Зимата омръзна ни вече и мамите от ИБ чакаме пролетта, макар че е още далече

• 34 355
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
  • до едно тепе
Поспаланче, Бубето прояде ли?
Яде спанак с ориз. Не го отказва само него никога. Другото е на тука, има тука нема. Готвя и веднъж яде, друг път не. Е краде от дъската за рязане сурови моркови-сдъвква и плюе, сурови току що размразени броколи, сурово брюкселско зеле-все още замразено, но като го сготвя и често не иска да яде. Налита на плодове. Авокадо много обича. Абе ще оцелеем някак Laughing
Диването се преби одеве. Голямото. Са е с красива подуто-синина от скулата до окото та през веждата чак до средата на челото. Ходихме в очната клиника да видят окото,че как се изпраска в една пейка не е истина просто. Лекаря каза,че е късметлия,че не е засегнато окото. ooooh!

# 631
  • Sydney
pospalancho голямо претрепване, добре че не е засегнато нещо, ами ще се отърве с синини и ти с по-малко нервни клетки... ей, дивациии са тея деца бее... моето още яде сурови неща, добре й е...
mecani дано само в главата ти да е, дано
AntG браво за работата Simple Smile
тук си вали, всеки ден, топло е, но вали.

# 632
  • shumen
Поспаланче,на моменти са децата.Остави я да яде каквото и се яде и като огладнее сама ще започне да си търси яденето.
Пънче,радвам се,че си по добре.
Мраве,браво,че свикваш с новата работа.
Арвенче,дано му избият скоро на Насето кътниците.
Меци,дано няма проблем Здравко и да се пусне скоро.
Аз от няколко дни си имам голямо камикадзе.Качва се на раклата в спалнята или в хола и се опитва да скача като Батман и да видим кога ли ще скочи и ще се пребие.

# 633
  • Сливен
Честит 3-ти март  bg bg bg
Мравче, радвам се, че работата върви и свикваш  Hug
Поспаланчо, големи диванета си отглеждаш и ти  Hug
Бени, въобще не ти е лесно. Дано скоро ТМ осъзнае, че и ти имаш от подкрепа  Hug
Меци, каквото и да ти кажем, майчината ти душа няма да се успокои, докато не се срещнеш със специалист. Пожелавам ти всичко да е наред със Здравко  Hug
Аз съм се заела да отслабвам, крайно време е да възстановява това, което беше - малко кг. са, но са най-трудните, последните 3-4  Rolling Eyes
Хубав и слънчев празник  Hug

# 634
  • shumen
Честит 3-ти март!
Рокси,дано успееш да отслабнеш скоро.Наистина последните кг.са най-трудните.
Тука се мъчи да излезе слънчице и към 10.30-11 излизаме на разходка.Дано се умори диването и поспи на обяд,че и аз да си почина малко.
Утре,след 3 месеца от как не се е обаждал баща му и е идвал се обади онзи ден,че щял да дойде да го види.Да видим само дали като предния път няма да му щукне нещо друго и да се откаже пак обаче.

# 635
  • Северозапада
Честит празник!

# 636
  • При моето слънце
Честит Национален празник, момичета!
Рокси, успех с начинанието! И аз имам едни 4-5 кг, които ми пречат, но без спорт няма да стане, а към момента няма как да ходя на аеробика. А за домашните упражнения съм адски несериозна  Mr. Green
Георги тази нощ ми вдигна Т, предполагам от зъби. И трите кътника са надути, единият май е пробил тази нощ, усетих прорезите, като го пипнах. Надявам се вече да няма Т  Praynig

# 637
  • Sydney
Честит Празник Simple Smile!
днес направо се е строшило да вали, къв е тоя тропик.... получихме резултат от оценка да уменията да го наречем, което прави Ема преди да започне училище. По математическата част е добре, но езиковата всичко е „без опит”, логично защо. Май не съм разказвала - едно от нащата, за които се караме е когато Ема нещо не е добре. Съответно тя си прокашля и аз съм виновна. Тази седмица я заведох на лекар - чисто всичко, нито вижда, нито чува нещи. За да се застрахора обаче ни праща на педиатър, за който записах час за след три седмици, който ще ми струва нежду 320 и 400 кинта, защото лл и спешно се поема от медикеъра (все едно касата в бг), но специалист - не. Казаха ми, че ще ми дадат документ да си изискам парите (максимум 85% от сумата) от медикеър, та сега и това. Заради филмите на баща й. Както и да е.

# 638
  • shumen
Бени,дано и няма нищо на Ема и твоя мъж да се убеди,че е така.
Петьофка,дано е от зъби при Георги,а да не е поредния вирус.
Нашия тати уж каза,че ще дойде в Събота,а ми се изтръси днеска без да ме предупреди.Досега ходихме с него и Дени по магазините и за 4,6 години му купи едно яке и едни обувки и то защото той си ги изпроси.

# 639
  • до едно тепе
Днес положението не изглежда толкова зле. Малко е подут и понасинял, но определено мислех,че ще е по-зле. Арниката му действа яко май. Смляхме се от разходка. Чак май тен хванах Mr. Green
Честит Празник!
Последния кучешки изби тая нощ. Спокойна беше. Тези дни да не казвам голяма дума май спи повечко, което доста ще ми помогне като започнем сериозно да се отбиваме, което мисля да не отлагам повече от месец Whistling

# 640
  • shumen
Поспаланче,дано се отбие лесно Бубето и да и избият последните зъбки без проблем.
Ние към 9 изпратихме баща му и толкова беше уморен малчо,че заспа почти веднага след това.

# 641
  • При моето слънце
Честит имен ден на всички празнуващи! Бъдете здрави и щастливи  bouquet

# 642
  • shumen
Честит имен ден на всички именници.Да са живи и здрави.

# 643
  • Sydney
Честито на всички именици Simple Smile да бъдат много здрави и много весел празник (то вече минало, но аз получавам празниците късно)...

# 644
  • Северозапада
Честит празник на всички именници (със закъснение Embarassed)!

Общи условия

Активация на акаунт