90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 361

• 32 325
  • 716
  •   1
Отговори
# 420
Според мен и чая може да се брои към водата.

Пименто, продължаваш с какъвто ден ти е утре.

# 421
  • Оптимист по принуда
Pimentoto, поръсваш се с пепел, плюеш през рамо и продължаваш какъвто ден ти се пада по режима.
Ами Вики, аз бих броила и чая.

# 422
  • София
ИриниткеHug Hugкилима е супер! Баш по мой вкус! Ама съвет без да си го пипнала, ни мога да ти дам Hug Hug
Аз за Италията ще меся бре, не й се притеснявайте! Кот кажете:милинки, пици, кифли само пусти козунах ми се опъва, ама ще ме простите Hug
Днес съм стабилен плодов, нямам време за кантара, ама квОт такоУ.
КурдовHug Hug да се оправя малката принцеса!
Деси, дано му мине на зайчето  Hug Hug
ДемиHeart Eyes
ДжулкаHeart Eyes Heart Eyes искам и аз балони да гоня bouquet
МимчоHug аз не видях, че имаш нужда от палчета, ама ти си се справила и без мойте Hug Hug
Хайде приятелчета, лекинка и  Hug Hug

# 423
  • Targovishte
Вики  Hug аз броя чая и кафетата. Чиста вода надали и литър изпивам.

Дадох общо 92 лв за лекарствата а малката хич не е добре. Дали да я разтрия с домашна ракия newsm78

# 424
  • Русе
Курдов, ако няма температура, мисля че няма да ѝ навреди  Peace

# 425
Курдов давай смело. И ако ще търпи сложи и един компрес на гърлото. Дано бързо мине.  Hug Hug
Вангоби щом ще месиш почвай с кифлите.  Grinning Hug Heart Eyes
Сиси, Деми, Курдов значи съм отличник. Да спра да се мъча с водата.  newsm68  Hug Hug Hug

# 426
  • Оптимист по принуда
Иринитка, хубав килим  Hug
Курдов, аз не бих. Peace

# 427
Привет бандичка...в свеки хапнах печено пиле със салата маруля! Режимна съм! ММ днес ми каза, че от 6 до 15 март ще е във Франция, пътуването било с жените! Party Божеее така се развълнувах, никога не съм била в Париж! Май ще трябва да икономисвам Малката черна рокля, там трябва да мириша хубаво! Simple Smile

# 428
 bouquet
Долче, честита придобивка  Hug
жгмъц, чакаме фото  Grinning
Мими, как мина днес ? Ако свършиш малката черна рокля ние с дъщеря ми ще ти изпратимзе една  Joy
Курдов, бързо да се оправя малката  Hug
Деси, дано е само моментно неразположение на зайчо  Hug
Днес отчета е плодов - 3 парчета тиква, 7 сушени сини сливи и 2 бебешки ябълки
А за утре съм си сготвила мммммм пържолки с много лук запечено, лука чак се карамелизира  chef и салата зеле и морков
Днес направих страхотен фитнес , докараха дърва в читалището и ние с колежката пренасяхме до втория етаж  running

# 429
  • Targovishte
Благодаря за мненията. Принцесата вдигна до 39.1 и не посмях с ракията. Сваляме с нурофен. Сега е на 37.3. Утре май пак ще се видим с личната.

# 430
  • Бургас
Мимозке, завид, завид. Златен Телчо!

# 431
Мимозке, завид, завид. Златен Телчо!

Ха, ха, не Телчо, а шеф му! Simple Smile
Ади, добре мина, доволна съм, студентите също! Simple Smile

