Ин Витро център Стефанов - тема 7

• 75 177
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Аз от аспирина и фраксипарина получих кръвоизливи в очите и от носа..Вместо схемата аспирин,фраксипарин,почивка започнахме схема аспирин,почивка,фраксипарин,почивка... и т.н. Пиех и витамин С ,за укрепване на съдовете.
Доктор ли ти промени схемата или ти сама?Аз само някои сутрини имам кръв от носа,но при издухване само.Изследване не съм правила,но явно трябва.И евентуално да се коригира схемата.

# 31
  • Стара Загора
На мен след 12 седмица, доктора ми направи така схемата - аспирин, почивка, фраксипарин, почивка.
Към момичетата в по - напреднала бременност и родилите вече, кога ви спря аспирина доктора? И остана ли същата схема, само без аспирин или се промени? Аз трябваше да съм на преглед януари месец и тогава да ми каже, но не можах да си запазя час и сега февруари ще отида.

# 32
  • Сливен
Момичета, моля подкрепете тази петиция за реинбурсация на клексан http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHM6Ly93d3cucGV0aWNpcS5jb2 … tc2czNDQ2NjkyNQ==

# 33
  • Стара Загора
Момичета, моля подкрепете тази петиция за реинбурсация на клексан http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHM6Ly93d3cucGV0aWNpcS5jb2 … tc2czNDQ2NjkyNQ==
Подкрепих я  Peace Дано да се случат нещата!

# 34
Аз я подкрепих вчера във фб Peace

# 35
  • Сливен
Благодаря,момичета това безобразие трябва спре,като си помисля колко жени губят бебче заради липса на подходящото лечение.

# 36
Аз от аспирина и фраксипарина получих кръвоизливи в очите и от носа..Вместо схемата аспирин,фраксипарин,почивка започнахме схема аспирин,почивка,фраксипарин,почивка... и т.н. Пиех и витамин С ,за укрепване на съдовете.
Доктор ли ти промени схемата или ти сама?Аз само някои сутрини имам кръв от носа,но при издухване само.Изследване не съм правила,но явно трябва.И евентуално да се коригира схемата.
След кръвоизлива в очите се обадих на Натали, а тя след консултация с док ми каза да сменя така схемата. Витамин С-то си го самоизписах, но все пак уведомих док.... преди години имах безпричинни кръвотечение от носа и кръвоизливи в очите и тогава ми бяха казали да пия рутаскорбин и витамин С за укрепване на стените на съдовете.
А вследствие приема на аспирин и то в комбинация с фраксипарина почти навсякъде имах синини  Mr. Green само да ме щъкнеш с пръст и ставаше синка, а ако се ударя ставаше тъмнолилаво, преливащо в синьозелено петно за месец.
Така че момичета, ако имате някави кръвоизливи от носа, не дай си боже и в очите, говорете с док да се промени схемата на прием. Има опасности от вътрешни кръвоизливи, които малко трудно ще забележите навреме.

# 37
След кръвоизлива в очите се обадих на Натали, а тя след консултация с док ми каза да сменя така схемата. Витамин С-то си го самоизписах, но все пак уведомих док.... преди години имах безпричинни кръвотечение от носа и кръвоизливи в очите и тогава ми бяха казали да пия рутаскорбин и витамин С за укрепване на стените на съдовете.
А вследствие приема на аспирин и то в комбинация с фраксипарина почти навсякъде имах синини  Mr. Green само да ме щъкнеш с пръст и ставаше синка, а ако се ударя ставаше тъмнолилаво, преливащо в синьозелено петно за месец.
Така че момичета, ако имате някави кръвоизливи от носа, не дай си боже и в очите, говорете с док да се промени схемата на прием. Има опасности от вътрешни кръвоизливи, които малко трудно ще забележите навреме.
Благодаря!

# 38
  • Сливен
Момичета здравейте.Някоя от вас знае ли до колко време стават резултатите от НК клетките и Витамин Д, че забравих да попитам в клиниката.

# 39
Момичета здравейте.Някоя от вас знае ли до колко време стават резултатите от НК клетките и Витамин Д, че забравих да попитам в клиниката.
витамин д излиза на деня а нк клетките 20 дни

# 40
момичета на някоя от вас да са и останали малко хапченца ясмин, че ми трябват 5 хапченца?

# 41
Здравейте,
 По темата за Имуновенина и вливаниата, моля ви не слушайте комерсиални лекари и не си правете вливания. Не си правете експерименти с имунната система. След последния опит инвитро и само едно вливане на имуновенин и много аспирин 2 месеца след това отклучих астма ,която не се лекува.....
 Лекарите в Бг са много меркантилни като пример мога да дам Др. С.Стефанов от Ст.Загора (той е бивш лекар от Плевенската Св. Елена) .
Моля не ходете при този тип. Той е само след парите ви!!!!!!!!!!!!!в момента страдам от нелечима астма

# 42
  • Сливен
Извинявай,но за мен д-р Стефанов изобщо не е печалбар и относно вливанията не ме е карал насила ,а ме е оставил аз да си преценя.Благодарение на него и екипа му съм бременна,има момичета които благодарение на него станаха майки след 4-5 неуспешни опита в други клиники.
Съжалявам,че се получил при теб такъв проблем,но не може генерално да обвиняваш доктор ,от който много са доволни.

# 43
jana01 срамота е да наречеш доктора меркантилен.На мен например не ми вдъхна надежда,някак си не го усетих като моя доктор,не ми даде излишни надежди,но това е доктора,който ми призна всички изследвания правени другаде,включително и изследвания правени в анонимния кабинет за Спин,където имената са изписани само с инициали.За Имуновенина ми каза,че личното му мнение е,че действа много добре при процедура,но решението и финансите са мои.И че не е задължителен,а желателен и аз му се доверих и не съжалявам.Напротив нямам търпение да отида лично да благодаря на доктора,на Натали и на целия им екип и да ги почерпя от сърце,че изпълниха къщата ни с живот.Съжалявам,че при теб се е отключила астма,но нали знаеш,че всеки организъм реагира различно.Това е доктора,който не прави N на брой опити с цел лично обогатяване,не ти се мазни и не обещава успех от първия път,но е факт,че работи в насока нещата да се случват от първи,втори опит.Желая ти късмет в това трудно начинание,но не бъди толкова крайна в изказванията си.Дано не ти се налага да посещаваш други клиники да видиш какви им са тарифите и успеваемостта,че разликата е очевидна.

# 44
Да винаги ще има и доволни от този лекар, пардокс  !!!!
Още на първата консултация при Др.Стефанов той ме увери, че това(имунновенин) е много важно и е голям пропуск от предишното ми лечение. Оказа се че той копира методите на лечение ,на Плевенската клиника, без индивидуален подход; че съм опитна мишка а той много добър манипулатор.
 В  един момент взимах :преднизолон, имуновенин,аспирин,дуфстон... и много други хормони и препрати
За съжаление това не е методa на интелиентния дотор а и за последиците върху здраветo на пациента не му пука важното е да си прибере парите....
не пожелавам на никой да се разболее от астма.... която  е нелечима!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт