Искам да кажа ... (107)_30.01-05.02

• 63 521
  • 916
  •   1
Отговори
# 825
  • Бургас
Добро утро и от мен!
Къпах се, правих палачинки, ММ и баща ми рано-рано успяха да пренесат и една кошара. Поошетвам сега малко, после пазар и у свеки на обяд.

Фотокниги съм поръчвала от photobox, ако им се хване промоция, излизат за без пари. В групово сега има ваучери за разпечатване на хартиени снимки. Иначе и от snimkitevi съм доволна.

Ехограф на млечна жлеза правих преди година, а цитонамазка с микробиология два пъти годишно, заради немарливо отношение преди години и последвало ходене по мъките година след това.
Титина, стискам палци всичко с майка ти да е наред. Моята е същата, трябва да я ръчкам все, записвам й разни часове на моя глава и само й казвам кога и къде. Ама то и аз трябваше да си патя, та да ми дойде акъл. Никаква здравна култура, никаква.

# 826
  • Варна
Светалчо, аз съм луд фен на пъзелите. Редя ги върху големи листи мукава, които си купувам от една книжарница, размер 70х100 см. Слагам мукавата на кухненската маса, редя колкото редя и като приключа за деня мятам отгоре още една мукава. После покривка или мушама, според това какво ползваш, а върху нея можеш спокойно да редиш чинии и масата да се ползва за хранене. Стига да не заливаш с течности, но и това не е голям проблем, ако имаш мушама. Така ми е отлежавал пъзел и месец, ако в даден момент ме домързи да го довърша или ако захвана някой труден, с повече парченца и ми отнеме повече време от обичайното. Иначе хилядарките ги правя за около ден, такъв спец съм станала.

# 827
Вчера цяял ден лежах, днес пак лежа. Като си натисна очите ме болят. От десетина дни не мога да спя спокойно. Будя се през нощта, кога заспя веднага, кога не мога, но някаква умора и притеснение се натрупа. Цяла седмица почти ме боля главата, а започнах да кашлям и да ми хриптят гърдите, а други симптоми нямам. Имам и аз за чистене, готвене. Така ми се искаше да идем до Витоша, толкова рядко ни се случва в снега, обаче сина си сложил час по английски днес, та ще се разминем. Вместо да го сложи утре, вдругиден, той днес, па и по средата на деня, съвсем нищо са не можем да организираме, дори и кино. И сега всички си цъкаме и чакаме да стане час за английския 😜
Ние нямаме топла вода, да няма някаква авария? Принципно не ми проблем, че имаме и бойлер за такива случаи, но все пак предпочитам ТЕЦ-а

# 828
Само да докладвам - наистина ще махнем елхата... само щото мъжа ми не издържа и се зае със задачата, явно не иска да си посреща РД с елха Stuck Out Tongue Winking Eye Изобщо не мисля да си отварям устата, че не сортира играчките правилно...

Ми аз ще си допия капучиното, а довечера май ще направим едно женско събиране.

# 829
  • Mediterraneo
Наспах се, добро утро! Снощи гледахме два филма, после четох до късно, но сутринта си поспах.
Ще хвърля на челядта един боб като си изпия кафето и ще полежа още известно време пред тв. Следобед съм на работа, но като гледам времето навън, няма да има особено много хора по улиците, та не се знае колко ще работя.

# 830
Изобщо не мисля да си отварям устата, че не сортира играчките правилно...

Сакън, недей! Това е крачка към мъдростта и спокойствието  Joy

# 831
А аз сега се сетих, че съм за боядисване и боя нямам. Вече се чудя с каква да се мацам. Трудно изкарвам месец и на 3 седмици се боядисвам. Мразя да се боядисвам по необходимост и с тъга се сещам за времето когато го правех от келешлък 😟
На моя мъж също му беше хартисала опаковка. Не ме подразни, че е хартисала, а се чудех как ги е прибрал без да му трябва и тази опаковка 😜

# 832
Изобщо не мисля да си отварям устата, че не сортира играчките правилно...
Сакън, недей! Това е крачка към мъдростта и спокойствието  Joy
О, знам, правила съм я аз тази грешка Joy Сега може отвътре да ми излива лавата, обаче мълча като партизанин. Ето, вече елха няма, кашоните са по местата, доволна съм. Като дойде Коледа ще се размрънкам, че тия играчки не са наредени по правилните кашони, та да забрави до февруари, че съм мрънкала Sunglasses

Обаче навън изгря слънце, не продължи много лошото време.

# 833
Пъзели редим на холната маса. Понеже детето иска да си ги реди с минимална помощ, пъзел от 1000 части ни е отнемал и месец. Не ни пречи, тъкмо не забърсвам прах от нея.
Елени, добре завърнала се.

# 834
От две години имаме един пъзел "морско дъно" и все си казвам, че ще го редим зимата като сме отпуска и не щъкаме навън. Да, ама зимата не ми се реди морско дъно, защото рязко ми се доисква море и така си седи неотварян 😀

# 835
Добро утро, аз около 15 мин.. след Гена ставам Laughing А, вчера на рожден ден бяхме,  днес на планина се каним да ходим, слънчево и приятно е времето,  готина неделя на всички желая Hug

# 836
  • Варна
Почивам цялата следваща седмица и съм се заредила с два пъзела за редене, нови книги на киндъла, час за фризьор и няколко уговорки за кафета с приятелки.

# 837
  • Sofia
Пъзелите ме изнервят мен. Не съм по пипкавите неща,аз съм джаста-праста... Mr. Green
Уговорих следобедно кафепитие с приятелка, мъжете-на бабинбдом ще ги проводя  Whistling. Всеки да си обгрижва своите роднини. Моите като дойдат другата седмица (живот и здраве) аз си ги забавлявам и развеждам  bowuu.
ШаFlutter Hug

# 838
Днес съм почивка. Наспах се, направих 2 кекса(омайни), поразчистих това- онова, сега пера, имам за гладене и пазаруване. Естествено след пазаруването следва и готвене. Към обяд ММ и децата ще се изнижат за няколко часа, а аз ще гледам втора част на Ана Каренина по Бтв. Аааа и педикюр ще спретна.
Светалчо, може и да греша, но май съм виждала едни подложки за редене на пъзел. Май задържат частите. После навиваш на руло и се мушка в цилиндър. Иначе редим на кухненската маса, или на голямо парче картон, което разнасяме.

# 839
И аз не съм по пъзелите. Нямам търпението да седна и редя. А има страшно красиви пъзели.

Най-сетне изгря слънце. Чудя се дали да не направя нещо сладко, ядене има, но десерт няма. Много ми се хапва крем-карамел, но яйцата са малко, а ме мързи да  ходя до магазина. Ще пратя ММ да купи, ако му се яде и на него кремче. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт