Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 971
  • 820
  •   1
Отговори
# 105

Опитах оризовките дето се водят спортна храна обаче не ми харесаха - имат вкус на пресовани пуканки само че без солта и маслото Simple Smile
Тези са едни от най-хубавите оризовки, които съм яла, но е факт, че много хора не ги харесват.

Peace

# 106
Няма голям интерес към спортните храни и добавки, ама да кажа:
Изотонична напитка на прах от 9,99  - гадна
Протеинова паста от 2,99 - не бих повторила
Протеинов шейк от 3,69 - много хубав, ама за един прием 3,69
Протеин на прах от 14,99 - става, не е уау, но се понася
Сашета витамини от 5,99 -  гадни
Ампули магнезий с В6  от 12 лв- много вкусни
Бих повторила само еднократната доза протеинов шейк и ампулите с магнезий.
 Flutter
 Какво мислите за магнезия 200броя за около 7лв.

От миналата година имам (бях взела 2оп.)-доволна съм  Peace
За сравнение(магнерот, е по-добро от магнерич; и да-пия по 2таблетки, защото този в лидл е по-малка доза на хапче):
http://apteka.framar.bg/13002746/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%BD%D0%B5% … -%D0%BC%D0%B3-100

# 107
  • София
Оризовките лично аз много ги харесвам, докато майка ми хич не ги обича. Аз си мажа сирене върху тях, слагала съм пушена сьомга (слайсове) отгоре, става чудничко. И така, само оризовки, също си хапвам.
Ще връщам едни сЮтЮени, нещо не ми допада това триредово закопчаване...

# 108
  • София
Аз пък съм много доволна от моя лидълски чопър.
Пластмасата на купата обаче вече е съвсем захабена и ми се ще да си я сменя, а не знам дали ще имат в сервиза нова за този модел, че той е от бая старите.

Кутията за чай става ли?

# 109
  • Бургас
Пратих мъжа ми за крем брюле, той ми се връща с две кутии крем карамел  Laughing Много е вкусен, но няма нищо общо с крем карамел. По-скоро наподобява тирамису. Основата е като бишкота, напоена с алкохол, отгоре е някакъв крем. И не стига, че ми обърка десерта, ами и на опаковката пише, че не се препоръчва за деца и бременни /явно заради алкохола/. И кво, сега трябва да го гледам като беден роднина ли  Crossing Arms

# 110
Не по темата с Лидл, но след като подхванахте темата за електронните четки за зъби от ДМ, да попитам после главите на колко време се сменят и колко струват? Промоцията им е до 08.02.

# 111
Пратих мъжа ми за крем брюле, той ми се връща с две кутии крем карамел  Laughing Много е вкусен, но няма нищо общо с крем карамел. По-скоро наподобява тирамису. Основата е като бишкота, напоена с алкохол, отгоре е някакъв крем. И не стига, че ми обърка десерта, ами и на опаковката пише, че не се препоръчва за деца и бременни /явно заради алкохола/. И кво, сега трябва да го гледам като беден роднина ли  Crossing Arms
Ох , съжалявам за теб , но разбирам как човекът се е объркал.
Имаше доста кутии с крем брюле , аз си взех . И профитероли си взех...на третото позициониране на щанда.
Защото бяха останали в кашоните изключително от бишкотите , а народ напира бясно и нямах време да оглеждам. Накрая награбих горните два три кашона, накачулих
 ги върху сирената / за ужас на минувачите  Mr. Green/ и открих заветните ми , мечтани , изстрадани еклерчета. bowuu

И да ви кажа , аз навремето си подарих кухненския робот , а така ме запалихте с  този лидълски ,че днес едва му устоях. Има ги още и наистина изглеждат компактни.  newsm78

# 112
  • Бургас
Пратих мъжа ми за крем брюле, той ми се връща с две кутии крем карамел  Laughing Много е вкусен, но няма нищо общо с крем карамел. По-скоро наподобява тирамису. Основата е като бишкота, напоена с алкохол, отгоре е някакъв крем. И не стига, че ми обърка десерта, ами и на опаковката пише, че не се препоръчва за деца и бременни /явно заради алкохола/. И кво, сега трябва да го гледам като беден роднина ли  Crossing Arms
Ох , съжалявам за теб , но разбирам как човекът се е объркал.
Е, със списък го пратих  Close Че й ми се надува - каквото съм му написала, това ми купил. Вади списъка - крем брюле. Отделно 5 пъти ми се обади от магазина да ме пита разни неща. Мъжка му работа  Confused

# 113
Не по темата с Лидл, но след като подхванахте темата за електронните четки за зъби от ДМ, да попитам после главите на колко време се сменят и колко струват? Промоцията им е до 08.02.
май на месец се сменят. Като на другите четки.4 резервни са 15-18 лв...не помня точно.. има и комплект с 3 глави май...пак около 15 лв бяха.

# 114

Както на другите четки -  на три месеца, но по-бързо се изхабяват от ръчните четки и трябва да се сменят по-често.  Peace

# 115
  • Сливен
За главите на четките от ДМ сменат се на около 3 месеца.Мис Джули едва ли има толкова алкохол,че да ти навреди,просто производителите са длъжни да се застраховат.

# 116
  • Бургас
Пратих мъжа ми за крем брюле, той ми се връща с две кутии крем карамел  Laughing Много е вкусен, но няма нищо общо с крем карамел. По-скоро наподобява тирамису. Основата е като бишкота, напоена с алкохол, отгоре е някакъв крем. И не стига, че ми обърка десерта, ами и на опаковката пише, че не се препоръчва за деца и бременни /явно заради алкохола/. И кво, сега трябва да го гледам като беден роднина ли  Crossing Arms

Хапни си няколко лъжички, нищо няма да ти стане. Няма да са изсипали цялата бутилка в едно кремче я.

Нищо не казахте за сиренето ..  Sad

# 117
Цитат на: tanya_79
Нищо не казахте за сиренето ..  Sad
[/quote
Аз взех синьо . Излапах половината. Не ми е като по вкуса , лигаво ми стои ,безсолно , но няма да му простя.

Много тъпо ми  излезе поста , ама още се уча , извинете.

# 118
  • Бургас

Хапни си няколко лъжички, нищо няма да ти стане. Няма да са изсипали цялата бутилка в едно кремче я.
Хапнах си малко, но наистина доста са го "алкохолизирали". Аз имам чувството, че са объркали етикета на десерта. Наистина десерта няма нищо общо с крем карамел.

# 119
Не съм ходила в магазина от поне седмица- две и съм много извън актуалните неща. Cry Пуста болест! Чакам новата брошура. Дано има нещо интересно.

Общи условия

Активация на акаунт