Искам да кажа ... (107)_30.01-05.02

• 63 464
  • 916
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Гена, не съм аз, моят венец е зле от растящ мъдрец, не от изваден. За колата, аз съм правила подобна муньовщина. Току що взела книжка, ербап, ще паркирам колата в дворен гараж, със завой от 90 градуса, по тъмно Crazy Познайте!
А егоизмът трябва да се изкоренява, както у малките, така и у големите! Вземай мерки Mr. Green

Миднайт, ти пък ме изненада. Мислех, че искате още деца, даже, че опитвате. Може би те бъркам с друг потребител Blush Стискам, за каквото трябва!

Нещо почна да ми писва с това готвене. Всеки ден нещо се прави и вечно няма какво да се яде. Тия моите са егати хуните! Аман! За вечеря - яйца Crossing Arms

# 886
  • Бургас
Дъщерята на една приятелка иска да има брат или сестра,но майка и да ги родяла направо големи. Искала кака или батко  Laughing

# 887
  • София
Ние искаме,мнението е на детето. Joy
И аз ше готвя сега .АЗ всеки ден го правя,правя предварително меню и по него.

# 888
  • Бургас
Искам да кажа,че въпреки смяната на молива за очи,клепачът на лявото ми око пак е надут,червен и сърби..... Crossing Arms

# 889
  • на Мелмак
Малкият две години си искаше от дядо коледа братче Crazy
Не мога трето- тия хормони ми разказват играта Confused
Не съм човек после 2 години.
Две са ми достатъчни. Grinning

# 890
Искам да кажа,че въпреки смяната на молива за очи,клепачът на лявото ми око пак е надут,червен и сърби..... Crossing Arms

Аз имах такъв проблем със спирала на Мейбълин. Препоръчаха ми крем Дипрогента. Успокои се окото. Иначе много болеше и беше надуто.

# 891
Харесах си бельо, от един сайт, но не съм сигурна, че ще избера правилен размер. Едното е С, но фабрично М, другото е М, но фабрично Л и ХЛ. На първото "С" ме стряска, на второто ме стряска "ХЛ". Защо няма само "М" без друга объркваща информация?

# 892
  • Sofia
МарИ,поръчвай С, нали си 50 кила=С  Peace.
Аз пък си поръчах  нова преса за коса  bowuu.Наградих се за хубавата работа днес...можеше и колата да прецакам, не само вратата  Mr. Green Whistling.
Ужасно ми пламтят ушите...кой ме говори,а?а? Да си признава...не вярвам да е от изпитото розе  hahaha.

# 893
  • Варна
Не можем да се разберем какъв филм да гледаме с моя мъж. Той гледа някакъв сериал с викинги, а аз сега ще си потърся нещо. В период на български филми съм.
Снощи изгледах "11а" и "Следвай ме"

Звъня по едно време днес на девойката, че почти цял ден не съм и виждала очите. Не вдига и не вдига. По едно време ми звънна да ми каже, че си е сложила много яка песен, като я търся и слушат. Пак да съм звъннела.

# 894
  • София
Аз, въпреки, че съм 50 кила /т.е бях Mr. Green/, предпочитам М, особено ако е прашка, защото еските ми орязват на мускулестия ханш hahaha и под леко прилепнали дрехи личи. Зависи от модела, де, ама като цяло гащите ги предпочитам една идея по-хлабави, отколкото по-впити.

Аз гледам Уил Хънтинг и се чудя кога остаряхме толкова Rolling Eyes

# 895
И аз предпочитам М за бельо, но си зависи от модела.
Мари, няма ли размери в сантиметри?

Нападнахме намаленията с моя мъж. Аз забърсах два пуловера и един клин, той панталон и дънки. Доволна работа. И една разходка му ударихме в хубавото време, че бяхме зажаднели и двамата.

Скрит текст:

# 896
Гена, Белинда, 50 кила съм, ама баш у ханша ич не си личи, че съм толкова, ама и за хл не съм.
Отделно преди имах супер бюст, а сега само бюст, но дали "с" няма да е малко, че и там не искам орязване?  newsm78
Ох, защо го видях това боди? Хем ме сърбят ръцете, хем не ми се занимава с връщане.
Алечак то е с, ама фабрично м. Как да го разтълкувам бреее?
Ей за това става въпрос.
http://vmzona.com/produkt/Дамско-боди-тип-бикина-8032jk/306298/24/359/1005/bg

# 897
Ааа, снощи и ние гледахме 11А и после Love.net, а сега се чудим какво да гледаме, то те ще гледат, аз ще поработя и евентуално ще слушам. "Следвай ме" интересен ли е?

# 898
Мари, нема ли кой да ти земе мярката, че да знаеш какво да поръчваш. Моята предпочита да мери. Вчера минахме през онова магазинче на Шипченски и Коперник, е, уникални сютени има, гащи също, и бански, италЯнско, за без пари 40-50-60 лв. Да мина да снимам, но твоя да ти вземе мерките и ще пращам по Еконт Joy

# 899
  • Sofia
Ааа, снощи и ние гледахме 11А и после Love.net, а сега се чудим какво да гледаме, то те ще гледат, аз ще поработя и евентуално ще слушам. "Следвай ме" интересен ли е?
Български-"Маймуна","Каръци"  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт