ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 18 [234]

• 41 993
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
Здравейтиии  Hug Hug Hug Hug

видях половината епизод  Party Party  

Хубав епизод беше - голямо препускане, голямо бягане   Laughing Laughing Laughing Laughing

Най-противното в него ми се видя хленченето на ашкъма  Tired Tired Tired
Не за медал, ами за чичек е достойна Рени де го е гледала и старателно превеждала  Laughing Laughing Laughing

За Мерт... ами, честно, прави за бой лапето  Mr. Green ама да речем, сякаш не мога да му се ядосам и да го стрелям.  Wink

на мен ми липсваше някой издънкаджия, когото да си харесам /тип Крачолов  Joy/ та сега Мерт вече си влезе у роля на джадЪ любимец  Crazy Party Party
и ашкъмът Ич не ме дразни  Naughty Joy Joy

https://twitter.com/Renay_syk/status/829302499517595650

# 676
Ръза убиха ли го?  newsm78 newsm78

Нищо не казвате за него  Grinning Grinning

Мерт е готин, бе,  Peace   Laughing Laughing  е, не колкото Крачо  hahaha hahaha hahaha ооох  Joy Joy

ако Сарп беше на неговото място нямаше ли да го е гръмнал вече  Party Party Party Party не ми отговаряйте  Peace Joy Joy Joy

Crazy Crazy

# 677

не  Party Party Joy
 hahaha hahaha   ама и ти ги караш като мен - карашик актьори, герои, които иска и може, да ги познае   Mr. Green Joy Joy Joy

# 678

Дур бе.. кви мисли ти минават за тоз хубав човечец  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сцената с  полегналия в шумака Давут беше постановка  Laughing Laughing

# 679

не  Party Party Joy
 hahaha hahaha   ама и ти ги караш като мен - карашик актьори, герои, които иска и може, да ги познае   Mr. Green Joy Joy Joy

Ох, бе  ooooh! ooooh!  Blush hahaha hahaha

Дур бе.. кви мисли ти минават за тоз хубав човечец  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сцената с  полегналия в шумака Давут беше постановка  Laughing Laughing
Shocked Shocked Постановка лиии, айдаа...   Laughing Laughing

Днес какво сме, а сряда, добре...  Joy Joy Joy

# 680

Мерт си е супер  Party Party Party Party Party

# 681
  • Sofia, Bulgaria

И според мен

# 682
# 683
  • Яко в Матрицата...

Най-противното в него ми се видя хленченето на ашкъма  Tired Tired Tired
Не за медал, ами за чичек е достойна Рени де го е гледала и старателно превеждала  Laughing Laughing Laughing

Гале Hug Heart Eyes, взимам си го Crazy Crazy И на мен малко театрално ми дойде реването на Ашкъма, ама той май повече ревеше за пропуснатите години със сина си, отколкото че са го стрелнали Laughing

И аз нещо не мога да му се ядосам на Мерт, баш като абито си е - силно люби и мрази Naughty Joy Joy Joy

Чакам си чинно преведената серия, за да видя какво следва след 24 минута Laughing hahaha

# 684

Майката и бащата на Дамла на гости при аннето  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 685

Майката и бащата на Дамла на гости при аннето  Laughing Laughing Laughing Laughing

Оохх,  Laughing Laughing  Арас  Hug Heart Eyes като че ли тъста и тъщата прегръща, така е цъфнал  hahaha hahaha

Чакам си чинно преведената серия, за да видя какво следва след 24 минута Laughing hahaha

и аз, и аз,  Grinning минутата е друга, само  Peace Laughing Laughing

Много харесвам тази снимка  Crazy Crazy Crazy

от същата авторка Ашкъм аби  Party Hug

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 08 фев 2017, 16:30 от Анонимен

# 686

ooooh! ooooh!    Joy Joy

# 687
  • Ruse, Bulgaria

# 688

да не дойдоха да го искат  Mr. Green Joy

HugЕ и фраг тази вечер  Heart Eyes

Днес сета е бил Douwe Egberts Coffee

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 08 фев 2017, 18:10 от diana72

# 689

Общи условия

Активация на акаунт