Искам да кажа ... (107)_30.01-05.02

• 63 573
  • 916
  •   1
Отговори
# 345
Не ми харесва костюма, обаче въпреки него си личи, че момичето е хубаво. Браво  Peace

# 346
Къде можем да видим другите миски?

# 347
Лято, в темата за звездните компромати има линк към снимки на участничките.

# 348
  • В Космоса
Мър, точно, преплетени елементи, много добра идея, но изпълнението, както казах накуцва доволно, а горнището съвсем.

# 349
Отивам до Била да видя дали продават тикви и после съм на работа.
Белла, Янтра, снимайте после и готовото сладко! Интересно ми е как изглежда. И внимавайте да не изпиете виното за рецептата!!!!

# 350
Ха добър ден!

Руми, от къде е роклята, много ми харесва.

Миската на тази снимка е красива, тоалетът не толкова, но не е чак скандален.

Маникюрът сама си го правя. Пробвала съм с гел лак, но ме хващат братята като ида на поддръжка. А и моите нокти растат много, много бързо. Оптимално трябваше да ходя на 2 седмици, за да не ме дразни, което би ме съсипало психически. Преди се лакирах често, сега само оформям, не ми се занимава. Ако кумицата има муза или си правим кифла следобед тя ми прави ноктите, на маникюрист не мисля, че ще отида скоро.

# 351
И на мен не ми хареса костюма на нашата миска сам по себе си, но на фона на всичките сърфове, замъци, крила, пера, птички, слънца, лодки, снежинки… нашата изглеждаше направо семпла.

# 352
Отивам до Била да видя дали продават тикви и после съм на работа.
Белла, Янтра, снимайте после и готовото сладко! Интересно ми е как изглежда. И внимавайте да не изпиете виното за рецептата!!!!

http://prikachi.com/images/998/9029998m.jpg

Имаме отделено вино за дегустацията после  Joy

# 353
  • София
Тотално дезинтересирана съм към конкурсите за красота Laughing Даже спортните състезания са по-смислени от тях!

Мислите ли, че като държа лаптоп на краката си, с масичка под него, облъчвам бебето Rolling Eyes Подчертавам - на краката ми, не на корема. С подложка за лаптоп отдолу, дебела десетина см.

Белла, нямаш сърце Cry

# 354
А може би дрескодът на събитието, където  се явяват миските е карнавални костюми Thinking

# 355
  • Пловдив
Сладкото е по средата, още ще се сгъстява Simple Smile

# 356
  • ГО
Като заговорихте за нокти, искам да ви покажа на какво попаднах, преди няколко дни, в една страница за маникюри във фейса. Маникюристката явно е горда от произведението си, ама аз, ако си тръгна от салона в този вид.....
Скрит текст:

# 357
Може да е домашно производство, че не виждам как иначе ще сътвори този ефект, освен, ако не е с две леви ръце.

# 358
  • ГО
Не е домашно. За съжаление.

# 359
Сигурно е от албума " Така НЕ трябва да изглеждат вашите нокти"  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт