Искам да кажа ... (107)_30.01-05.02

• 63 494
  • 916
  •   1
Отговори
# 870
Сигурно като са малки ревнуват повече. Синът ми и сега казва, че иска да си има братче/сестриче. Миналата седмица племенницата идва и той много й се зарадва. Каза, че вече е голяма и не е досадна. Да де, ама тя си е човече на 6 годинки - реди с него лего, играят на компютъра, подредила е каквото й е казал. Общо взето слушала го е Simple Smile

# 871
  • Бургас
Марипоса, то май всички имат такива страхове. И аз бях много притеснена. Старая се и сега всяка да усеща внимание и любов.
Боядисаха се с помощта на Цвети Simple Smile Три пъти "Ура!" за късата коса!

# 872
Лиляна, забравих да те питам. Сега ще бъдеш квестор- това заплаща ли се допълнително? Защото не всички учители ще са агажинари с това мероприятие. Та, това е по желание, според насочеността на олимпиадата или....?
Лина, дай снимка на прическата!

# 873
  • ту тук, ту там
Аз много дълго не исках второ дете, много ми беше трудно с Борис. Той наистина е много умен, мъдър и се държи много възпитано пред хора (да, знам, на мама гарджето!), но вкъщи често беше, а и сега се случва понякога, доста ... хиперактивен. Направо ме изцеждаше от бебе докъм 5 годинки. Сега е друго, но пак понякога го хващат лудите.
После започна леко да ме гъделичка мисълта за второ дете, започнах отново да се превъзнасям по чуждите бебешори, да се умилявам от бебешки дрешки и аксесоари и много бързо го решихме, а и бързо стана! Та не е планувана разликата им, но пък по-скоро съм искала голяма разлика, отколкото малка. Не мога да си представя да гледам породени! Simple Smile

Последна редакция: нд, 05 фев 2017, 18:01 от elleni

# 874
Ама после пак заваля, и то бая. Май точно миналата година беше, карахме в края на март-началото на април Rolling Eyes Дълъг беше сезона. А може и да бъркам годините. Малко съм зле с мозъка напоследък hahaha

И при нас е бяла приказка. Кротко се сипе снегът  като се очаква снежна буря днес и утре. Т са все около -15 и -25 през нощта.

Днес приятели заминават към Мексико за 10 дни,а аз само предавания за търсене на къщи на топло из света гледам и в ума ми са само вълни, лазурна вода, слънце и айляк.
ю
Лиляна, честити рожден ден и от мен със закъснение! Повече забавления и почивка и по-малко задължения ти пожелавам.Бъди здрава  bouquet

Тонк,а радвам се, че е минало делото и нещата са се успокоили! Hug

Захир, много сладка прическа! Като те видях си спомних, че съм те виждала и из Фейса  bouquet

Не видях детенцето на Марипоса, но видях прекрасната гимнастичка на Силви!  bouquet

Белла, много ми хареса цвета ти! Наистина повече ти ходи и преди време се питаше с кой цвят те харесваме повече и тогава пак писах, че за мен русото много ти отива!  bouquet

Последна редакция: нд, 05 фев 2017, 17:40 от Анонимен

# 875
  • До морето
Лина, сигурно всяка майка си го мисли това, ама аз лекинко бях психясала. Синът ми беше бебе-мечта. Само спеше и ядеше, ни колики съм разбрала, ни зъби. Абеееее пей сърце. Бремеността ми също беше песен. Втората почна с всички екстри - гадене, повръщане, после имах и други проблеми и все сравнявах. И си викам сега ако ми се падне някое криво и ревливо бебе все ще го сравнявам със Самито и няма да го обичам толкова  Laughing Сега ми е смешно, ама тогава.....
А и около мен през годините съм виждала с очите си как една майка може да си дели децата и да предпочита едното пред другото и бях се филмирала, че и аз ще съм така  Embarassed

# 876
  • София
Аз уж много се стараех да не създам предпоставки за ревност между децата и мислех, че всичко е наред, предвид силната им привързаност един към друг, но чак сега, толкова години по-късно, когато забременях с третото, си имахме един разговор с големия, чрез който разбрах някои работи, дето преди въобще не съм си давала сметка за тях. Ревахме и се прегръщахме и двамата, и си обещахме, че аз ще направя всичко възможно да не допускам стари грешки, а той ще ми набива канчето, когато трябва, за да спестим на номер две това, което е изживял номер едно по трудния път към ставането батко. Не искам да споделям подробности, че е много лично, а и още ми се насълзяват очите, като си спомня за този разговор, ще кажа само, че безумно си обичам децата Heart Eyes

# 877
  • Sofia
Аз пък ще се оплаквам  ooooh! :
Скрит текст:
1.Ударих си колата в гаражната врата  Crossing Arms. Колата излезе корава, ама вратата-не  Whistling...оправихме я ,де,ама прекратих заниманията на таткото предсрочно  Whistling,че аз бързах за МОЛ  Blush.;
2. Кой се оплакваше от болящ венец на изваден мъдрец? Белинда? Ей,на и моят венец на единствения ми изваден мъдрец, пулсира,надул се е и ме боли  Thinking. Надявам се не избива нов  hahaha;
3. Раздразнителна съм,правя забележки на домашните и се чудят как да ми затворят устата  Crossing Arms.
У нас пък няма желаещи за бебе  newsm78, даже младежът си плюе в пазвата като види някое ревящо, да не би да го споходи и него  Laughing. Нямаме бебета наоколо,та да ми се прииска, пък и егоизмът ми надделява, все повече  bowuu.
Ох,бе,белинда...и на мен ми се доплака покрай твоя номер 1  Hug.

