Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е обезкосмяването преди раждането и как се извършва?
Какво представлява прегледът за разкритие преди раждането?
Какви са някои от обичайните симптоми преди раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е обезкосмяването преди раждането и как се извършва?
-
Какво представлява прегледът за разкритие преди раждането?
-
Какви са някои от обичайните симптоми преди раждане?
-
Какво представлява подготовката на гърдите за кърмене и защо се извършва?
-
Как сортирате дрехите преди да ги изперете?
и като изсъхнат ще се гладят. То аз така или иначе няма какво друго да правя освен да почистя, изпера и изгладя. Сега като мъжа пак отиде на работа за седмица ще съм сама и се надявам да се оправя навреме.... 
При мен започна от миналата седмица, сега пускам одеалца, пухени пеленки и порт бебе. Остана един комплект чаршафи, обиколниците и някакви други дреболии. Но с гладенето приключих- ритуално метнах последния чаршаф снощи
Колко мами могат да потвърдят това с косата и киселините? Знам че не е общовалидно, целият ми рационален мозък казва че бебето просто притиска стомаха и храната се обработва по-трудно и бавно, отделно и аз съм си с тежък хроничен гастрит... но все пак ми е интересно да знам. Майка ми е била с много киселини, когато е била бременна с мен, и в родилно са ме наричали "Прическата" -родила съм се с коса за фиби и ластици