Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 752
  • 820
  •   1
Отговори
# 405
А някой купувал ли е шевната машина, която ще пускат в четвъртък ? Хубави ли са  Rolling Eyes
защото много е евтина , и се колебая...

# 406
Мисля, че съм чела добри отзиви. Дано се включи някой, който я има

# 407
  • София
Аз си взех от бельото, на пръв поглед много добре изглежда.
Четките за грим, тези дни ще дам отзиви за тях.
Много шоколади Mr. Green
Взех 3 опаковки от телешката кайма, видях назад негативни коментари, но на мен ми е да готвя на кутрето, дано я яде, че ми е капризен Laughing

Взех кокосово масло, но аз мисля да го ползвам за козметични цели.
2-3 пъти обиколих да търся зеленчуковия чипс, но никъде не го видях Crossing Arms

# 408
Мисля, че съм чела добри отзиви. Дано се включи някой, който я има
мерси , Мишелин  Simple Smile
Дано до четвъртък пише и някой, който си е купил такава шевна машина , та да каже дали е доволен  Praynig

# 409
До колко време трябва да ми върнат отговор от сервиза,знае ли някой? Язеха конвектор за ремонт,но мина повече от месец... То пролетта ще дойде,а аз си чакам...

# 410
До колко време трябва да ми върнат отговор от сервиза,знае ли някой? Язеха конвектор за ремонт,но мина повече от месец... То пролетта ще дойде,а аз си чакам...

Най-добре говори с управителя на магазина, в който сте го върнали. С нашия миксер стана така, стоя повече от месец, една вечер пазарувахме и случайно се сетихме да питаме какво става, оказа се, че новият стои в магазина и ни чака, ама няма кой да се обади. Оказало се, че не може да се ремонтира върнатия и го смениха с нов. От тогава, три години може би, си работи. Peace

# 411
  • Бургас
Имам проблем с купеният наскоро кухненски робот. След като ядохме пластмаса със салата се загледах какво става. Долната част на накрайника, през който се пускат продуктите опира в рендето и съответно е остърган. Моля, споделете как работят вашите. Ще го връщам, но дали има смисъл да пробвам друг.

Ползвала съм го 5-6 пъти и с двете рендета, моят е здрав. При теб на кое ползване се получи?

# 412
Тези, които са взели четката за изправяне- интересува ме дали става за по-къса коса? Искам да я взема за подарък, но момичето е с коса на степени и най-дългата част е до раменете. Дали би вършила работа, как мислите?
Не виждам защо да не става Thinking Ако така или иначе си изправя косата би вършила работа,поне според мен.Тя и моята коса е на етажи и не е кой знае колко дълга.
Благодаря  bouquet ще я взема утре. Днес си тръгнах с два вида формички за мъфини -сарца и розички и голяма форма за кекс - роза. Харесах си часовник, рамка за снимки и се чудя за електронния кантар. Ако мина още веднъж и ще оставя поне 100 лв още.

Да попитам тези, които го ползват за козметични цели -кокосовото масло става ли за тен лятото?  Направо и него да забърша и да се приключва мъката. Blush

# 413
Някой не си ли купи уреда за сплитане на плитки да даде отзиви.

# 414
  • shumen
Аз не стигнах до Лидл днеска.

# 415
За тен знам, че се използва какаово масло, но за кокосово не съм чувала.
Нашият робот работи безпроблемно. Сега отидох да проверя и видях, че избутващата част изобщо не се опира в рендето. Възможно ли е да не сте вкарали рендето максимално надолу? newsm78

# 416
Искам и аз четка пък Crossing Arms

# 417
  • София
Искам и аз четка пък Crossing Arms
Пробвай по телефона,в Люлин на обяд имаше бройки  Peace

# 418
Благодаря, утре ще звънна bouquet

# 419
Изключително доволна съм от крема за крака на Сиен. Този за суха кожа, който е. От години се боря с нацепването до кръв на петите и само с него в момента са ми гладки като бебешко дупенце  Mr. Green, като не съм се мазала всяка вечер .

Как изглежда този крем и на какво мирише?

Пък днес аз да ви разправям, че чак сега остана време, си метнах чантата на рамо и хоп е едно такси, че да си спестя ММ като придружител.
Накупих какво ли не, шоколади, зеленчуков чипс, четки за грим, подложки,  био и пълнозърнести спагети бельо, сутиена е супер ви казвам: няма разлика с някой от моите, а те са поне 3 пъти по скъпи и марки.. Чам се ядосвам, че взех само един.
От британската кухня взехме едни не мога да им намеря линк, замразени кръгли за около 5лв. пълни с месо... отидоха в коша.
И след два часа като си погледнах количката и нямаше накъде ММ, трябваше да дойде да ме забере, така, че не си спестих мрънкането му ( как може  100лв, а няма нищо за ядене..) , а погледа му като минавахме каса беше култов..
Та му обещах вече само най- необходимото, ей в четвъртък отивам за пижами:)

п.п. връщам се да се редактирам, че забравих: много са готини тези шоколадови рози за свети Валентин
 Взех си клин от плат и червена блузка с къс ръкав, седят ми чудесно, поне 3 кила по слаба ме правят и много са удобни.

Последна редакция: вт, 07 фев 2017, 02:21 от yasmina

Общи условия

Активация на акаунт