# 432
Здрасти бандичка  Heart Eyes,натоварен ден изкарах,от как ви нагледах сутринта чак сега мога да ви обърна внимание  Crazy,чета от телефона и пиша на лаптопа едновременно,че да не пропусна   tooth.     Shocked Shocked Shocked 6 страници ме чакат
Но Ме честито четец ,аз предпочитам хартиените,понякога си мисля,че съм технофоб  Thinking...
Долче със здраве да си търкаляш Розовка,да ти е верен помощник  Party,и аз да питам-коя е заветната цифра ?
Жгмъци и аз лова го ненавиждам,но Ласкин не  Heart Eyes,имах едно гадже ловец,но друг път за това  Blush.Давай смело за косата,щом си си наумила ще се получи  Flutter
Курдов дано бързо да се оправи малката  Praynig,а на теб да ти е по-разтоваренко,липсваш тук  Hug.
Инджи давай да гледаме шала без куки  Rolling Eyes,и що не казваш ко сте яли и пили  newsm78,най интересното пропускаш  Twisted Evil.
Вики остави ли ми крилца,или ще ме осиновявате  smile3506?
Съншайн  и аз искам едно такова слънчице лично за мен Hug
Ауууууу Демиту,и празник ли съм имала  newsm78,благодаря,оправдах си лЮкарството  ,май трябва четворна доза-кат гледам с толкоз поводи си ме накичила  newsm48 newsm48 newsm48!
Деси дано нещата с Ръфи се развият по най-добрия начин  Praynig
Никога не съм вкусвала котидж сирене...да се коригирам ли?
Ех,Италия   Two Hearts, Иринитке комшийки сме били там  hahaha,аз се чудех що ми е позната перушинката ти  Joy.Не знам дали ще ми повярвате,единствено там ми се ходи...никъде другаде в чужбинско  bg,дори и на екскурзия
Скрит текст:
затова не съм и ходила,освен в Румъния,но то не се брои,от едната ми квартира можеше да плюеш на румънска земя,толкова далече е...
.И езика им обожавам,уж една група с циганския румънски,но другоятче звучи.Някой ден ще трябва да се прежаля да отида вероятно  Thinking
Адорейшън   Hug
Жгмъцони Дунавчо при нас е замръзнал от повече от 10 дни,от днес при Деси и Жулка .
Скрит текст:
Утре ще ви покажа снимка,че е в тел на ММ ,на малоумници тотални  #2gunfire #2gunfire #2gunfire.От неделя е-фотограф,булка и младоженец  правят фотосесия насред реката  Crazy .Докато ги наблюдават банда невероятни родителки пускат децата си да си играят и те по леда  #Crazy.Е няма такава простотия  doh
Сиси я ела да си поговорим  Drunk и ще харесаш Ласкин ,ко му има на човека  dontknow...
Айди прегрупирайте се
Скрит текст:
на втория ред лявата е с хубавото винце

Долче давай координати да им настроя навигацията,обяснила съм им,ша додат  Peace

Аз малко съм ангажирана утре,та почвайте без мен,но да ми оставите от всичко,ей  Naughty

# 433
Публикувах погрешка  Blush
Иринитке на мен ми е скучен килима  Confused
Вангоби почвай милинките ...
Миме сигурно е много гадно във Франция  Outta Joint
Днес съм много горда със себе си  newsm47,да се отчета,нищо че писах и преди  Grinning:
З-банан
О-китайско зеле+3 доматчета+кашкавал
В-солети моркови+суджук

Има какво да се желае още,но втори ден съм само на 3 хранения,а бях стигнала до над 5  Blush.
А за срамотите-вчера се оказа ,че съм нямала вино,пък от сутринта драпах  hahaha Joy,пак че ММ проявил самоинициатива и се прибра подобаващо подготвен за празника  Mr. Green.
Ако не съм споменала някого  Hug.Лекинка бандичка  newsm46
Лелееее,изписала съм света... Embarassed
Другарко поне за краснопис няма ли шестичка  Mr. Green?

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 23:21 от Мамекс

# 434
  • Русе
А, не, Мамексче, сега как ще спя, още се хиля като .... rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Мимчо, не само шефа - ТМ можеше да си спести, че е с жените, така че и той  Flutter почвай да гласиш тоалетите  Hug
Аз защо съм пропуснала килима, отивам да се поправя  newsm52
Курдов, дано малката се оправи по-леко този път...

Общи условия

Активация на акаунт