Детската градина – всичко, което ни вълнува – 18

• 53 213
  • 757
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Аз съм казала на мъжа ми днес на връщане от работа да мине и да купи 4 рози, без букети. Имаме две госпожи и две лели, едните ги виждаме сутринта, а другите вечерта и ще им ги подарим. Той и без това свършва работа късно и поне като мине през будката за цветя няма да е тъпканица.

# 286
  • София
Оф, в крайна сметка опаковах шоколади за в градината... дано няма алергични само...

# 287
  • София
обявили са юли и август за почивни месеци в градината.
май може да заявим да ходи в друга градина  Rolling Eyes
как и кога трябва да го направим?

# 288
При нас миналата година първо се записвахме в списъци, залепени на входа, после и заявление за посещение през ваканцията.

# 289
обявили са юли и август за почивни месеци в градината.
май може да заявим да ходи в друга градина  Rolling Eyes
как и кога трябва да го направим?

Ако градината няма да работи изобщо през тези два месеца, би следвало да ви насочат към дежурна градина. Попитай директорката. Дано само дежурната градина не е в другия край на града Confused

# 290
  • shumen
Бамба,при нас миналата година бяха обявени двата месеца,но ние трябваше да си изберем един от двата,в който детето няма да посещава.За тази година още не знам.

# 291
  • София
аз ще питам и на място, ама реших и тук, че да не пропусна нещо.
засега само във фейса са обявили.

# 292
Аз разбрах, че градината изобщо няма да работи през тези месеци Rolling Eyes
А не че ще работи, но децата няма да я посещават.

# 293
  • София
да, затварят я за тези два месеца.

# 294
  • shumen
Според мен няма как да я затворят за два месеца.Имам позната,която е учителка в ДГ и от нея знам,че повече от месец лятото не могат да затварят.

# 295
Могат...за ремонт или друго. Просто тогава са задължени да пренасочат децата към дежурна градина, тъй като услугата се предлага целогодишно Peace

# 296
  • shumen
Тете,то да ги пренасочат,ама не на другия край на града.

# 297
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Това да ти предложат детето да посещава дежурна градина през лятото е въпрос на това дали Директорката е на кеф. 

# 298
Мисля, че е длъжна да предложи алтернатива. Почти съм сигурна даже...

# 299
Длъжни са, обаче извиват ръцете на родителите. Иначе има алтернатива, подайте си документи.

Общи условия

Активация на акаунт