Искам да кажа ... (107)_30.01-05.02

• 63 511
  • 916
  •   1
Отговори
# 840
  • ту тук, ту там
Светълчо, момченце имам, на три месеца е вече. Много исках момиченце, бях убедена, че ще е такова, но момченце ни прати съдбата отново. По поръчка на батко му. Ти имаше също двама сина, нали?  Simple Smile

Силви, благодаря! Не знам доколко съм се "завърнала", защото не знам колко ще имам възможност да пиша. Започнах да чета темата, но по диагонал, както казва Светълчо, докато кърмя, а да пиша с една ръка тогава ми е трудно.

Пъзели имаме два започнати, детето ги реди, но му помагаме, че са големи за него - 1000 части (Морско дъно точно) и един тигър от 500 части, който е почти готов. Редим ги на голям картон за паспарту и са лесни за прибиране и пренасяне навсякъде. Даже единия така го транспортирахме от София, увит в стреч фолио. А иначе даже и под дивана сме го пъхали.

# 841
толкоз ски за днес.... Sad
качихме се рано, карахме-карахме ма то горе на Банско вали дъжд/сняг/мъгла
вир вода сме, но поне покарахме 2 часа и 1/2
дано времето е хубаво останалите дни от ваканцията  Praynig

Elleni, честита рожба  Grinning
да са ти живи и здрави

# 842
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Да ти е живо и здраво момченцето, Елени, в радост да расте! Hug
Да, и аз имам две момчета и не ги сменям с никои други на света. Joy
И момичетата са прекрасни - да са живи и здрави, който ги има.

Благодаря ви много за идеите за пъзелите. Непременно ще проверя за тези картони и рулони. Знаех си, че има практични решения.
Ние преди редяхме с моята девойчица, обаче в Банкя имаме голяма маса в трапезарията, която лятото не ползваме, защото се храним навън. И пъзелът си седи там и никому не пречи.

Ще се опитам да изляза.

# 843
Елени, третото може да е момиченце. Wink  Да са ти живи и здрави момчетата!

# 844
Елени, третото може да е момиченце. Wink  Да са ти живи и здрави момчетата!
добре казано   Grinning Peace

# 845
Елени, драго ми е да те видя отново:)
Баткото как прие бебето, ревнува ли, помага ли? Че са с по- малка разлика и е интересно:) Моята с брат ми е 4,5 г, имах го за жива кукла:)

Събудих се в шест с чутовна мигрена, изпих няколко хапчета, леко отминава, но беше тежък пристъп.
Дано не се върне само.
Словаците казаха, че са ги обрали- 300€ и 5000 бата ( около 250 лв) били във хотелския сейф. Полиция дойд от Банког чак, не разбрах защо от там. Собственичката казала, че са чистачите...А ключ от къде имат? Щяла да възстанови сумата, само да не се разчуело, ама късно. Вече всички знаят. При нас всичко е ОК Слава Богу, но ще сме по- внимателни. Преди година- две племенницата на собственичката източи над 20К долара от картата на един Оле норвежец, май ви бях разправяла за него, дето идваха в хотела с приятелката му и не изтрезняха грам през всичките 3-4 дни:)) Ама тайландката му беше гадже на него, та го таксува солено  за любовта:))Пак имаше полиция, лелята му даде 3 апартамента да ги отдава той, докато си изплатят дълга. Луда работа:))) А иначе Оле си има гадже шведка, с нея беше в България, интересно е, че делят всички разходи, дори най- малките и когато идва за седмица тук и се настанява в неговия апартамент, който е купен, му плаща наем и тока даже:)

# 846
Тия тайландци са големи играчи бе Joy
Аз имах едно изостанало вино към 200 мл. таман за кекс ми дойде, за да се отърва от него, вече се пече адската смес, тъкмо да се отчета и аз с нещо Bowtie

# 847
  • ту тук, ту там
Хубаво пожелание, момичета, но истината е, че са ни повече годинките вече за трето! Ама аз и за второто така говорех де...
Иначе и аз сега не си заменям момчетата за никое момиче!  Heart Eyes

Разликата им е 5,5 години, Жаки. Не съм сигурна, че е най-добрата. Сега баткото обожава бебето! Не съм забелязала да изпитва ревност, поне няма явни прояви на такава! Но ние се стараем (особено татко му) да не го лишаваме от нещата, с които е свикнал като проява на внимание - излизане, ски, игри, четене. Аз понякога му казвам, чв ми е мъчно, че не мога да си играя с него колкото преди, а той мъдро заключава, че няма проблем и лато порасне брат му, ще можем да игарем всички заедно!  Heart Eyes
Чака го с нетърпение да порасне иначе, за да го учи на разни неща и да си играят заедно на любимите му игри!
Боя се обаче (дано напразно!), че ще дойде момент, в който разликата ще ги отдалечи доста един от друг. Например на 8 и 3 като са, знам ли?! Дано не съм права!

