
Джадъъъ, Едиз Хун не може да се каже, че точно го е похвалил. Казал е, че го харесва. Преди това е казал, че преди е можело да се говори за звезди, сега в 80 милионна Турция (малка му се струва явно  Rolling Eyes не мога да разбера. Но какво да кажем ние тогава?  hahaha) трудно можело да се говори за звезди. Имало красиви момчета и сладки момичета,  Mr. Green hahaha които са харесвани. И те трябва да контролират личния си живот.

Всичко това го е казал пред студенти. Попитали са го кого харесва от младите, той казал: Намирам за успешен Чаатай Улусой, с когото пред сме били на един сет. Изглежда добре (Буквално казва: има хубава стойка  Joy) и стои добре на екрана. Той е много възпитано и добро момче. Когато сме си говорили съм му казвал: Внимавай с личния си живот, после успеха ще дойде.

Правилно му е казал  Mr. Green Mr. Green нЕма да навлизам в темата за отпреди 3 години.  Mr. Green

За Мерт - един голям егоист, който мисли само и единствено за себе си. Точно като много хора в този форум.  Peace

В някакъв акаунт в инстаграм (няма идея какъв е, но има 36 млн. последователи) са споделили снимка на Бенсула, която пожънала голям успех.  newsm78
https://www.instagram.com/p/BQL_cc3B-cM/?taken-by=9gag

Последна редакция: ср, 08 фев 2017, 18:55 от Ани (Aniska)

# 691
Привет  Hug
Джадъъъ, Едиз Хун не може да се каже, че точно го е похвалил. Казал е, че го харесва. Преди това е казал, че преди е можело да се говори за звезди, сега в 80 милионна Турция (малка му се струва явно  Rolling Eyes не мога да разбера. Но какво да кажем ние тогава?  hahaha) трудно можело да се говори за звезди. Имало красиви момчета и сладки момичета,  Mr. Green hahaha които са харесвани. И те трябва да контролират личния си живот.

Всичко това го е казал пред студенти. Попитали са го кого харесва от младите, той казал: Намирам за успешен Чаатай Улусой, с когото пред сме били на един сет. Изглежда добре (Буквално казва: има хубава стойка  Joy) и стои добре на екрана. Той е много възпитано и добро момче. Когато сме си говорили съм му казвал: Внимавай с личния си живот, после успеха ще дойде.

Скрит текст:
Правилно му е казал  Mr. Green Mr. Green нЕма да навлизам в темата за отпреди 3 години.  Mr. Green

За Мерт - един голям егоист, който мисли само и единствено за себе си. Точно като много хора в този форум.  Peace

В някакъв акаунт в инстаграм (няма идея какъв е, но има 36 млн. последователи) са споделили снимка на Бенсула, която пожънала голям успех.  newsm78
https://www.instagram.com/p/BQL_cc3B-cM/?taken-by=9gag

hahaha hahaha hahaha

Значи е похвалил себе си...  Joy че има пръст в израстването на Чачи, предупредил го да внимава за ЛС и ей го нА- Чачи успял, защото го послушал  Peace Peace  Joy Joy

Еееех,  Rolling Eyes  има такива хора, всякакви хора има, де!  Peace Grinning Grinning Sunglasses

Гьозде е сладка, бе, нищо, че е с три  Peace Laughing Laughing Heart Eyes

# 692
  • Яко в Матрицата...

Чакам си чинно преведената серия, за да видя какво следва след 24 минута Laughing hahaha

ooooh! ooooh!    Joy Joy

hahaha hahaha hahaha

И каква псувня има в моята част, ма аз не я преведох Mr. Green Joy Даскалката ми и тя каза tövbe tövbe като я чу Laughing

Ани Hug Heart Eyes Heart Eyes, Мерт е нищо в сравнение с егоистите в маммата  Rolling Eyes

# 693
# 694
Много се радвам , ако това е вярно разбира се  Heart Eyes

Чаатай Улусой в сериала "Прилив и ... " е получавал по 50 хиляди лири на серия т.е. 200 хиляди лири на месец .

В сериала " Вътре " за всеки епизод получава по 110 хиляди лири  newsm10

# 695

Чакам си чинно преведената серия, за да видя какво следва след 24 минута Laughing hahaha

ooooh! ooooh!    Joy Joy

hahaha hahaha hahaha

И каква псувня има в моята част, ма аз не я преведох Mr. Green Joy Даскалката ми и тя каза tövbe tövbe като я чу Laughing

аз я преведох  Mr. Green Mr. Green
и оная на Мерт украсих  Crazy Crazy Party  чакам Лили да ги одобри  Party Party Party

гледам другата част, не съм стигнала края, ама го видях предварително  hahaha hahaha
много готин епизод  Party Party Party

