Искам да кажа ... (107)_30.01-05.02

• 63 548
  • 916
  •   1
Отговори
# 390
Янтра, къде ги държиш, уби ме  Wink

# 391
  • Sofia
Маникюр имам винаги,педикюр- не винаги. Peace.
Скрит текст:
Поддържам къси, едноцветни нокти. Не обичам картинки, камъчета и подобни украси  Naughty. Както и не харесвам налагащата се тенденция на заострени дълги,вещерски ноктЯ  Sick. В повечето случаи поддържам ноктите си дОма, понякога сядам на маникюр в мол-а  Crazy. Намерила съм си моите продукти и сменям лак на около 6-7 дена  Peace,като не ползвам миялна, а мия чинии ръчно, както и готвя доволно често. Най-много разчитам на заздравителя за нокти  Peace-от ДМ го купувам. Преди ползвах един на ОПИ, който се мажеше по слой на ден и на седмия ден-почивка  Peace
Винаги забелязвам поддържани нокти  Peace.
Чайник имам един брой- изчанчен такъв  Peace.Някой ми го беше подарил...не си спомням да съм го ползвала Rolling Eyes.Хич не обичам да харча пари за домакински неща  Naughty.
Сладко от лук съм хапвала, харесва ми,ама сякаш няма да захвана да правя  Whistling.Много трудоемко и миризливо, сълзливо...

# 392
  • София
Момичета, кажете ми някакво хубаво червено вино. Да не е прекалено сухо и горчиво. Но и да не е от плодовите.

# 393
  • София
Мавруд - резерва на Асеновград Peace Изключително добро българско вино!

# 394
  • Пловдив
TODOROFF Gallery Ние обикновено това пием.

# 395
Гена, бързо отчет какъв заздравител от ДМ ползваш, ако може снимка  bouquet.
Чайниците ми харесват сите, но чай не обичаме и нямаме чайник. Само синът обича чай, а заради него цял чайник да дондуркам ми се струва утежняващо обстоятелство, но инак бих ги наредила и съзерцавала. Втория на Янтра с картинката е много сладурски Simple Smile
Моите нокти са къси с хубава нокътна плочка по милиметър, най-много два ги държа. Дълги нокти не харесвам, перверзни ми идват, заострени като на Антония Петрова също не ми харесват. Харесвам класически маникюр в светли цветове или червено.
Лук преди препържвах защото сина ми се беше заплеснал по бургерите, а там по рецепта имаше карамелизиран лук, та специално за рецептата приготвях да има, но той си върви с всичко и даже сякаш не мирише на лук.

# 396
  • София
Мавруд - резерва на Асеновград Peace Изключително добро българско вино!
Наистина  Peace Чак съм изненадана колко ми харесва.

# 397
  • София
Мерси, ще го потърся този мавруд. Дано го има във Фантастико.

# 398
  • Sofia
Гена, бързо отчет какъв заздравител от ДМ ползваш, ако може снимка  bouquet.
намерих го:
http://beautyshop.bg/product/10655/essence-studio-nails-ultra-st … tel-za-nokti.html
Изключително доволна съм, но не спазвам инструкциите  Whistling, слагам 2 слоя и след тях-лак.На следващия път-след 5-6 дни, пак.Преди заздравителя мажа и избутвам кожичките с масло на Икаров  Peace
Червено вино-чилийско  Peace.

# 399
TODOROFF Gallery Ние обикновено това пием.
Кабернето наистина им е много хубаво. Има и други хубави вина, но не са толкова масови, докато Тодороф има добра дистрибуция.

# 400
  • В Космоса

А каква е разликата между ретро и винтидж, аз някак си като едно и също ги възприемам Rolling Eyes

До 20-та година е антично. След това е винтиджа, а ретро е всичко, което не е модерно, но не е и достатъчно старо (някъде до 50-те назад).

# 401
  • София
Чилийски вина харесвам бели, а на Тодоров- мерлоото.
Мерло харесвам много и на Телиш.
От чуждите - едно с кенгуру на етикета (забравих му името ).

Май пия твърде много вино.

# 402
  • София
Леле, Бърдиии, с тебе имаме абсолютно еднакъв вкус за вина Hug Телишкото мерло е другото любимо, а точно за това с кенгуруто се мъчех да се сетя как му е името, да го напиша на Тонка, но не се сетих и затова написах само българското Simple Smile Егати Simple Smile

# 403
  • Пазете Гор
Еей такава уста отворих да препоръчам вино, ама съгледах, че Тонка е питала само момичетата, та си затраях  Wink. За малко затраях, разбира се, разговорите за вино са ми всред любимите, особено ако се поотплеснат и към мезета, почви, климат и изобщо разни местни истории и мурафети

Инак имам предпочитания - вина от Северна България (коректното име на винен регион е Дунавска равнина), с едно изключение - Широката Мелнишка. То не значи, че няма хубави вина и от другите региони, разбира се. Емблематичен за северозапада е сортът Гъмза, та бих препоръчал серите Резерва на Ново село и Магура. Прилично е и това. Но това са моите вина, де, препоръката ми не значи нищо. Казват, че колкото небцета има  - толкова и вина.

# 404
  • София
Леле, Бърдиии, с тебе имаме абсолютно еднакъв вкус за вина Hug Телишкото мерло е другото любимо, а точно за това с кенгуруто се мъчех да се сетя как му е името, да го напиша на Тонка, но не се сетих и затова написах само българското Simple Smile Егати Simple Smile
Hug

Общи условия

Активация на акаунт