Ето, февруари стана, коя ли ще е първата ни МАРТенска мама?- тема 11

• 39 962
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
и аз до момента съм +9кг. Киселини нямам, имах в началото, но се храних безразборно. Сега, когато има ред и дисциплина - липсват и киселини  Grinning и аз си тегля храната и повече от 200 гр. не слагам в чинията. Нито глад чувствам, нито пък на бебето му липсва храна. Митове и легенди са, че трябва да се храниш за двама или с повече калории.
Само с безсънието не мога да справя. И моето бебе е спокойно. Не рита непоносимо и болезнено, даже ми е приятно и много се радвам  smile3503

# 601
и аз до момента съм +9кг. Киселини нямам, имах в началото, но се храних безразборно. Сега, когато има ред и дисциплина - липсват и киселини  Grinning
Само с безсънието не мога да справя. И моето бебе е спокойно. Не рита непоносимо и болезнено, даже ми е приятно и много се радвам  smile3503

късметлийка си значи,при мен и ред, и дисциплина да има,киселини пак си има ха ха...толкова месеци издържах,още мъничко няма да е проблем.
Аз спя от както съм бременна като пън хаха....заспивам в 8 вечерта като по часовник,незная защо,и се събуждам в 7-8 супер отпочинала. Само дето ставам по 5-6 пъти до тоалетна,но вече свикнах и не ми прави впечатление :Д

# 602
и при мен започнаха от вчера леки киселини но аз съм с доста по късен термин. да ви питам вашите дечковци хълцат ли често? моя от 1седмица хълца по няколко пъти на ден... при това доста дълго поне 30мин...

# 603
Добро утро, момичета! bouquet
И аз не съм мигнала от 04:00 сутринта, а пък какво ми трябваше към 05:30 да отворя фейса и да догледам какви питки сте правили  chef и като съм станала в 06:00, пък нямам мая  ooooh!, добре че в града има денонощен магазин и газ на колата за мая  Whistling . То беше месене, втасване и пак месене ....... вече е във фурната почти готова  Joy . Как не ви е жал да показвате такива снимчиции Joy, сега цялото фемили  обаче ще са доволни  chef. И още куп друга работа съм си свършила, нооооо усещам че ще се нахраня след малко и то стабилно и ще си легна  Joy

# 604
и при мен започнаха от вчера леки киселини но аз съм с доста по късен термин. да ви питам вашите дечковци хълцат ли често? моя от 1седмица хълца по няколко пъти на ден... при това доста дълго поне 30мин...

Сутринта се бяхме разхълцали,но не за много дълго. До сега мисля,че това ми 2ри или 3ти път да го усещам да хълца.

# 605
И как разбирате, че хълца?

# 606
ах мен толкова ми е миличко като се разхълца... като знам колко мразя да хълцам а той милия дълго време не се спира...  Embarassed  

да ви питам вас сърбят ли ви тумбачетата? мен мнооогооо  Laughing има дни дето доста ме сърби и дни дето изобщо не ме Grinning нормално ли е да сърби?

корема ми се тресе монотонно в ритъм и усещам ритмично почукване долу в таза. не е като ретник щото е само доло през равни интервали и е глухо такова.

# 607
И как разбирате, че хълца?

Аз разбирам по това,че там кадето му е главичката,ниско долу, започвам да усещам все едно мърда на горе на долу стомаха ми,в такта на хълцане. Не мога да обясня много добре,но ми се случи по време на преглед и док каза,че е хълцане

# 608
  • София
Със съня нямам проблем, кисели имам и като не ям.За килограмите напоследък спрях и да се меря, но не се оплаквам.Сега се притеснявам за количеството храна и вода, които поемам, защото ако започне спонтанно раждане, пак ще ме режат, а там нали не е хубаво да си ял.

# 609
  • София
Добро утро, момичетааа! Simple Smile
 Амии аз честно казано не съм усещала хълцане за сметка на ритниците. И напоследък са все по-често, дано да не се бият само, а да си играят  Mr. Green Коремът не ме сърби въобще, киселини ту имам, ту нямам.. Даже напоследък по-често имам...  За повръщането - през цялата бременност ми се е случвало дс повърна 4 или 5 пъти, макар че доста често страшно ми се гади от какви ли не храни и миризми  Sick
Но хайде, скоро и това ще минеее.. Да постискаме зъби още малко Simple Smile. После най-големия ни проблем ще са безсънните нощи..  Mr. Green  Heart Eyes

Пожелавам ви един прекрасен, усмихнат ден! 