буля Серап ми беше анти преди да влезе Вътре  Sick  сега вече  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Докато мислеше олума за дрога, беше готова да ...  Whistling  Mr. Green  сега ще се кара на ашкъмчо  Shocked  Ай сиктир, ма овца!  #2gunfire Joy
После баба  Shocked Shocked  нямала такъв син  ooooh!   дано да нямаш  Crossing Arms Crossing Arms
ама вярно е досущ баща си  Mr. Green  Party 
и единствената сила дето го държала към живота.... била аннето  Shocked Shocked 
пак аз чакам секс  Crossing Arms Crossing Arms rotfImbo

Подире Мелек - патка  ooooh!  Няма да ме видиш повече, няма да стоя с теб под един покрив, и тич, тич... при св. Джелял  Mr. Green
ВсичкотО жена у това дизи, патки в мъгла  Sick  ooooh! 
Само Ейлемка ни отсрами като род  hahaha hahaha hahaha  дето тръшна вратата под носа на Мерт  hahaha hahaha

# 696
Джадъъъ, Едиз Хун не може да се каже, че точно го е похвалил.

зависи от гледната точка  hahaha hahaha  3те години кривят моята  Whistling  hahaha hahaha

# 697

зависи от гледната точка  hahaha hahaha  3те години кривят моята  Whistling  hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha този явно не е по хвалбите  hahaha

То като гледаш турски дизита и да те е срам от собствения ти пол.  hahaha hahaha hahaha аз затова си падам по мъжката част от каста и не проявявам грам женска солидарност и даже не ме е срам.  hahaha hahaha То щеше да ме е срам, ако проявя солидарност към малоумните героини  Crossing Arms Crossing Arms

ей с такова облекло искат да видят Чачо на следващата фотосесия  Joy Joy Joy
https://pbs.twimg.com/media/C4KhYD1WQAQUW8A.jpg

# 698

То като гледаш турски дизита и да те е срам от собствения ти пол.  hahaha hahaha hahaha аз затова си падам по мъжката част от каста и не проявявам грам женска солидарност и даже не ме е срам.  hahaha hahaha То щеше да ме е срам, ако проявя солидарност към малоумните героини  Crossing Arms Crossing Arms

одобрявам, може и без облекло  Naughty Crazy Crazy Crazy Joy
+++ към мъжкия каст  Laughing Laughing

ей го, сега и Шевко ме кефи  Party  с това синьо якенце, мноУ го отваря  Joy

# 699

одобрявам, може и без облекло  Naughty Crazy Crazy Crazy Joy
+++ към мъжкия каст  Laughing Laughing

ей го, сега и Шевко ме кефи  Party  с това синьо якенце, мноУ го отваря  Joy

Шевко е гоУема работа  Party и Мъника  Party Party

в една от сериите някой му викаше Шевко аби  hahaha hahaha hahaha

Мен ашкъма много ме кефи.  Party Party

каква ашк чакаш бе, джадъ?  hahaha hahaha То както е тръгнало .. като гледам Ейлем как пламенно брани аби си ..  Whistling Whistling а Мелека и Мерт с тежкото детство, което гиу свързва  hahaha hahaha да няма смяна на партньорите  hahaha hahaha

# 700
Фрагчето

дЕдо в прединфарктно състояние  Mr. Green потриса се от хабера hahaha hahaha

# 701

Мен ашкъма много ме кефи.  Party Party

каква ашк чакаш бе, джадъ?  hahaha hahaha То както е тръгнало .. като гледам Ейлем как пламенно брани аби си ..  Whistling Whistling а Мелека и Мерт с тежкото детство, което гиу свързва  hahaha hahaha да няма смяна на партньорите  hahaha hahaha
ай данооо  Crazy  нека има разврат  Mr. Green  Joy

ей, че го бива Хаканчо бе  Laughing Laughing  така ги е натаманил  Joy Joy  че дЕдо вече ще го коли  Joy Joy

# 702
Фрагчето

hahaha hahaha

Мерт: Имам за теб една новина, която ще те изненада много.
Познай да видим кой е до него.
Джелял: Кой?
Мерт: Директора Юсуф.
Джелял: Сааарп!
Или Сарп е като теб? Внедрил се е между нас?
Мерт: Както ти казах, Сарп и директора Юсуф са заедно.

# 703
Фрагчето

newsm09

# 704

Мен ашкъма много ме кефи.  Party Party

каква ашк чакаш бе, джадъ?  hahaha hahaha То както е тръгнало .. като гледам Ейлем как пламенно брани аби си ..  Whistling Whistling а Мелека и Мерт с тежкото детство, което гиу свързва  hahaha hahaha да няма смяна на партньорите  hahaha hahaha
ай данооо  Crazy  нека има разврат  Mr. Green  Joy

ей, че го бива Хаканчо бе  Laughing Laughing  така ги е натаманил  Joy Joy  че дЕдо вече ще го коли  Joy Joy

напраУ ги е нагласил  hahaha hahaha Според мен ашкъма и Сарп ще изиграят нЕкой номер на Мерт.  hahaha hahaha А дЕдо му е Идосан за нещо друго  Naughty Naughty може Сарпчи  да е преспал с Мелека  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт