Зимата омръзна ни вече и мамите от ИБ чакаме пролетта, макар че е още далече

• 34 521
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
  • NE
Бени Ето, това е много мило и помага да се почувстваш по-добре. Явно идва стреса при вас в повече. Сигурно е трудно да откриеш своето място наново. Обаче и мъжете са много проклети птици. Моя също като замрънка и полудявам, а колко прави да мрънкам. Тази сутрин ги вдигнах във въздуха като не мигнах цяла нощ от колики и зъби. Лоша съм била после.

# 586
  • В къщурката на хълма на феите
Бени ами то не е до искане и неискане .. в крайна сметка дори да се върнете тук пак няма да ви е добре, защото тогава  ти ще си на неговото място и пак няма да е това, което твоя човек си представя цветя, рози, реки от масло и мед и прочее .. ако иска самият той да се чувства добре или поне не толкова зле, колкото в момента, е необходимо да направи компромис .. в крайна сметка не си го завлякла за ушите до Австралия, заставен със смъртна заплаха .. той сам е решил да се съгласи и да го направи, приемайки всички рискове, свързани с подобно начинание .. той трябва да е бил наясно, че има разлика между преместване на другия край на света и примерно излет до хижа Алеко .. и другото, което искам да ти кажа: мале, че яко се е получило с тая мартеница .. тва в нашенско училище, ако се случи, аз ще направя циганско колело .. много е хубаво, че се опитват да ви приобщят и не ви изолират, особено Ема, заради езиковата бариера, която чуждия език в момента представлява Peace

Пънче с риск някой да ми скочи на веждите, аз лично и като бременна и като кърмеща, си позволявах при запушен нос, вечер да си пръскам в носа детски капки с ксилометазолин .. разбира се, не съм го правила 100% на своя глава, да не си помислиш, че нещо топлата вода съм откривала за втори път Mr. Green моя ЛЛ каза, че 1 впръскване от детски капки за нос се равнява на 1/20 от приема на капки за нос за възрастни, което е пренебрежимо малко като концетрация и не би се отразило ни на кърма, ни на нищо Peace

# 587
  • В сърцето на любимия човек
Аз ще ходя след час до ЛЛ, щото тая цифка няма никаква въздушна пропускливост и ме мъчи някаква смотана Т от 37.2-37.4, колкото да ми е гадно. Реших да пия един Панадол сутринта и въпреки него Т си седеше. По-добре  да ме види, че моите сливици са проблемни по принцип, да не направя пак някоя гнойна ангина.
Иначе пръскам морска вода и Фитоназал, но освен, че ми щипе, друг ефект не виждам. По принцип не мрънкам толкова при настинка, но за пръв път имам чувството, че ще пукна от хрема  ooooh!

Фейче - съчувствам ти  Tired Как пък малкия не го пропуснаха коликите. Дано поне зъбките му избиват по-лесно от на баткото!

# 588
  • Северозапада
И аз съм си пръскала детския Назик, докато кърмех. Беше първата година на София в яслата, т.е. тя е била на година и половина, но при боледуване си сучеше яко. На някое от поредните боледувания просто вече не издържах да карам само на водица.
Бени, за догодина направи мартеници и накичи децата в класа. Grinning Дали защото са смесица от различни нации, така добре приемат традициите на различните народи?

# 589
Пънче аз лично не бих ходила до кабинета на ЛЛ само заради хрема .. 37.2-4 не бих го счела за температура, тъй като все пак не си в пълно физическо здраве, но след като се притесняваш от ангина, моя съвет е като ходиш на лекар да си отидеш с една маска, защото не знаеш там какво ще лепнеш в момента .. онзи ден слушах пак началника на НЦЗПБ да обяснява, че сега след като грипа отстъпва на негово място има пик на адено и риновируси ..

# 590
  • до едно тепе
Честита Баба Марта! Много да сте здрави и засмени! bouquet
Пънче за температурата Беладона 9СН по 5гр на 2-3 часа. На мен тя ми действа повече отколкото парацетамола. И го забелязах по много странен начин. Лепнах грип миналата зима и парацетамола не ми свали температурата. Насмуках се с Хомеожен и тя спадна след малко. Чак след това видях че в него има и Беладона. За течни сополи и аз бих ти препоръчала Алиум Цепа 9СН 5гр аз давам на децата през час и за ден са спрели теча. Ако сливиците са ти зле да знаеш, че Зината е съвсем съвместим с кърменето, но дано не стигаш до там  Hug
Бени много хубаво се е получило с мартеницата. За другата година знаеш ли може пък да ви поканят заедно да направите такива Wink Дано мъжа ти започне да свиква скоро, че е мъкааа. Hug
Друго не се сещам сега. Дребното спи. Тая сутрин сама си гепи една червена рокличка и с бяла шапка беше досущ като мартеничка Mr. Green

# 591
  • Sydney
AntG много са толерантни и много са възпитани на уважение. специално в училищата имат много похвати за приобщаване, разбиране, уважение, отговорност. Примерно всякоб дете от Кинди има по-голямон приятелче и всеки Петък обядват заедно. Нашето е Матилда. всяка година децата не са в един и същи клас, ами ги размесват, за да могат да се запознаят всички и да могат да изградят умения за работа в екип. тук едно от нещата, на които държат е умението да работиш с хора. Дори на интервю за работа не гледат толкова дали им.покриваш критериите за дипломи, а дали ще им допълниш екипа. Биха направили изключение с някоя компетенция, ако сметнат, че ще си полезен като личност.
Arven_89 то мойто е Риба, толкова чувствителна зодия и мрънкачаство.няма в целия зодиак взет заефно.
mecani прави го, за да ме дразни и уж да ми покаже, как видиш ли на него му е мн по-трудно... знае, че върне ли се в бг пак ще тр от нулата, пак ще се сблъска със същите простотии като преди. Иска си сигурното от България, но тук, а това за момента няма как да стане. просто тр да спре да мрънка и окайва, както и да обвинява мен, щото той е мейн виза холдър, а не аз. Ако бях аз главния да ме обвинява, че през главата му съм взела визата...

# 592
А теб в какво те обвинява?

# 593
mecani прави го, за да ме дразни и уж да ми покаже, как видиш ли на него му е мн по-трудно... знае, че върне ли се в бг пак ще тр от нулата, пак ще се сблъска със същите простотии като преди. Иска си сигурното от България, но тук, а това за момента няма как да стане. просто тр да спре да мрънка и окайва, както и да обвинява мен, щото той е мейн виза холдър, а не аз. Ако бях аз главния да ме обвинява, че през главата му съм взела визата...
ама той не знае ли, че no pain, no gain??? сериозно ..

# 594
  • NE
Бени  Hug
Пънче Да не дърпам дявола за опашката коликите на дребния не са нищо фрапантно щом минават от Еспумизан. Моля се това да е пика им. Реших да пробвам Лефакс, но няма такъв добър ефект като добрия, стар Еспумизан. Имаме известен напредък и с Вилито, ама е капка в морето.
Аз съм капвала от няма на къде Виброцил докато кърмя.

# 595
Честита Баба Марта и от мен, здрави и засмени да сте и вие, и мартеничките ни. И всичко лошо да си отиде със зимата Simple Smile

# 596
Подценила съм ситуацията - като ми видяха гърлото и бяха в шок, че хремата ме мъчи повече. На Зинат съм Sad
Благодаря ви за съветите  bouquet

Последна редакция: ср, 01 мар 2017, 16:37 от пънче-мънче

# 597
Пънчолина Crossing Arms да не забравиш пробиотик!

# 598
И противогъбично  Naughty

# 599
Взела съм и за двама ни

Общи условия

Активация на акаунт