Зимата омръзна ни вече и мамите от ИБ чакаме пролетта, макар че е още далече

• 34 504
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
  • Sydney
Ема й тя спеше по корем, като костенурче, с вирнато дупе... наши приятели много й се смееха и нарочно идваха да я гледат как спи, не им се вярваше... спала е и в поза жабче на краката, но тогава беше на месеци...

# 616
  • В сърцето на любимия човек
Фейче - след първия месец ми казаха да започна да го слагам по коремче, за да вдига главата.

Благодаря за споделения опит. Мен ме е страх да спи по корем, че забива нос в матрака/дивана/пода - хич не му идва на ум да си завърти малко главата  ooooh!

# 617
  • до едно тепе
Пънче наблюдавай го само. Или му врътни лекичко главата като се обърне да може да диша. След 2-3 врътвания ще се научи сам. Слав ми спеше така откакто се обърна-6-7м, а Бубето от по-малка даже. И сега си спи така. Често и с вирнато дупе. Чувала хич, ама въобще не я бърка. Търкаля си се с него и даже си върви. Е единия и е с крачоли ама и другия целия се справяше добре.
Бени дано по-бързо свикне мъжа ти.  Hug
Оффф Бубата цяла сутрин хленчи. За всичко. Докато готвихме си отмъкна 4-5 парченца нарязан лук и я гледам мота в устата и след 20 секунди очите и се понасълзиха и оплези езика. Изкарах и ги от устата. Предполагам скоро няма да ми посегне на лука пак hahaha

# 618
  • В къщурката на хълма на феите
Здравко просто е по-спокоен, а Йоан е шило  Hug
прости ми, че това нито ме успокоява, нито му вярвам Peace

# 619
Мецо, а опити за ходене не прави ли?

# 620
клати се като патка вкопчен или по мебелите или в ръката ми, все едно живота му зависи от това ..

# 621
Да, но ходи. Въпросът е да се пусне сам. Явно го е страх човека.

# 622
  • Варна
Атанас не ще да спи без биба 😡 Старата я изгриза тотално, имам нова, но не искам да му я давам. В същото време го мъчат зъбите( долни постоянни кътници), ужас е. Реве постоянно, блъска си главата, рита, скубе се, чак ушите си разрани. Мажа с дентинокс и давам Хексалгин, даже Панадол не помага за болката.
Меци, разбирам притесненията ти, надявам се да са безпочвени. Братовчедка ми проходи на 1г.и 6 м., преди това я беше страх да се пусне, плачеше.
Пънче, радвам се, че си по-добре. Атанас спи от новороден по корем. Не ми харесва обаче и все го намествам, защото това е най-натоварващата поза за гръбначния стълб.
Цветенце, как си? Успяваш ли да вземеш въздух между колики и зъбки?
Мраве, как е на новата работа? Свикна ли вече?
Честити именни дни ( извинявам се за закъснението) на Мартин и Мартина Simple Smile Да са здрави и усмихнати!
Поспаланче, Бубето прояде ли?

# 623
  • При моето слънце
Арвен, не е ли по-добре да го мажеш с лидокаин, вместо да му даваш хексалгин  newsm78 дано бързо пробият, че си е мъка. Пусти мъже бе, как изобщо не търпят на болка.
Георги го мъчат последните кътници и ръцете са му постоянно в устата. На Мишо пък му се клати горно предно зъбче от една седмица и го е шубе да го дръпне, не дава и на мен. Първите два ги изкарахме при зъболекар, но постоянните бяха започнали да пробиват и нямаше време да чакаме сами да паднат.

# 624
Да, но ходи. Въпросът е да се пусне сам. Явно го е страх човека.
не, не ходи .. той не може да пази равновесие .. не е само до пускане .. проблем има и скоро ще разбера какъв е .. така или иначе живея в ада, каквото и да е, ще го понеса ..

# 625
  • Северозапада
Арвен, мерси, че питаш. Свиквам вече. Добре, че бързо се нагласям към нов софтуер. Работата ми е позната, документо-оборотът - достатъчно малък, че да имам време да помисля, когато нещо се съмнявам. Имам и бонус - обади се на колега, ако нещо пък съвсем не ми е познато или много съмнително. Колектива е горе-долу, малък и като цяло е спокойно.
Оффф Бубата цяла сутрин хленчи. За всичко. Докато готвихме си отмъкна 4-5 парченца нарязан лук и я гледам мота в устата и след 20 секунди очите и се понасълзиха и оплези езика. Изкарах и ги от устата. Предполагам скоро няма да ми посегне на лука пак hahaha
Не знам дали си попадала на клипче в нета, едно русичко как ръба лук и са ред сълзи, ред сополи  Joy

# 626
  • NE
Мецо Ходи ли ли сте на ортопед? Дано само съмнения си останат и тръгне от раз. Помня Вилизар как в края на април не можеше прав да се задържи, а проходи края на май от раз. Вчера баща му се хвана за главата колко умело си намества топката и рита.
Арвенче Аз я карам сега на схема с Калгел и Нурофен. И ти си подкарала тежката артилерия. Мъка са тия зъби.
Аз съм твърде недоспала, ама тъй ще е като желанието ми за второ беше по-силно. Малко овладявам ситуацията, ама да не кажа голяма дума.

# 627
Благодаря за поздравленията, много мило  Hug Нашият Пижо празнува имен ден на 14.4., тогава ще е партито. Днес го пуснах за 1/2 ден на ясла - бебокът реши да няма празно и да омрънкоти той света  Mr. Green Иначе го броим него за кротък, но май е така, защото просто не можем да му обърнем внимание покрай батко му, или пък защото като остане сам, тогава му става скучно, и започва да предявява претенции.
Чудим се какво да правим през дългия уикенд, може би ще са някакви еднодневни разходки с кола на близки дестинации.

# 628
Мецо Ходи ли ли сте на ортопед?
не е за ортопед работата Simple Smile

# 629
  • Бургас
Мец, да напомня за Ивейн и халтавите и стави.....ходеше точно както го описваш проходи късно, но стабилно. Изведнъж се пусна, но доста бързо набра скорост. Клатеше се не защото не пазеше равновесие./на мен ми изглеждаше точно така, че не може да пази равновесие/, а защото беше нестабилна, поради чисто ортопедични причини Тъкмо се докопахме и назначиха терапия и 3-4 дни преди това се пусна и това беше.....  hahaha

Между другото за деца с такива проблемни стави , обувките са мнооого важни- с ортопедична, тънка и мека подметка, да се огъва и със стабилна опора за глезена. С някои обувки не можеше да ходи в началото и се държеше точно така- все едно не може да пази равновесие, с други се справяше, проверете го при ортопед и мога да ти кажа, ако е това проблема, кои обувки при нас бяха ок  Peace

Минете си през ортопед и не се впрягай и не мисли сценарии предварително, мога да си представя какви страхове имаш след Ема, но не ги прехвърляй и на Здравко , той си е отделен човек.

Общи условия

Активация на акаунт