90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 361

• 32 314
  • 716
  •   1
Отговори
# 435
  • Русе
Да взема да пусна прахосмукачка, че да ми мине ли newsm78
Не, пусни си едно Шаде и опъни крачета на дивана. Wink
Joy  Joy  Joy
Охххх, много са смях....
Ириниткееейй, Ко си пусна в крайна сметка, и мина ли ти?  Joy  Joy  hahaha

ГлеАм, в гоуемия бобббпппп на Сис, никой ни са е припознал.... Mr. Green  Joy

Вангобитуу,  Heart Eyes  Heart Eyes , айде идвай, ама тряа надуим няколко, че им видя сметката.... Whistling

Оооо, Мимс, страхотно!  Heart Eyes Франция......., Малиииййй, ММ, е ходил в Париж 3-4 пъти, по работа, без меннн, ейййй как си мечтая и аз да го видя....Ша стани.  Whistling

Мамекс,  Joy
Жгмъци, радвам се, че скоро ще има бебче, стискам палци всичко да е наред! Hug
Курдов, да се оправя малката! Hug

# 436
Ох, оставих ви за половин ден и сте изписали 5-6 стр.... Shocked Hug
Жули, какво работи ТМ? Аз (не знам защо Blush ) все си мислех, че сте колеги и сте следвали заедно.... newsm78 В големия боб аз разпознах на Мими грамадния екзотичен боб Mr. Green Още не е казала как се казва Wink - тук купувам един грамаден в консерва, но е бял, Корона се казва  Twisted Evil
Мамекс, и какво правят тези млядоженци, фотограф и деца, ако се разпука ледът.....? newsm78 ooooh! Аз ти давам 6 за краснопис Peace Laughing А относно румънския- той е от една група мисля с италианския....
Иринита, харесва ми килимът, но аз държа да си видя и пипна подобни покупки, прИтенция съм Mr. Green
Курдов, дано оздравее бързо принцеската! Hug
Жгмъц, много хубаво събитие, разбирам вълнението ти bouquet
Стаси, савойското зеУе ми хареса много готвено- и постно, и с ребърцата, но на салата не ме впечатли Rolling Eyes , а уж изглеждаше крехко..... newsm78 Peace А може и аз много хубаво да готвя зеле Mr. Green Mr. Green
Мими, във Францията трябва да миришеш хубаво Grinning А защо ТМ по случай повода не ти вземе изгодните парфюмчета? Laughing
Вики, аз броя и чайовете, и кафетата, и капучиното в белтъчен ден за течности. Т.е. причислявам ги към водата.
Петя, (ти ли беше newsm78 ) ако човек се храни "по италиански" в Италия и иска да опита от всичко от местната кухня наистина трябва първо да е поотслабнал малко, иначе шансовете да се върне с по-голямо тегло са доста големи! Laughing Е, вече ако човек се храни в някой изискан ресторант- там рисковете са по-малки, защото порциите са малки, а сметките големи Mr. Green
Инджи, покажи шаловете Simple Smile
Деси, дано има какво да се направи за зайчето  Heart Eyes Ти ще носиш сушени кайсии май в Италия Laughing
Гледам, вие почти сте организирали гурме пътуването до Италия Laughing Laughing Идвайте, чакам ви Hug А Долченцето раздава прегръдки колкото искате, тази вечер докато се приспивахме едвам се откачих от прегръдки Mr. Green - ще има за всички! Laughing Обаче мисля, че и Иринитка трябва да донесе поне една тава от "онова с м" Laughing - така де, нали тя ги подбира и по форма Party Деми, ти вземи, моля те, малко АГ да донесеш, че напоследък все ми го изкупуват в магазина #Cussing out Mr. Green Курдов предлагам да донесе обезсолени маслинки или печени чушки... Laughing А Ади малко карамелизиран лук, за пържолите и бъчвичките има много кандидати... Joy Пропуснах ли някого? newsm78 newsm78 Hug
Отчет:
з- банан, сурови бонбони, о- свински ребра със савойско зеле, половин филийка пз хляб- за салата не остана място Mr. Green , в- сьомга на пара, 1/2 глава варено червено цвекло и малко салата
За утре ще правя модификации, а може би и деня след това Tired
Скрит текст:
Мисля утре да е цял белтъчен ден, или едното ядене да е супа от варива newsm78 - свинското щях да замразявам, а има и един голям пакет замразен микс за супа. Crazy Трябва да се изядат. Също имам и кисело мляко което ще забъркам на салата- настъргано с чесън, олио, пипер и кисели краставички- може това да закусвам.... newsm78

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 13:27 от dolce miele

# 437
  • Калифорния, САЩ
   Слагам и кафе, и чайче - да има  Laughing . И ще се опитам за десетина минути да ви прегледам, че повече време няма.  Hug Hug Hug

