Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 819
  • 820
  •   1
Отговори
# 330
Какво му е предимството пред хартията на черното фолио? Че да го мия  и суша всеки път, вместо да хвърлям.

# 331
Какво му е предимството пред хартията на черното фолио? Че да го мия  и суша всеки път, вместо да хвърлям.

Баш....+1

# 332
Какво му е предимството пред хартията на черното фолио? Че да го мия  и суша всеки път, вместо да хвърлям.

Баш....+1
Не виждам предимство,но снощи тръгнах да пека курабийки и се оказа,че хартия има само за половин тава.Сетих се за тази черната ,че седи от лятото в шкафа и ето че ми спести допълнителното миене на две тави.Записала съм си да взема обикн.хартия за печене,но тази си ми е за зор-заман.

# 333
Да,така съм съгласна Laughing
Иначе хартията я слагам и под скаричката на парти грила,когато пека риба. После я хвърлям ..Артията де,не скарата..

# 334
Аз веднъж ползвах черната, пекох от рибените пръчици и после не можах да я измия и я хвърлих. Предпочитам обикновената, пека и хвърлям.  Peace

# 335
Здравейте, някой може ли да изкаже мнение за машата са коса , която ще пускат утре. Май не са пускали такава досега, но може и да греша. Благодаря Simple Smile

# 336
  • Beyond the stars
Здравейте, да ви попитам, знаете ли през колко време прускаха стъклените дъски за рязане?
Имам спомени,че ги имаше преди два, три месеца.А на каква цена бяха, че това ми е убягнало?

Покрай Нова година пускаха в комплект от 2бр.Мисля, че за 8-9лв. ги взехме   Wink

# 337
  • Пловдив
За стъклените дъски - ако ще се ползват по предназначение, често ще трябва да точите ножовете Peace

И още едно приложение на хартията за печене - слагам я на сандвич-мейкъра hahaha Така пека сандвичите, хвърлям хартията, а уреда си е чист и готов за употреба Mr. Green...както казва майка ми:Накарай мързеливия на работа, за да те научи на акъл hahaha hahaha

# 338
  • shumen
Шоколадите ще са намалени от утре.

# 339
Да голям смях и нерви едновременно с ММ... ooooh! Затова винаги казвам, че брака трябва да има срок на годност.
Та на въпроса, много се чудя на тези четки за изправяне електрическите, утре ще ходя за друго, някой има ли я? Само изправя или става и за обем newsm78

# 340
  • Beyond the stars
Да голям смях и нерви едновременно с ММ... ooooh! Затова винаги казвам, че брака трябва да има срок на годност.
Та на въпроса, много се чудя на тези четки за изправяне електрическите, утре ще ходя за друго, някой има ли я? Само изправя или става и за обем newsm78

По принцип тези четки изправят без да заглаждат, поне като съм гледала резултати. В смисъл не става като с преса, ами си стои бухнало - иначе за право, е право. 

# 341
  • оттам, откъдето започва България
Здравейте, да ви попитам, знаете ли през колко време прускаха стъклените дъски за рязане?
Имам спомени,че ги имаше преди два, три месеца.А на каква цена бяха, че това ми е убягнало?

Покрай Нова година пускаха в комплект от 2бр.Мисля, че за 8-9лв. ги взехме   Wink
Във всеки магазин за 1 лв. има стъклени дъски и то на доста сносни цени.  Peace

# 342
Здравейте, външните батерии за телефон пускани ли са досега? Моля за отзиви

# 343
Някой да е ходил вече до магазина?
Сутиените как са?

# 344
  • Beyond the stars

Покрай Нова година пускаха в комплект от 2бр.Мисля, че за 8-9лв. ги взехме   Wink
Във всеки магазин за 1 лв. има стъклени дъски и то на доста сносни цени.  Peace

С покъртителни десени  Mr. Green Аз си взех, че ми отиваха на везната на точки пак от Лидл  Laughing

Иначе и в магазините Немски център има симпатични стъклени дъски  Wink

Общи условия

Активация на акаунт