Искам да кажа ... (107)_30.01-05.02

• 63 530
  • 916
  •   1
Отговори
# 810
  • На брега на реката
Добро утро мързеланки,
Аз пак се събудих рано и си пия второто кафенце. Днес отиваме с ММ на профилакториум за 5 дни в почивна станция на нашето предприятие. Надявам се, да си почина и дано има хубаво време за разходки. При нас вали дъжд и е мрачно, дано не е заледен пътя, че каквито са завои до станцията, страх ме хваща.
Прекрасна неделя ви желая. Heart Eyes

# 811
Добро утро. И София,  и дъщерята на Силвето,  и Захир са прекрасни. Други и да е имало, не съм ги видяла. Навън вали силно, с моите работни мъже излязоха по работа. Не се оплаквам, аз почистих и почивам. Само дано детето не се разболее.

# 812
  • До морето
Добро утро и от мене! Две деца облечени и нахранени, закуската е  готова и седнах с кафето да ви чета, пък вие всички спите, еле па Гена и Ша  Mr. Green

Куфари стягам аз - 2 големи, 1 среден с обувки и 2 детски. Отделно една пътна чанта при нас в колата с храна, дрехи и играчки и една огромна торба от Джъмбо пълна със ски екипите. Количката и кошарата казах ли ги? Направооооооо.....

# 813
Айде на кафето и да е хубаво времето днес http://s.rozali.com/p/k/a/kafe%20risuvane%2016-3790-500x0.jpg

# 814
Добро утро!

Подремнах си стабилно и аз, много съм доволна. Като си изближа кафето мисля да метна едни палачинки за любимия, че мама ми подари нов тиган и да го сефтосам. Малко домакинска работа и после айляк.
И при нас е мрачно и дъждовно. Копнея за слънчице....

# 815
  • на Мелмак
Добро утро !
От 5ч.съм се събудила  Confused
Направих баница на тиган, изгорих я , но се изяде Crazy
Още едно кафе и да ходя да плащам сметките .

# 816
Мислех да поспя повечко, но....кучето отворило входната врата и дойде да ме търси, скимтейки пред спалнята, бърза за разходка говедото.
Баница на тиган не смея да правя, все си мисля, че ще ми остане сурова отвътре.

# 817
Добро утро и от мен Grinning
Излежаваме се с малката още, сега закуска и кафе и после ще пътуваме до родителите ми за обяд.Не сме се виждали месец та ще ни е хубаво Grinning
Добре, че топлата вода и парното дойдоха, то си е нечовешко без тях  Mr. Green
Хубав ден от мен Grinning

# 818
И аз съм будна. Станах към 9. Душ, закуска и кафе и малко време във форума. Не съм от тези, които спят до късно. Зависи и кога съм легнала, но 8-9 часа сън са ми достатъчни, за да се чувствам бодра и свежа. Малко ми странни млади хора, които спят до обяд..
Днес ще гледам филми и ще си почивам. Хремата почти ми мина, но предпочитам да стоя на топло вкъщи.

# 819
  • Бургас
Ние сме будни от 8 без 15, но се борихме с децата до към 9.30. Закусиха и редят пъзели с баща си,докато си изпия кафето. После ще идем до плажа да се разходим. Ядене имам, само трябва да се боядисам, но ще е следобед

# 820
  • ту тук, ту там
Привет!
Радвам се, че има хора, които се радват да ме "видят"!  Laughing Благодаря за пожеланията! Hug

За спане си говорите. Да казвам ли колко имам нужда да се наспя?! Не помня откога не ми се е случвало...
Тук (Банско) времето е много гадно - влага и мъгла... А мислех да извеждам децата!
Радвам се за онези, които имат слънце!

# 821
Днес за мен в пълна степен важи "Няма нищо по-хубаво от лошото време!". Имам да пера за целия китайски народ, да прибера елхата Grin (ще го направя, честно!) и да изпратя мъжа ми на командировка. После вечерта ще видя дали да събера партито в нас по случай, че съм сама или да си гледам самостоятелно живота... (т,е, вино, книжка...) - има да го мисля де, време колкото щеш.

# 822
  • ту тук, ту там
И ние сме още с елха!  Crazy

# 823
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Eлени, според мен всички се радват да те видят, особено пък след като се разбра по околни пътища каква красива причина те е отстранила временно от нас. Joy Не искаш ли да кажеш малко повечко за тази радост - момченце, момиченце? Всъщност може и да си казала, ама аз покрай това боледуване малко по диагонал чета и може и да съм пропуснала.

В София е гадно - огромни буци черен мръсен сняг насред локви от мръсна вода. Поне слънце да имаше, както обещаха, ама йок, няма. В нашия квартал е отвратително просто - нищо не е чистено цяла зима, освен отсечката пред училището, ама пък как я изчистиха - снега от платното го метнаха на тротоара. И като чета как в края на седмицата щял да завали нов сняг...Ще покрие мръсното, ама пък после тия количества къде ще се дяват, един господ знае.

Разминахме се с неделното посещение на децата...Ама нямаше как, болни сме си още. Само мисълта, че може да пипнат от нас гадния вирус и после две седмици да им е зле ми е недопустима, какво остава за действителното боледуване.

Искам да ви питам нещо за пъзелите (Лина ме подсети). Онези огромни пъзели с хиляди части къде ги редите? Аз обичам пъзели и имам желание за такъв голям, обаче проблемът е, че не може да се нареди за един ден. И къде го държите полунареден ми е въпросът? Защото нямам такава маса, която да не ползвам няколко дни.

# 824
  • Sofia
Добро утро и от мене! Две деца облечени и нахранени, закуската е  готова и седнах с кафето да ви чета, пък вие всички спите, еле па Гена и Ша  Mr. Green

Куфари стягам аз - 2 големи, 1 среден с обувки и 2 детски. Отделно една пътна чанта при нас в колата с храна, дрехи и играчки и една огромна торба от Джъмбо пълна със ски екипите. Количката и кошарата казах ли ги? Направооооооо.....
Mr. Green bowuu ей мЪ на, тъкмо се излюпих.С котаната си правим компания,тя търчи бодро...аз-не  hahaha. Момчетата още спят  Whistling.
Марипоса, изморих се с твоите куфари  ooooh!.Хубаво да се отъркаляте в снега!  Hug
Нямам никаква идея каква и дали ще извършваме дейност днес  Laughing..Никой не се е втурнал наникъде.
Много сте ранобудни  newsm78,що така?

Общи условия

Активация на акаунт