Как ми се яде кекс! И ми се прави, ама не мога д отделя време!

# 848
  • София
Елени, третото може да е момиченце. Wink 

Да, да, надай се Crossing Arms

Аз не спах добре и станах в 11. Бих Гената Mr. Green И се чудя за какво лошо време пишете, гледам слънце пече яко навънка, топло ми се струва, какви ски ще карат моите, не знам.
Марипоса, твоите деца поне са малки, защо ходите на ски баш във ваканцията, ще е лудница навсякъде?

# 849
  • Варна
Аз имам килимче за пъзели, така си и отлежава в гардероба, хич не ми е удачно. Но хора всякакви, в темата за пъзелите някои казаха, че им е удобно.

# 850
Светалчо, да идете на лекар ли... Тоя грип е много коварен, аз си завъдих пневмония след него. Черно коте и ти си обърни внимание.

Тук пръска дъжд, но аз си прескочих до къщата. Тръгнали са да ми избиват кокичетата и други пролетни цветя, ще видим какво ще се покаже.

Сега отивам на обяд с един далечен приятел, после с мъжът ми ще хайманосваме или ще мързелуваме, още не сме взели крайно решение Simple Smile

# 851
Здравейте, благодаря за топлото посрещане Hug Аз бях отпуска тази седмица и я изкарах крайно незадоволително. Crossing Arms С мъжа се скарахме и си мълчахме и подминавахме половината седмица, което тотално ми скапа настроението, а после и малкият ми "папагал",който е на 3 г.се разсополиви и го спрях от градина, за да капем капки. Тъй че, времето мина неусетно и хайде утре пак на работа.Хубавото е, че след като мине тази работна седмица, ме чака още една-почивна.  Flutter Тогава се надявам, живот и здраве, да наваксам с релаксирането и мааалко и аз да се поглезя.
За елхите.... Mr. Green
П. С. Нареждам се на опашката от мъжки майки с две момчета. Crazy

# 852
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Алечка, утре ще ходя, решила съм го. Макар дачувствам, че кашлицата е от гърлото, ще отида за всеки случай.

Елени, точно толкова е разликата и между моите. Идеална се оказа. Чела съм, че след като навърши 4 г., детето се чувства вече самостоятелен човек, отделен от майката и не ревнува. При нас точно така беше - големият зае покровителствена поза по отношение на малкия и така са до ден днешен. Малкият пък свикна с това, че брат му знае повече и за всяко нещо се съветва с него, и до сега. Когато бяха на 3 и на 8 имаше малко разминаване заради ходенето на училище - и малкият искаше да ходи. Имахме и сблъсък - малкият надраскал на баткото буквара  и баткото плаче. И после - най-трогателното нещо, което съм виждала - малкият сложил в един леген буквара на баткото и се старае да измие надрасканото. И повтаря: сега ще го изчистя, ще стане чисто нов. Колко го сушихме този буквар, с ютия го гладих лист по лист - не става, стои си дебел. А тогава нямаше откъде да купиш, щото ги даваха безплатно от училище. Та ходих се молих на директорката и с триста зора и връзки ни дадоха нов.
Никога не са имали конфликти, винаги са се разбирали - понеже баткото е по-голям някои неща се знае, че само на него са позволени. А пък баткото пък, от него да мине, нали е по-голям, отстъпва.

# 853
Belinda, лошото време е горе на високото
Като слезнахме покрай опашката хората ни гледат мокри-мокри и само една жена попита как е горе, но информацията, че вали много не я трогна /или не повярва/.  А долу изгряло слънце междувременно  Simple Smile

Снега на високото е страхотен, но в ниското дъжда го прави тежък и е опасно за каране

Последна редакция: нд, 05 фев 2017, 13:05 от alvina_maria

# 854

Аз имах едно изостанало вино към 200 мл. таман за кекс ми дойде, за да се отърва от него, вече се пече адската смес, тъкмо да се отчета и аз с нещо Bowtie
Мър, още преди десетина дни се похвалих в темичката, че това чудо е божествено! Благодаря, че сподели рецептата с нас!

Общи условия

Активация на акаунт