# 438
Ден 10-ти, а само кило и половина.... Sad това нормално ли е? Малко съм разочарована, голям глад за нищо...

# 439
Ден 10-ти, а само кило и половина.... Sad това нормално ли е? Малко съм разочарована, голям глад за нищо...
Зависи колко имаш да сваляш. Peace Освен това, не е необходимо да гладуваш- в 90дд диета трябва да ядеш така, че да се нахраниш. Хапвай много салати, за да си сита.
Аз правя трета врътка- имах застой от около цели 2 седмици в които се чувствах по-лека, но на килограми не мърдах. През първата врътка (миналата година) за първия месец свалих 4,5кг, при положение, че имах много за сваляне- 1,5кг за 10 дни не е зле. Peace Мери и обиколките в см- може там да са по-осезаеми минусите.
Ир, взимам чайче Hug

# 440
  • София
Добро утро,  Hug успах се жистоко!
Ще помоля някоя добра душа да тури закуска, та да не ви мисля, че сте гладни bouquet
Мимиbouquet разкошна история е това с Париж, аз само за един ден съм го разглеждала и искам пак, за да видя всичко!
Прекрасен да е денят ви, банда Hug Hug Hug

# 441
Хайде на закуската

Малко тематична,но има защо.Моято любима племеница и кръщелница днес става на внушителната възраст от една годинка  Party,айди отивам да приготвя почерпката...

# 442
Замествам Вангоби  Grinning Grinning

Hug Hug Hug

# 443
Еееее,Вики мислите си четем с теб нарано  Joy.
Да ви е динен деня  Laughing

# 444
Готова съм,сготвих  Laughing.Заповядайте
Скрит текст:

Ей ви ги и глиганите  Mr. Green

Това е спешъл за Иринитка

Нали си знаете,някои неща са за довечера  Wink
А това са снимките на Дунава и умните хора  Sick
Скрит текст:

Менюто днес:
З-кафе и фреш
З2-круша
О-салата+млечни
В-салата+месце

Хубав и усмихнат днес дружинка,петък е все пак  newsm44

# 445
ау  Crazy каква динена красота  Heart Eyes

И аз като Мамекс искам да ида само в Италия. Никога не са ме привличали другите екскурзии. Сега, съседните нам държави хич и не ги броя за чужбина де. Само в Сърбия съм ходила не знам колко пъти  Grinning

Да ви се оплача снощи като ме сви една адска болка от врата надолу по цялата лява част на гърба и ръката, не мога да мръдна от болка. Някакъв нерв се възпали явно. Ужасс ... мазах се с мазила, загрявах се и сега горе-долу съм ок  Confused

Днес к'во ще ядем банда?  newsm78

# 446
Днес нищо не съм си приготвила!
Даже и не закусих, а имах банан и киви!
Имам купища работа и нещи ми е утрепано! А вън има слънчице!

# 447
Мамексче  Joy hahaha и двете динени.  Joy Мале и за довечера какво си приготвила.  Mr. Green добре, че е скрито да го не види учителката.  Joy Hug Hug
Ирка и ти щедра таз сутрин- и кафенце и чайче.  Grinning Hug Hug
НоМе да мине бързо слънце.  Grinning Hug Hug
Миме как гладна бе слънце. Апни нещо.  Hug Hug
На всички ведър и усмихнат ден!  Grinning Grinning Hug

# 448
  • София
Здравейте, банда!  Hug
Днес малко плюсчеWink
А и вече започнах да боксувам с протеиновите идеи за ядене, любимата другарка да помага, Джулка Heart Eyes ?
За днес само обяда е предвиден и измислен, пак ще е сирене по шопски, но вечерята е мъглаааnewsm78
Мими, браво и на шефа и на Телчо, на ММ шефа ги води до Кюстендил само и то без жените.  Mr. Green
За Италия гледам не сте ме разпределили, ама аз съм по сладкото та нещо шоколадово  cookще нося, нъл Долче?
Иначе аз искам да отида на всички топли места по света, но мечтата на живота ми е Хавана.  Heart Eyes
Скрит текст:

NoMe, за болежката във врата пробвай виетнамското чудо.
Скрит текст:
Получи ли ми последното ЛС ?

Маексче, аз съм кьорава дай по едри изображения, моля. Иначе и аз Ласкин не го дишам.

Имаше още да пиша, ноооо ... мисълта ми избяга.
Хайде до скоро!  Hug Hug Hug

# 449
Добро утро, прекрасни! Hug

Аз днес съм на плодове. Закусих 1 банан , а останалата част от деня още не ми е ясна.

Курдов  , дано малката е по-добре! Praynig Hug

На всички много Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт