Искам да кажа ... (107)_30.01-05.02

• 63 513
  • 916
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Добро утро!
Няма да се изказвам по лавинни въпроси и ски влекове. Никаква компетенция нямам. За мен е факт, че последните години имаше бая засядания, падания, новини по телевизията. Явно нещо не е както трябва.
Ами не е съвсем точно така. След '89 имаше много рязък спад на хората, които карат ски. Просто нямаше толкова хора. Едва последните години има увеличение и навалица, каквато преди нямам спомен да съм виждала. Та според мен връзката е повече хора - повече инциденти.

Спи ми се, и не мога да се отпусна да заспя. Само гледам като светофар и киселея.

# 436
Mariat, трите десерта са идеални по мое мнение, шоколадово суфле се яде много, навсякъде и общо взето го правят добре на повечето места само тук там му слагат странен сладолед, ма виждания разни

Ските са хубаво нещо, но защо толкова скъпо стана....

# 437
Добро утро!
Няма да се изказвам по лавинни въпроси и ски влекове. Никаква компетенция нямам. За мен е факт, че последните години имаше бая засядания, падания, новини по телевизията. Явно нещо не е както трябва.
Ами не е съвсем точно така. Та според мен връзката е повече хора - повече инциденти.
А според мен И остарялата техника(когато говорим за влековете, естествено, не за лавините), И уменията И отговорността на техниците също са от значение. Дали ще се поправя влека, за това че го ползват 1000 или 5000 човека за мен е едно и също. Но пак казвам съм некомпетентна.....просто си мисля/ пиша на глас.
Ся да не ме изядеш с парцалите. Отивам да гладя.
Почнаха Валентиновите намаления. Успях да намажа. А има още бая време. Колко ли ще профукам?  ooooh!

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 09:18 от mariat

# 438
  • Варна
Хора, моят мъж ходи насън. Вече няколко пъти му се случва и аз се цъкля и се чудя какво да правя.  От два дни е с безумна хрема и се изнесе да спи в хола, защото хърка ужасяващо и аз по цяла нощ го ръчкам. Снощи заспал и към 3,30 стана, излезе на терасата в студа, гол и по тениска, после си влезе и се върна в спалнята. Легна си на неговата половина на леглото, безцеремонно ми издърпа одеялата, зави се и продължи да спи и да хърка. Плаша се, досега му се е случвало 2-3 пъти, но с това излизане на терасата ме стресна, парапетът  не е от най-високите, а той е дългуч и знам ли, да не вземе да се преметне някой път. А съм чувала, че не трябва да се буди човека. Аз спя леко и го усещам винаги, освен да ходя подире му да го пазя...

Вчера бях на погребение на близка семейна приятелка на родителите ми, отидох от уважение, пък и заради тях, на сходна възраст са и много им докривява като се виждат с познати по такива поводи. На всичко отгоре близка моя приятелка ме ядоса с глупава постъпка, много обидно ми стана. Аз съм мека мара ама понякога като се запъна мога да бъда ужасно инатлива и сега е точно от тези случаи.

Поне другата седмица цялата ми е почивна, заплюла съм два пъзела за редене и смятам да се отдам на релакс.

# 439
  • Sofia
...Почнаха Валентиновите намаления....ooooh!
Mr. Green мдаааа,и аз тъй  Whistling. След това-осмомартенските,Великденските.... Crazy Къде харчиш,МарИ?
Аз защо съм неразбрала, че междусрочната ваканция включва и 08.02 -сряда,вкл.?  newsm78 Ще се понаспим, че моят син е само първа смяна  Crossing Arms.
Усеща се, че идва пролет  Hug. Значително по-приятно е сутрин  Peace.

# 440
  • София
Добро утро!
Хай, много е странно това с ходенето на сън. Идея нямам как се процедира при такива ситуации.

Моите хора днес заминават на село при свекърите ми за междусрочната ваканция. Аз пък ще го ударя на живот през това време.

Днес колега купил гевреци за мъжете в офиса. Традицията така повелявала.  Wink И познайте - за мен геврек няма. Много педалска постъпка.  Joy

# 441
  • Sofia
Много педалска постъпка.  Joy
hahaha ВърнИ им го като си налеЕШ вино от сутринта  Mr. Green! Леко дело днес  и успех на приятелката ти Praynig!

# 442
  • София
Гена, не е добре да пия преди делото, че ще го сръфам онзи хубостник още с появата му.  Mr. Green Само да се приключи днес с това, че ми е такова напрежение, все едно аз се развеждам.

# 443
Всяка година свекър ми прави вино,от собствено лозе.Става страхотно,каберне и малко мавруд  Heart Eyes .Последната реколта не беше много добра и се наложи да купи грозде.Ами не е много хубаво,в смисъл добро е,но не толкова, колкото съм свикнала.Купешките много не ги знам,но ако взимам е предимно Асеновградския мавруд.По пътя за училището на детето минавам покрай винпрома,та октомври и ноември какво количество джибри се изхвърляше от там  Whistling .Имат и фирмен магазин отпред,и бях помолила мъжът ми да купи от наливния им мавруд-ами нищо общо нямаше,беше като измита бъчва,само на цвят го докарваше  Crossing Arms .

# 444
  • Пловдив
Добро утро!
Ами не е съвсем точно така. Та според мен връзката е повече хора - повече инциденти.
А според мен И остарялата техника(когато говорим за влековете, естествено, не за лавините), И уменията И отговорността на техниците също са от значение. Дали ще се поправя влека, за това че го ползват 1000 или 5000 човека за мен е едно и също. Но как казвам съм некомпетентна.....просто си мисля/ пиша на глас.
Ся да не ме изядеш с парцалите. Отивам да гладя.
Има логика в думите ти, но не съм напълно съгласна. Щото все пак дали ще минат 500 или 5 хиляди за деня е голяма разлика. Има стари лифтове, но! от поддръжката на Сопотския лифт знам, че подлежат на строги инспекции, свалят, сменят въжета, седалки, па това било тип допелмайер, ма онова не знам си какво - проверяват ги. А съвсем отделно - има чисто нови лифтове. Сещам се за този на Чепеларе, той е на 5-6г. Този на Стойките на Пампорово. Те са нови, новенички и пак виждам съвсем добър шанс дете да падне.

# 445
Гена, днес по Фешъна се заплеснах. Вчера си накупих гащи от друг сайт. Ееех, има време до 14.
Изпочупих всички чаши за вино, та сега може до Вивре да отида и да купя нови за ММ. Да му се подмажа един вид за Трифон Зарезан. Пък и да има какво да чупя. Добре ми се получават.  Mr. Green
Хай, тоя мъж да не би нещо от болестта да го ударил на "живот" и докато спи?

# 446
  • Варна
Едва ли, защото му се е случвало и докато е напълно здрав Simple Smile

# 447
Чаши немА. Имате ли сайтове за посуда, които да препоръчате?
Хай, (три пъти ти обърках името на Пай, Най и Дай  Embarassed), тексерат! Ще си го гледаш така и ще му се радваш, че е жив и здрав. Ако искаш да се позабавляваш на негов гръб му направи клипче.

# 448
  • Бургас
По винената тема да се изкажа...Баща ми прави всяка година бяло и червено вино от собствено лозе и дума не дава да се обели за друго, различно от неговото. Но е факт, че му се получават. Ама то и ние с ММ сме едни пиячи, две-три бутилки на година. Лятото бира и толкова.
Два пъти съм била на дегустация на вина, веднъж в Италия и веднъж в Испания. Не отбирам въобще от вина аз, за мен са бяло, червено, розе и толкова, ама си опитах съвестно от всички, че и купих разни, за ужас на родителя.

Алечка, какво стана с пъпките?

Рали, как е София? Отшумяха ли коликите?

Рая, снощи ометохме половината тортелини. Ама аз им сложих домати, босилек, пармезан, чудни станаха. ММ друго освен спагети не признава, ама яде, де ще иде. Но пък ако италианец види как си ги овкусява, ще му призлее.

# 449
  • Пловдив
Чаши немА. Имате ли сайтове за посуда, които да препоръчате?
Аз си купувам от Техномаркет. Да, чаши за вино. Имат отдел за домашни потреби. Ей тука гледай - http://www.technomarket.bg/chashi

Ей тия ги имам - http://www.technomarket.bg/chashi/altom-0102003133-50048459

Внимавай обаче, понякога цената е 12-15лв за една чаша. Имам и две такива за бордо, по 20лв чашата. А, ей ги, та от тия имам две - http://www.technomarket.bg/chashi/villeroy-boch-maxima-11-3731-0010-50024356
Вилерой и Бош са си скъпи.

Общи условия

Активация на акаунт