# 878
  • Ямбол
Лиляна, забравих да те питам. Сега ще бъдеш квестор- това заплаща ли се допълнително? Защото не всички учители ще са агажинари с това мероприятие. Та, това е по желание, според насочеността на олимпиадата или....?
...
По принцип е редно да се плаща, но за тази утре май не. Не съм сигурна. Но и да се плаща, то е минимално по 0,3 от лекторския час, който е около 6 лева. Но така или иначе ние сме на работа и не пускаме отпуск и получаваме заплата. Не е по желание. Директорът определя кои учители от неговото училище да са квестори и долу-горе за всеки гледа да е бил не повече от останалите ангажиран за такива дейности. Утре ние сме домакини на областната олимпиада по БЕЛ и съответно имаме повече представители от нашето училище да са квестори. А експертът от регионалното управление си избира комисия по засекретяване, колкото и нескромно да е, гледа да са такива, които ще му свършат работа.
Мога и да откажа, някои го правят, но не е добре да отказваш често, а аз нямам нещо спешно за вършене. Имаме и диференцирано заплащане всяка година и тези, които са се отказвали често, не получават точки по този критерий.

Последна редакция: нд, 05 фев 2017, 19:18 от Лилянa

# 879
Гена, то добре, че на колата й няма нищо  Hug

Аз пък да си похваля детето. Купи ми боя за коса. Голямо нещо са технологиите, само с леки напътствия по телефона и справки в нета се справихме с уточняването на цвета. Даже не се наложи да ми пуска снимка, беше убеден. Абе направо много добре се ориентира в пазаруването. На майка си се метнал, ориентиран и организиран  Heart Eyes Blush

Ще готвя мусака. Мъжът ми ще обели лука, картофите, морковите. Ще ги нареже, защото е по-търпелив и ги прави еднакви и аз ще сглобя манджата. Може и крем карамел да направя, че утре младежа ще яде у дома цял ден, да има и десертче някакво. Ние готвим двамата, пием вино, говорим си, а аз съм шеф готвач  chef

Лиляна, и аз съм на принципа, че когато не ми пречи, не отказвам, но това съвсем не означава, че когато наистина не мога се отчита, че винаги съм била на първа линия. Веднъж отказах и ми се натякваше с години... Хората не оценяват никакви жестове, до този извод съм стигнала.

Ние още нямаме топла вода и пуснахме бойлера, а аз трябва и да се боядисвам. Не обичам на бойлер, че винаги се изгарям, от него вряла вода тече, не е като от ТЕЦ.а. Ние обаче сме добре, че четох за квартали, които са без ток...

# 880
  • Sofia
Гена, то добре, че на колата й няма нищо  Hug
и на мен, и на мен Crazy... Абе, голяма муньовщина, що да отворя вратата преди да потегля надолу  hahaha  Embarassed. Таткото се запени, че му прекъснах картите, ама....кат' си има жена, ще идва да я спасява  bowuu. Ей сега ще му врътна една...пържола за награда  chef.
И у нас през последната седмица спират тока през ден, комай  Twisted Evil. Че даже и за по час-два...колкото да установим, че без ток е по-гадно, отколкото без вода  ooooh!, ако трябва да се избира. Парното изстива и хем ни е студено, хем няма интернет...много се спича работата.

# 881
Ох, Лиляна, със свата много ще си паснем. Същото правя и аз, жената, като вземе да готви. Зетя как е, готви ли изпитите.

# 882
  • Ямбол
...
Лиляна, и аз съм на принципа, че когато не ми пречи, не отказвам, но това съвсем не означава, че когато наистина не мога се отчита, че винаги съм била на първа линия. Веднъж отказах и ми се натякваше с години... Хората не оценяват никакви жестове, до този извод съм стигнала.
...
При нас все още се оценява. А и това не е жест, а част от работата ни. Ако не се оценяваше, нямаше да има много желаещи.
Ох, Лиляна, със свата много ще си паснем. Същото правя и аз, жената, като вземе да готви. Зетя как е, готви ли изпитите.
Това малко не го разбрах. Иначе синчето готви леко лежерно. Залага на решаване на тестове и задачи. В това отношение прилича на мен, аз не обичах да уча текст, предпочитах да чета с разбиране и да го прилагам в задачи, ситуации, логически връзки и алгоритми.

# 883
  • София
Ние нямаме топла вода  #Cussing out от сутринта.
Да ми стискате палци за нещо важно. Peace
Моят не иска и да чуе за бебе,така бил решил.Лигавели се и мрънкали,а и най-важното ще му откраднело играчките. Joy

# 884
  • Euskal Herria
При нас вятърът поотслабна, вече не е така ураганен. Обаче си е силен. Плюс порой и слънце, буквално през 5 минути се сменят. Порой и то такъв, че не виждам отсрещната кооперация. Вятърът току обърне чадъра на простора. И след малко - ярко слънце и ясно небе, все едно капка не е паднала. И после - пак отначало програмата. Това е цял ден. Имало е и огромна дъга, но не успях да я видя. Но все пак - има и по-зле от нас, като четох одеве новините - има райони, доста пострадали.

Общи условия

Активация на акаунт