Искам да кажа ... (107)_30.01-05.02

• 63 479
  • 916
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря на всички за пожеланията за успех на изпита. Много сте сладки, ако взема, че успея, на форумната среща виното е от мен!!! Хич не ми се занимава вече. Днес пак карах в час пик. Егати кретените шофьори има. Аз съм в дзен!
Днес имаше топла баничка в офиса, ядох...докато не ми стана лошо. И се самонаказах със салата само за вечеря. Бях стриктна с режима много тия дни ама ей на, лакомия!

Лиле, честит рожден ден!!! Да си здрава! Пожелавам ти повече време за почивка и за важните неща я живота. Много късмет и поводи за празник!

Румито не я видях. Мръъън!!! Sad На Яна снимките просто няма са ги гледам даже повече, пък! Чудни са!

Аз съм на розенце с едно много приятно сериалче, а мъжчо е захъркал до мен  Grinning

# 541
Ч.Р.Д., Лили!Здрава, щастлива и обичана да бъдеш, както и все така креативна с една от най-позитивните теми във форума! bouquet

Момичета, отдавна не съм чела, но разбирам, че за някакъв сладкиш с халва говорите, може ли линк, много обичам халва!

# 542
  • Телиш/Плевен
Ей, Лаленце, издаде ме.
oops Hug

Момичета, отдавна не съм чела, но разбирам, че за някакъв сладкиш с халва говорите, може ли линк, много обичам халва!
Ето. Hug

# 543
  • някъде ... тук ...
Лиляна, честит рожден ден! Да си здрава, с другото ще се справиш!
Гледам Стоянка Мутафова по БНТ с удоволствие Simple Smile

# 544
Лале, страхотна си, благодаря! bouquet

# 545
Бе, дами Laughing Задачата, няма ли кой да ми реши Praynig ooooh! #Crazy

# 546
кви задачи сега  Laughing ти сръбския виц за новия дом знаеш ли го?

# 547
  • Варна
Сандо, влез в подфорум Основно и средно образование. После избери темата, в която се пита за задачи. "Задачка май те затруднява...."

# 548
Сандо, влез в подфорум Основно и средно образование. После избери темата, в която се пита за задачи. "Задачка май те затруднява...."
Тя Дидева е там шефа. Нищъ да и клякам, селями да и правя, салтанати да и постилам.Че ми е много анти.
кви задачи сега  Laughing ти сръбския виц за новия дом знаеш ли го?
Цъ. Задачата ми трябва, за утре, спешно.

# 549
Честит рожден ден на Лиляна! Искрено ти пожелавам да си здрава, щастлива и успешна!!! Hug

Пожелавам успехи и на Захирчето на изпита  Simple Smile

Какво разбирате вие под "Младежко яке" newsm78
Тръгнала съм аз с голямата кошница за яке до Спорт Депо-то и го търся из щендерите, обаче не го намирам и реших да помоля консултантката за помощ. Тя ме заведе в детското, а якенцето има няма за 6 годишни. Синко стои до мен и ме гледа от високо, момичето ме уверява на кой размер отговаря и аз й казвам, че якето го търся за този младеж до мен и според мен има грешка, защото е указано като "младежко" и има размери S и М. Тя казва "АА, не, съжалявам, объркали сте се" Питах я, какво означава за нея категорията "младежко", защото за мен са мъжки, дамски и детски, младежко си мислех, че е за тийнейджъри. Не, госпожо, в грешка сте. Добре, че не го поръчах по интернет, че доста работа щях да си отворя.
С две думи исках да кажа, че там има добри намаления, но трябва да се гледа внимателно, да няма разминаване като при мен Simple Smile

Сандо, за задачата късно видях, детето е легнало инак да ти я е сметнало  Laughing

# 550
  • Ямбол
Сандо, нямам никакво време за задачи, иначе с удоволствие.

Стегнах багажа, до утре на обед имам време, ако се сетя за нещо да добавя. Но преди това трябва да свърша 2-3 справки, да изкарам 4-5 часа, да раздам 20-тина бележника, да проведа едно състезание, дано да не забравя да оставя храна на котката.

# 551
ЧернаКотка,
Младежко яке примерно нещо на Quicksilver, Volcom, Vans, ъъъъъ трябва да ходя да ровя  Laughing
младежите определено ги уважават

Лиляна, котката как се гледа сама?

# 552
Сандо, нямам никакво време за задачи, иначе с удоволствие.

Стегнах багажа, до утре на обед имам време, ако се сетя за нещо да добавя. Но преди това трябва да свърша 2-3 справки, да изкарам 4-5 часа, да раздам 20-тина бележника, да проведа едно състезание, дано да не забравя да оставя храна на котката.

Мии, мерси. Приятно изкарване. Ще импровизирам, както винаги #Crazy Shocked Joy

# 553
  • Ямбол
...Лиляна, котката как се гледа сама?
Тя е навън, но ѝ давам да яде и е свикнала с мен и ме чака.

# 554
  • София
ЧернаКотка,
Младежко яке примерно нещо на Quicksilver, Volcom, Vans, ъъъъъ трябва да ходя да ровя  Laughing
младежите определено ги уважават
+ Rip Curl, Playlife.
не съм младеж, но много харесвам изброените Simple Smile

Алвинка, ама как между другото кулинарията. тук какви неща правят...
като каже "метнах не знам какво си да се прави", а аз гледам като дете в яслена група буквар  Embarassed
ама какъв боб правяяя...

Общи условия

Активация на акаунт