Зимата омръзна ни вече и мамите от ИБ чакаме пролетта, макар че е още далече

• 34 513
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • NE
Честит имен ден на голямото момче на Момето и малкото момиченце на Яжето! bouquet

# 601
  • Велико Търново
Много благодаря!  bouquet

# 602
  • shumen
Честита Баба Марта!Да сте бели и червени,румени,засмени.
Честит имен ден на малките именници.
Бени,много добре се е получило с мартеницата.Догодина може да им вържеш на всички дечица в класа.
Цвете,дано скоро отминат коликите при Алекс.
Поспаланче,ама ти жива мартеничка си си имала.
Пънче,оправяй се скоро.

# 603
  • Sydney
sigma за това, че аз съм го домъкнала тук (цитат)... за вс, което може да се сетиш...
пънче-мънче оправяй се

# 604
Ти на гръб го носи предполагам  newsm78

# 605
  • Sydney
естествено, че го носих, цял ойеан преплувах носейки го...
в класа имало случай на въшки, днес получихме бележка... куул а?

# 606
  • В сърцето на любимия човек
Благодаря ви, момичета  Hug
Антибиотика определено ме "вдигна" и днес се чувствам много по-човешки.

Вашите деца спят ли по корем?

# 607
  • В къщурката на хълма на феите
Вашите деца спят ли по корем?
малкото не - то спи в чувал и той пречи на лежането по корем, но пък за сметка на това обича да спи на висока възглавница .. почти поседнал .. не знам как да му обясня, че още е малък за подобно нещо .. каката спи само по корем от около 2 години Peace

# 608
  • При моето слънце
Пънче, Георги само така спеше още от новородено, племенницата и тя така.
Бени, аман от мъже. Моят и той беше същия, за всичко бях виновна или неподкрепяща. Много е сложно, дано скоро ви се наредят нещата и да излезнете от депресивното състояние.
Мм се готви да открива риболовния сезон и почивните дни ще съм сама с диваците. Добре че двамата се забавляват добре, че щях да го благославям цяла седмица.
Хубав четвъртък на всички!

# 609
  • Бургас
Добро утро, мен ми се спи, две не виждам, а имаме работа колкото за 5 офиса  ooooh! ooooh!  В такива филми ни вкараха пак , че не е истина  ooooh! ooooh! Чудя се до кога ще издържа с подобни казуси и измишльотини на шефа  Shocked 

Скрит текст:
Подали сме искане към МТСП за наемане на чужденец на работа, албански гражданин, работещ в момента в гръцкото ни дружество, има разрешително само за Гърция. Та подала съм му аз документите и вчера получавам писмо, че искат диплома за завършено средно специално, а ние бяхме дали преписи само от някакви книги и още един документ с апостил. Звъня аз на албанеца и той ми казва- ми нямам копия и оригинали мои, а училището и железниците бяха опожарени и архивите - също  ooooh! ooooh! т.е никакъв шанс за оригинален документ, то Албания е една държава.......сега трябва да върна официално писмо до МТСП с някакво обяснение как не може да се издаде документ, щото работника ни е идиот  и си е загубил оригиналите, а архиви -няма. Звънях предварително на експертите, те ми казаха- хубаво, върнете обяснение, но без тези документи, едва ли ще получите резолюция  Tired Tired  Значи , този казус го мотая от както съм във фирмата, хиляда чудесии направихме и различни схеми и не става и не става, ама и шефа не се отказва да го докараме тоз албанец, а да кажете че е някакъв незаменим кадър......ммм , не е..и това е само малка част от работният ми ден, ежедневно сме в подобни казуси и схеми по всякакви поводи и ситуации  Shocked Shocked

Ивейн спи или с надигнато дупе, като костенурка, по корем или разпуната на кръст, с протегнати ръце , по гръб  Crazy  На мен ми изглеждат безумни пози за сън, ама явно и е удобно на нея.

Пънче, понякога се налага антибиотик, важното е да го улучат и да се почувстваш по-добре. Ако влачиш дълго време инфекция, може да стане хронична и тогава се пият конски дози, че да се оттървеш. Та малкото зло сега  Hug

Бени, мъжът ти е в депресия и то сериозна. Явно сега му се сблъскват представите с реалността и търси виновен за разминаването им......ако не може да се справи сам и да се отрезви, че проблема му е вътрешен, негов, а не целият свят да е против него, то ще трябва да потърсите помощ  Peace

# 610
Чувала изобщо не го спира да се обърне  hahaha Пречи му единствено да се мъчи да се придвижва като командос-гъсеница.
Преди малко след една подобна битка със съпротивлението и гравитацията заспа за секунди по корем. Сякаш му свършиха батериите от раз  hahaha

# 611
  • В къщурката на хълма на феите
Чувала изобщо не го спира да се обърне  hahaha
разликата между твоя и моя син е, че твоя на 4 месеца прави, това, което моя на 1г и 4 месеца не прави ..

# 612
Уф, бе, Мецо. Нали знаеш, че всички деца са различни.
Здравко просто е по-спокоен, а Йоан е шило  Hug

# 613
  • Северозапада
Прах, и аз работих с гърци до скоро. Често се случваше да им обясняваме, че нещо няма как да се случи по начина, по който са решили, но те упорито си искаха да го направим. Скорошен успех с бебенцето и да ги оставяш "да си трошат главите"!
Пънче, бързо оздравяване!

# 614
  • NE
Моите и двамата обичат по корем. Вилито заспиваше около годинката с дупето нагоре. Баща му беше потресен. Сега е вманиачен да спи полугол.
Малкият заспива в такива странни пози. Вечер докато нацеля позата и се пука да реве, а гласовите качества отново са като на тенор.
От кога се слагаше бебето да вдига главичката от легнало положение? Нямам спомен. newsm78 Иначе на рамо вече държи главицата.
Прахче На този албанец му е много съмнителна историята с дипломите. То като знам колко измислени дипломи има. Дори и сега като се сканират оригиналите към МОН.

Общи условия

Активация на акаунт