Искам да кажа ... (107)_30.01-05.02

• 63 500
  • 916
  •   1
Отговори
# 855

Аз имах едно изостанало вино към 200 мл. таман за кекс ми дойде, за да се отърва от него, вече се пече адската смес, тъкмо да се отчета и аз с нещо Bowtie
Мър, още преди десетина дни се похвалих в темичката, че това чудо е божествено! Благодаря, че сподели рецептата с нас!
Супер, че ти е харесал, който го е измислил евала,  много ни допада и на нас Hug

# 856
  • ту тук, ту там
О, Светълче, думите ти са балсам за ушите ми! Дай Боже така да е!  Grinning
И аз забелязвам вече подобно покровителствено отношение на баткото между другото! Ако някога поизнервена измърморя нещо, веднага ми прави забележка, че той е просто едно бебе и бебетата са така!  Shocked Embarassed Heart Eyes
Веднъж недоспала извиках "Искам да спяяя!", но на себе си, не съм се карала на бебето да речеш, а баткото се надигна и излезе демонстративно с думите "не мога да те слушам с какъв тон говориш на това малко бебе!" 
Та дано продължи така да го обича, пази и защитава!
Скрит текст:
Имах като ученичка съквартирантка Светла, която хазяйката наричаше "Светълче", и сега все така ми идва отвътре да ти кажа. Дано нямаш против, че ти "изкривявам" ника, а ако пък да, кажи ми, ще се съобразя!

# 857
Елени, момчето ти е голям сладур. Heart Eyes

# 858
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Елени,
Скрит текст:
не, то точно така ми е ника, ама нали няма Ъ на латиница, пък и се оказа зает, та трябваше да добавям цифри и т.н. На мен това ми е едно имената, с които са ме наричали. Всичките ги изредих, когато се регистрирах и всички бяха заети.

# 859
  • ту тук, ту там
Елени, момчето ти е голям сладур. Heart Eyes

Така е, Цвети! И е толкова мъдър за годините си!  Hug
Светълче, радвам се, че съм уцелила!  Hug

# 860
  • Ямбол
Привет.
Върнах се, отпочинала.
Ако не беше мъглата в последния ден, щях да кажа, че всичко беше идеално.
Не ми се ходи утре на работа. Искам си ваканцията, пък.

# 861
Привет.
Върнах се, отпочинала.
Ако не беше мъглата в последния ден, щях да кажа, че всичко беше идеално.
Не ми се ходи утре на работа. Искам си ваканцията, пък.
Свърши ли при вас?

# 862
  • Ямбол
Децата са във ваканция, но утре има две олимпиади, на едната съм квестор и комисия по засекретяване, а това значи от сутринта до вечерта. После имам в сряда с 12 клас, които имат само един ден(утре) ваканция и ми остава един вторник, ако не решат и него да ми запълнят с нещо. Засега смятам да не си го давам, че ще стягам рожден ден.

# 863
  • До морето
Заключих мръсното в нас и духнахме на разходка. Досега маахме краци из Морската, после набързо хапнахме по една рибена чорба и сега всички са се паркирали по леглата, пък куфарите нека си седят разтворени из цялата къща  Laughing Довечера мисля едно Хепи до направим, че утре нали заминаваме и от хладилника вее бяла тишина  hahaha

Моите деца имат 3години и 3 месеца разлика и мисля, че е идеална. Много се обичат засега, Самито е много грижовен батко. Имаше съвсем малко ревност в началото, но то повече към мен ( търсеше ме повече), но с нея е много внимателен. А тя, тя го обожава! Умира за него, беше на дни буквално като реагираше на гласа му. Сега вече почнаха да се заиграват, той прави маймунджилъци, тя се залива от смях, а той пък се раздава още повече  Heart Eyes Абе хубаво е, много е хубаво! Самито за Коледа си поръча двуетажно легло и като го питах защо му е, отговори "Ами да си прибера София вече в мойта стая!"    Heart Eyes  Разтапям се направо! А като си спомня колко ме беше страх, че няма да ги обичам еднакво  Embarassed . Не можех  да си представя да обичам още едно дете така  ooooh!

Белинда, ами компания сме. Иначе трябва да идем сами. Мъж ми ще кара, а аз да седя сама с децата, ми то по-добре да съм си вкъщи. Пък така ще имат с кого да играят, 12 семейства сме -деца да искаш. Но ние сме на Манастирите, в апартаменти и ще избегнем лудницата с хотелски лобита, ресторанти и детсси кътове. По пистите ще е гмеж, ама ММ да му мисли  Grinning

# 864
  • София
Ясно. Ние добре, че си намерихме съмишленици за ски извън ваканциите, че миналата година на Банско беше ад. Ставахме сутрин преди 6, за да можем да изпреварим опашките за кабинката, иначе се чакаше 2 часа и половина! После цял ден ски и накрая заспивахме в чиниите вечерта в ресторанта, то това почивка ли е Laughing Та, тази година сме се събрали към 5 семейства, леко извънсезонно да караме - те де, аз с книжка на шезлонга пред хотела Laughing Дано само устиска някакъв сняг до тогава, че каквото се запролети...

# 865
  • До морето
Ще има, ще има. То от утре го дават пак студ, но на нашите не им се рискуваше, че миналата година в края на Февруари се разхождахме по зелени поляни в Банско  Laughing

# 866
  • София
Ама после пак заваля, и то бая. Май точно миналата година беше, карахме в края на март-началото на април Rolling Eyes Дълъг беше сезона. А може и да бъркам годините. Малко съм зле с мозъка напоследък hahaha

# 867
  • Бургас
2г и 7 м е разликата на моите момичета. Много им се радвам сега като ги гледам как се заиграват. Малката търчи като пале след сестра си и я копира непрекъснато.
Ходихме до плажа, събирахме мидички, за да ги оцветим. Мариана заспа в количката и я преместих на дивана с кофража. Не и се е случвало да заспи така ,още от преди да проходи.
Елени, честит син! Да е много здрав.

# 868
А като си спомня колко ме беше страх, че няма да ги обичам еднакво  Embarassed . Не можех  да си представя да обичам още едно дете така  ooooh!

Това и на мен ми беше голям страх, сега с радост установявам, че мястото в майчиното сърце  расте правопропорционално на децата. А сигурно тепърва ще се разгръща още тази обич  Heart Eyes
На моите разликата е 6г. 8м. и въпреки, че ми се струваше големичка, е съзнателно планирана - голямата тръгва на училище, появява се малката и мама си остава вкъщи  Laughing Обаче се чувствам на моменти виновна, че не мога да обърна достатъчно внимание на голямата, а бяхме свикнали да правим много неща заедно. И аз все повтарям, че само малко да порасне София, пак нещата ще са същите, разбира ме милото. И при нас (засега) ревност няма, напротив. Много е грижовна и помагаща каката, пу пу. И аз се надявам да са си дружки като порастнат, но само времето ще покаже.
Кекс направих аз, с шоколадова глазура, почти половината вече е в историята  Blush

# 869
Три години и 3 месеца е разликата на нашите деца. Ми... добре им се получава. Каката бая грижи полагаше и помагаше. А сега иска, не иска и домашните му проверява.
Поспах. Голямото блаженство беше прекъснато от телефонно обаждане. Сега да си доготвя и то си е дошла новата седмица.
Рали, лесно е с ученик и бебе. Ще се справиш!

Общи условия

Активация на акаунт