90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 361

• 32 363
  • 716
  •   1
Отговори
# 300
  • Русе
За косата се надявах на подкрепа в полза на бръмбарите  главата ...  Mr. Green
Как късу? Колку късу?  Flutter Дай да видим нящу Ареса ли си? Интръстинг ми звучи....  Whistling

# 301
  • Оптимист по принуда
Жгмъци, не стрижи, а направи едно омбре  Peace
Дай кучо  Heart Eyes
НоМе, аз въстъците в началото също ги ядях на плодов, но ме поправиха и вече ги папвам във варива. Защо на не си пишеш менюто? Обсъждаме си  Hug
Сиси, малко и' трябва на Мамекс  Joy

Джулка, рус викаш? Моят е..хмм.. тъмничък, не блести  Mr. Green

Ирка, гордея се с теб  bouquet

# 302
  • София
Как късу? Колку късу?  Flutter Дай да видим нящу Ареса ли си? Интръстинг ми звучи....  Whistling

Нещо такова:
Скрит текст:

# 303
  • Бургас

Долче, ми да ти кажа, избягва слънцето, взех да са съмнявам вече....  Mr. Green  Joy

Джулкей, а гледа ли те в сънната артерия, когато не го гледаш?   Thinking
Деми, ей, не се спряха тез папараци. Да не видят две лични моми  Crossing ArmsВиж ме мен каква съм хубавичка с обемчето Joy

Аууу, жгмъци, страхотна прическа Heart Eyes
Аз си мисля като стана на 60 да се подстрижа точна така и да се изруся Crazy Crazy Crazy

# 304
жгмъци много харесвам къса коса  Heart Eyes. Само веднъж съм се подстригвала толкова късо. Сега не бих посмяла  Peace

Сиси  Heart Eyes твоята лисица и моята лисица сигурно имат общи роднини  Hug Вчера се разхождахме и едно хлапенце се спря при нас да и се радва и ме пита: "Ама тя защо толкова много прилича на лисица?"  Joy

# 305
Жгмъци
Скрит текст:
леко се запържва зелето, после в тавичка с 1ч ориз, 3ч вода, малко олио, червен, черен пипер, дафинов лист

Но ме, аз все се шегувам, че Руфъс няма джобни пари, за гранули и да го пратим да работи в зоо парка, на мястото на лисицата. Хаха

# 306
  • Русе

Нещо такова:
Скрит текст:

Хмммм, Аресва ми таз причОска.  Heart Eyes
Цвета, формата.
Ако не ти свиди за косата, пробвай, тъй или иначе, ще израсте.
Но ти май имаше високо чело, та не знам...... Thinking

Демии  Joy  hahaha
Ириниткеейй само там гледа, дори кат го гледам....  Twisted Evil  Joy Joy

# 307
  • Бургас
newsm48 знаех си аз Joy Ти поне можеш да му изпилиш кучешките зъбки. Попаднал е на майстор, той Joy Joy Joy

# 308
  • Русе
newsm48 знаех си аз Joy Ти поне можеш да му изпилиш кучешките зъбки. Попаднал е на майстор, той Joy Joy Joy
Joy Joy Joy.................

Ох, не.....Опасна сииииииииии........
Мога и да ги извадя. Thinking  Joy

# 309
Къде гледате бе, хитруши такива?  Twisted Evil Joy

Иринитка ти що си такваз гола  newsm78 Нито аватар, нито подпис имаш, ама ха .....  Imp Веднага се прибирай вкъщи да се обличаш  hahaha

# 310
  • Бургас
Къде гледате бе, хитруши такива?  Twisted Evil Joy

Иринитка ти що си такваз гола  newsm78 Нито аватар, нито подпис имаш, ама ха .....  Imp Веднага се прибирай вкъщи да се обличаш  hahaha
NoMe, ни съм! Нящу ти е повреден талавизура hahaha
Джулкей, да бе, ще му ги вадиш Crossing Arms Да загрозяваш убавото вампирче Naughty. После ще изглежда като аватара на Мамексита newsm47

# 311
  • Оптимист по принуда
Жгмъци, тази прическа не отива на всеки.  Peace Аз толково късо не обичам, но има жени им отива.

Иринитка,  Hug

# 312
  • Русе
Къде гледате бе, хитруши такива?  Twisted Evil Joy

Иринитка ти що си такваз гола  newsm78 Нито аватар, нито подпис имаш, ама ха .....  Imp Веднага се прибирай вкъщи да се обличаш  hahaha
NoMe, ни съм! Нящу ти е повреден талавизура hahaha
Джулкей, да бе, да му ги вадиш Crossing Arms Да загрозяваш убавото вампирче Naughty. После ще изглежда като аватара на Мамексита newsm47
Между другото, и аз ни та виждам...И то отдавна, ама все забравям да ти кажа. Тоо, нали и ти не ме виждаше по едно време, или ме виждаше кат Кевин Костнър.....  Joy , викам дан си прося почесването.

А за убавото вампирче....си права, айде ша го пощадя засега, няааа му прая два златни зъба.....  Joy

# 313
Леле Джули как ме подсети за златните зъби  Mr. Green Е нема такъв ужас. Защо са били толкова модерни? Имах една съученичка, на която и обличаха зъбите в медицинско злато (така ли се казваше). Ми не е хубаво  Sad

# 314
  • София

Долче, ми да ти кажа, избягва слънцето, взех да са съмнявам вече....  Mr. Green  Joy

Джулкей, а гледа ли те в сънната артерия, когато не го гледаш?   Thinking
Деми, ей, не се спряха тез папараци. Да не видят две лични моми  Crossing ArmsВиж ме мен каква съм хубавичка с обемчето Joy

Аууу, жгмъци, страхотна прическа Heart Eyes
Аз си мисля като стана на 60 да се подстрижа точна така и да се изруся Crazy Crazy Crazy

Що пък на 60 ?  Shocked
Аз и руса съм била, ама мсега не бих си го причинила на косата.

Много се чудя дали ще ми отива ?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт