Искам да кажа ... (107)_30.01-05.02

• 63 569
  • 916
  •   1
Отговори
# 360
Аз последно да се похваля, че отмъкнах два чайника от Янтра  Heart Eyes

http://prikachi.com/images/10/9030010k.jpg

# 361
Как тези грозни нокти ще са дело на маникюристка Shocked. Ужас.
Интересно ми е какви са коментарите под снимката. Whistling

# 362
Бела, имам същия като левия Simple Smile. Янтра как се е разделила с тях?

Тъкмо казах, че ако почна да сънувам форума и ще трябва да се замразявам и тази нощ прекарах в помощ за сваляне на гащи от дърво. Имаше обаче и потник и Янтра като го бутна, вятърът ми го лепна на лицето, а аз след момента на ужас се самоуспокоявах, че можеше да са гащите  Joy.

Джули, при моите нокти същото се случи и не съм се лакирала от известно време. Пия и витамини по съвет на Алечка и май има ефект. Утре обаче ще се намацам, че ми е странно без лак.

И аз имам над 100 лака, но сега ще изхвърля по-старите. Ползвам ОПИ и чайна и ми издържат по седмица, а понякога и повече, като не съм принцеса и мия, чистя и градинарствам. За гел съм се замислила, защото май заздравява, макар че не ми е логично, но много мразя висене в салоните. Само на масаж ми е хубаво.

# 363
Ха, Янтра се е разделила с чайник. Много са хубави. С удоволствие да си ги ползваш  Peace
Все още не мога да асимилирам в едно изречение лук и сладко  Crazy

Алечка, благодаря

Скрит текст:
От ганг е роклята. Имат интересни неща. В ограничени бройки и размери. Малко са изчанчени повечето, но имам страхотни попадения от там. Повечето са рокли. Днес пак ги отворих профилактично и я видях, че даже и намалена. Като я сложих в кошницата и ми начисли още 2лв отстъпка за стар клиент - как да не си поръчаш  Heart Eyes

# 364
  • София
Като заговорихте за нокти, искам да ви покажа на какво попаднах, преди няколко дни, в една страница за маникюри във фейса. Маникюристката явно е горда от произведението си, ама аз, ако си тръгна от салона в този вид.....
Скрит текст:

Оле майко Simple Smile
Тук няма нито един с един еднаква дължина и форма, а за лака - без коментар

Тези чайници са страхотни. Имаме вкъщи такъв.. толкова ми е сантиментално

# 365
Руми, мерси! Има хубави нещица, на бърз прочит си харесах 3-4 дрешки  Mr. Green

# 366
  • София
А тези чайници ползвате ли ги реално или само си ги гледате?
Аз имам само един чайник. Много е хубав. Има си цедка за насипен чай и поставка, където да се сложи чаена свещичка, за да поддържа чая топъл. Купихме го, защото върви с цял сервиз за хранене и да има от всичко. Първите години го ползвахме, обаче сега нямам нерви да седна просто да пия чай - да го кисна, да мия чайник и прочие такива. Все е набързо, мятам пакетчето в чашата и готово. Чайникът събира прах в шкафа, заедно с прилежащите му чаши, а ние ползваме най-обикновени чаши от онези големите, които стават за всичко.

# 367
  • София
Аз ще призная, че не харесвам, съответно не притежавам ретро-изглеждаща домакинска посуда. На мене дай ми ултра модерен дизайн, много се кефя. Не че и такива имам много, защото са скъпи, но гледам все нещо по-така, съвременно, да придобия. Ако имах такива чайници, всичките щях да ги подаря на Янтра, но имах само една стъклена кана за чай, която на връх Коледа забих в крака си hahaha

Правих на децата бисквитена торта. Много трябва да ме обичат, ей!

# 368
И аз не съм фен на нищо ретро. Такива оставяме на село, но и там не ги ползваме. И юргани имам дори  Mr. Green, жал ми е да ги хвърля, но никога не съм ги разгъвала дори. Обичам всякакви кухненски приспособления, имам ужасно много и все нови купувам

# 369
  • Пловдив
Янтра има ... така 50-60 чайника. Има ултрамодерни, има ретро, има всякакви. Grinning

Сладкото е огън, олалалала! Сега го доварявам, че стана време да събирам глутницата и го бях спряла.

# 370
сладко от лук, ах това със сирена и месо как ще е.... окапах се   Simple Smile

# 371
  • на Мелмак
Маникюристката е направила каквото е поискала клиентката.
Аз последните 2 пъти съм  с гел брокат.
Винаги имам рисунка или камъче.

# 372
Маникюристката е направила каквото е поискала клиентката.
Аз последните 2 пъти съм  с гел брокат.
Винаги имам рисунка или камъче.
Рисунката може, но изпълнението  Shocked Дори аз не си лакирам сама така кожичките. Това е супер некадърно

# 373
  • на Мелмак
Да, изпълнението е "чудно ".
Аз мислех за еленчето  Crazy

# 374
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Янтра, какво ще рече "огън" - люто ли е? Любопитствам, щото вече мислено кълцам кг червен лук, такива сте тука изкусителки и зарибителки.

Аз обичам ретропосуда, но не всичко, определени неща. Най-голямата ми слабост са порцеланови комплекти за сол, брашно, ориз, подправки и т.н. Имам един на вилата, над 100-годишен - 6 големи съда за 1 кг продукти, 6 малки за подправки, два по-разлати за най-употребяваните продукти брашно и сол, плюс канички за оцет и олио. Много му треперя, защото е изключително красив.
Но най-голямата ми слабост са тумбести чайници, супници и овални плата.

Модерни съдове също много обичам, но да не приличат на лабораторни. Обичам цветни аз, уютни и весели. Металният блясък на операционна не е за мен.

Общи условия

Активация на акаунт