Искам да кажа ... (107)_30.01-05.02

• 63 566
  • 916
  •   1
Отговори
# 375
И аз съм планирала някое и друго пътуване. Тази година съм решила, че ще се пътува повече. Дори ако трябва за ден да е, просто да видим нещо различно.
+1  bouquet

# 376
Светалчо, не е люто. Страхотно е! Следващото, което ще правим с Янтра е лимончело  Flutter

# 377
  • Пловдив
Леко пикантно, не е от лука, аз го подлютих с бял пипер.

# 378
  • София
Моят чайник е модерен. От преди 10 години е, но е модерен. Аз също не си падам по ретрото. И винтиджа също не го харесвам. За мен по-изчистени и ясни линии и без финтифлюшки.

# 379
  • Пловдив
Този изчистен ли е? - http://media.snimka.bg/7721/021697569.jpg?r=0
А този ми е един от най-любимите - http://media.snimka.bg/9682/025620182.jpg?r=0

# 380
  • София
Да, първият е мой тип, вторият - не.

За мен този, ако може Flutter

Много съм скромна Embarassed

# 381
Светалчо, не е люто. Страхотно е! Следващото, което ще правим с Янтра е лимончело  Flutter
като стигнете до яйчения ликьор се обадете  Laughing

# 382
  • Пловдив
като стигнете до яйчения ликьор се обадете  Laughing
И такова правя. НО! това нещо трябва да се изконсумира до ден-два след приготвянето.

# 383
ееее, аз не мога да забравя една мелба със сладолед ванилия, фини вафли, бита сметана и яйчен ликьор....

# 384
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Янтра, Белла - вижте какво: продължавайте с правенето, но давайте и точните рецепти.
Ние ще даваме идеи. Ето, Алвина казва Яйчен ликьор. Аз се присъединявам.

Янтра, хареса ми любимият ти чайник. Изчистеният е малко "стиснат" за моя вкус, аз обичам щедри тумбести форми с плавни линии. (Точно като този, който все още ти пазя. Живот и здраве на срещата ще ти го донеса.)

Като загворихме вчера за подправки, се сетих за една много интересна подправка - тригя, (тригия, винен камък), която е незаменима за гъбена и рибена чорба. Понеже днес правих гъбена, та се сетих колко вкусно ставаше с нея, но вече нямам. Преди баща ми ме снабдяваше, трябва да се поразшетам, да потърся.

# 385
тази тригя не съм я чувала

аз чакам в една друга тема Сирената да напише как фермерите могат да получават плащане, за да не произвежда нищо  Mr. Green и одма ставам фермер. Освен лингвист и композитор жената е писала и секскостопанската политика на ЕС  Laughing

# 386
Най-старата ми посуда е на около 200 години
имам ето такъв сервиз: http://www.ebay.com/itm/Vintage-Lithophane-Geisha-Trees-Seaside- … :EjoAAOSwZQRYWGyQ
най- новото ми, супер хай-тек - на една фирма подобна на Цептер. Ако не бяха космическите им цени не можеха да ме мръднат с топ от магазинът им.
Имам и стъклени, май са два...и от чугун.

# 387
  • София
A! Ето чайникът на Йелоу е като за мене Simple Smile Но и вторият на Янтра ми е хубав - коледен такъв, весел Hug

Белла, ама лимончелото се прави само с лимони от Капри, нали знаеш. Та, аз си предлагам услугите, за ваша сметка ще отида, лично ще ви набера...Да помогна, тъй да се каже Mr. Green

А каква е разликата между ретро и винтидж, аз някак си като едно и също ги възприемам Rolling Eyes

# 388
  • Варна
Ще продаваме селска къща. Преди сделката, ще ходим да приберем някои вещи. Може да се намери нещо интересно.  Crazy
Лак не съм си слагала от години. Поддържам маникюр, но не се лакирам. Като ви чета, ми се прииска, но нямам нито един лак. Трябва да прегледам тези на детето.
Направих разкошна мусака. Похвалиха ме и ми пожелаха все така да я правя.  hahaha Проблемът е, че при някои ястия винаги импровизирам(щото си ги знам и не гледам през 2 минути в нета рецептата).

# 389
  • Пловдив
Ще продаваме селска къща. Преди сделката, ще ходим да приберем някои вещи. Може да се намери нещо интересно.  Crazy
Чайниците нали.... знаеш!

Търся си нова любима чаена чаша. Имах като тази, обаче с Моне -
http://neostyle.bg/komplekt-chasha-s-chainik-tseluvkata-66013.html Но и се случи случка. Сега не знам какво искам. Обмислям да си купя пак такава, ама нямат с каквато картинка искам.

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 20:23 от Янтра

Общи условия

Активация на акаунт