# 610
И аз съм много зле с киселините. Това май е най-ужасното нещо по време на бременност.  #2gunfire декември ме приеха в болница заради контракции и киселини, защото повръщах всичко, което хапна или пийна и започнах да се обезводнявам. Пуснаха ми някаква система за киселините и от тогава имах две седмици, в които нямаше нищооо. Даже бяха покрай Коледа и Нова година и си хапвах много хубаво.  hahaha сега от известно време пак са станали толкова силни, че заспивам с Квамател. Много ми е гузно, че го пия, ама не виждам вече начин. Поне като го пийна преди вечеря издържа до другата вечеря. Преди три вечери реших, че съм добре и няма да го пия. Малеее как се събудих в 02;30 с повръщане...добре, че остана още малко. Раждането е най- сигурния начин за премахване на киселини.  Naughty

# 611
  • От Луната
Мамче, я прати малко питчица и насам! И аз я огледах вчера, но нали не трябва да ям...

Хълцането е ритмично. Много сладко! Понякога по 2-3 пъти на ден похлъцва...

# 612
Добро утро и от мен. И мен много ме мъчат киселините. Докторката ми изписа алгорал и каза че е за бременни и мога да го пия след всяко хранене. Аз го пия основно вечер и е доста по-добре. Гледам,че обсъждате прахусмокачките. Аз имам прохосмокачка робот вече повече от две години. Няма такова удобство. Азси лежа на дивана, а тя чисти ли чисти. Тиха е не е като другите. А и я пускам понякога преди да изляза и като се прибера е изчистила. Много лесно се подържа. И чисти перфектно, събира косми доста. Когато я купувах четох доста и се спрях на румба, от другите марки имаше недоволни. Тази определено е много добра. Взех от по-евтините модели. Чисти и килими и ламината. Преди нея бях дигнала килимите, защото са от най-дебелите персийски и много трудно ми се поддържаха. Сега тя се справя перфектно, а нч стъпване е много приятно и държат топло тъй като сме на първия етаж и е по-студено.
Val27,  тези прахосмукачки - роботи качват ли се върху килима? Аз винаги съм мислили, че трябва да сме без килими,  за да вземем такава.  Ти от къде купи твоята?

# 613
Почти не знам какво е това киселини, в живота си съм имала сигурно 10на пъти, а сега като бременна... да, но по-скоро като лееко парене на гърлото или неприятно чувство по хранопровода. Съчувствам ви и дано ви олекне скоро, че голяма мъка звучи!
Снощи много се събуждах. На всяко завъртане се будя, поизморих се и с пътуване до Варна и имах едни пробождания отдолу, все едно с игла те бодват направо отдолу (влагалището, матката и аз не знам). Какво е това според вас? Предните дни също имах по 2-3 пъти Thinking Викам си хубаво мисля дата за секцио да не тръгна да раждам сега. ММ не е в БГ, доктора ще ходи на ски, на 1 час сме от Варна, сънувам секциото и др подони неща. Добре се нареждам Crazy Отново се поразболях и кашлям (след като до преди месец бях на АБ!!!!). От кашлянето започва да ми се дърпа отстрани (мисля, че е операцията от първото секцио). И колкото повече кашлям, повече се опъва, като ластик се натяга, направо ми секва дъха. пфф..
А за хълцането - сега с втората Б. осъзнавам какво може да е това хълцане. Всеки ден поне по 1-2 пъти. Усеща се едно ритмично леко потупване - не може да е сърдечен ритъм, защото е по-бавно, не може да са движения, защото са прекалено контролирани и ритмични. Та хълцане е, дано само не е някакъв проблем с коремчето.

# 614
Почти не знам какво е това киселини, в живота си съм имала сигурно 10на пъти, а сега като бременна... да, но по-скоро като лееко парене на гърлото или неприятно чувство по хранопровода. Съчувствам ви и дано ви олекне скоро, че голяма мъка звучи!
Снощи много се събуждах. На всяко завъртане се будя, поизморих се и с пътуване до Варна и имах едни пробождания отдолу, все едно с игла те бодват направо отдолу (влагалището, матката и аз не знам). Какво е това според вас? Предните дни също имах по 2-3 пъти Thinking Викам си хубаво мисля дата за секцио да не тръгна да раждам сега. ММ не е в БГ, доктора ще ходи на ски, на 1 час сме от Варна, сънувам секциото и др подони неща. Добре се нареждам Crazy Отново се поразболях и кашлям (след като до преди месец бях на АБ!!!!). От кашлянето започва да ми се дърпа отстрани (мисля, че е операцията от първото секцио). И колкото повече кашлям, повече се опъва, като ластик се натяга, направо ми секва дъха. пфф..
А за хълцането - сега с втората Б. осъзнавам какво може да е това хълцане. Всеки ден поне по 1-2 пъти. Усеща се едно ритмично леко потупване - не може да е сърдечен ритъм, защото е по-бавно, не може да са движения, защото са прекалено контролирани и ритмични. Та хълцане е, дано само не е някакъв проблем с коремчето.

Сис,проблем с коремчето не е,всяко бебче хълца и то доста,просто не го усещаме много много. И аз имах преди няколко дни тези пробождания около триъгалника и аз незная точно каде е хаха. Но отмина и замина,не мисля че е нещо сериозно. Почивай си повече, за да не тръгне бебенцето по рано.

Общи условия

Активация на акаунт