Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 866
  • 820
  •   1
Отговори
# 510
  • Gorni Bogrov
Скоро пак ще пуснат чопърчета...за 20 лева може да си вземе и нов.

Друга идея е-по телефона в КЗП да попита. Аз така звънях за едни филтри на прахосмукачки...в магазина казаха, че не били длъжни да поддържат налични, да, ама са длъжни....като продаваш прахосмуци, ще продаваш и предлагаш филтри, щото без тях и прахосмука ще гръмне /ще се задръсти двигателя от праха/ #Cussing out Търгаши, не търговци....
Извинявай,какво стана с филтрите какво направиха от магазина? Аз също съм с прахосмукачка от лидл и ми дадоха телефон на централния сервиз,но филтрите с доставката ми излизат 80л. #Crazy ,а самата прахосмукачка струва 90.

# 511
Ходих до магазина уж за месо и каквато съм лакомия едвам се домъкнах до вкъщи. ooooh!
Взех шоколади (на мм ще му стане лошо), още един сутиен, боксерки, от силиконовите форми за печене, четка взех и аз, но ще я подарявам.

Laughingза месо ходила тя...ужким Wink недей да ни лъжеш...отгога им се каниш на тези шоколади ти, м? Thinking Ай ся, знаем се ние Mr. Green А месо купи ли...или забрави Whistling

# 512
Ходих до магазина уж за месо и каквато съм лакомия едвам се домъкнах до вкъщи. ooooh!
Взех шоколади (на мм ще му стане лошо), още един сутиен, боксерки, от силиконовите форми за печене, четка взех и аз, но ще я подарявам.

Laughingза месо ходила тя...ужким Wink недей да ни лъжеш...отгога им се каниш на тези шоколади ти, м? Thinking Ай ся, знаем се ние Mr. Green А месо купи ли...или забрави Whistling

Сигурно вече е на ТИ с всички от магазина  hahaha

# 513
Незнам, ама е овършала рафта с шоколадите ми се струва tooth

# 514
За втори път, за втори път!  Joy
Да си кажа, че гащите са симпатични, взех си боксерки, едвам намерих S, но са уголемени, ама ми стават, пробвах ги, изпрах ги даже и сега висят на простора, да съм в духа на миналата тема и аз един път. Mr. Green

Взех месо, взех. Mr. Green

А, да, и от фъстъците с черупки взех, обожавам ги.

# 515
# 516
Някой взе ли шок.яйца Киндер? 4 са 8лв, така ли? Играчките ли са по-големи?

Сега не съм взела, но преди пак са пускали и са 4 малки, т.е нормални яйца. Не мога да разбера смисъла от тази цена - излиза 2лв. едно яйце  newsm78 В кварталният ни магазин са по 1,39 лв.

# 517
Някой знае ли цената на сушените домати в буркан? Вчера бяхме в магазина и забравих да погледна  ooooh!

Заредихме с шоколади  Grinning Взехме последната тарелка с телешка кайма и е хубава.

# 518
  • Пловдив
А някой купувал ли е шевната машина, която ще пускат в четвъртък ? Хубави ли са  Rolling Eyes
защото много е евтина , и се колебая...
за машината не един, ами два гласа Simple Smile Подарихме на майка ми 2010 такава, като отвориха Лидл - ползва си я доста по-редовно от мен и е много доволна.
Аз я взех 3-4 години след нейната Mr. Green Последно я тормозих с дънки и филц от дебелия, при това, дънките от няколко ката - страви се чудесно Heart Eyes Редовно бродирам буквички с нея Mr. Green
Та - за парите си е перфектна!!!

Да попитам тези, които го ползват за козметични цели -кокосовото масло става ли за тен лятото?  Направо и него да забърша и да се приключва мъката. Blush
да не би да имаш предвид какаово? newsm78

# 519
Скрит текст:
А някой купувал ли е шевната машина, която ще пускат в четвъртък ? Хубави ли са  Rolling Eyes
защото много е евтина , и се колебая...
за машината не един, ами два гласа Simple Smile Подарихме на майка ми 2010 такава, като отвориха Лидл - ползва си я доста по-редовно от мен и е много доволна.
Аз я взех 3-4 години след нейната Mr. Green Последно я тормозих с дънки и филц от дебелия, при това, дънките от няколко ката - страви се чудесно Heart Eyes Редовно бродирам буквички с нея Mr. Green
Та - за парите си е перфектна!!!
Да попитам тези, които го ползват за козметични цели -кокосовото масло става ли за тен лятото?  Направо и него да забърша и да се приключва мъката. Blush
да не би да имаш предвид какаово? newsm78

Не, за кокосово ми казваха лятото. Но не съм взимала.

# 520
Някой знае ли цената на сушените домати в буркан? Вчера бяхме в магазина и забравих да погледна  ooooh!

Заредихме с шоколади  Grinning Взехме последната тарелка с телешка кайма и е хубава.

Между 2 и 3 лв. 2  и нещо, ама към 3 отива.

# 521
Отзиви за кафетата Bellarom? Не съм пила нито едно, по принцип си взимам Лаваца, някое да се доближава до вкус?Да не е горчиво,нито кисело?

# 522
  • София
Кокосовото масло е с SPF4, така че ако сте с тъмна кожа, може да свърши работа. Преди 2 години на морето една позната се мажеше със смес от кокосово и какаово масло. Вечер също се мажеше с това и беше много доволна. Но нейната кожа почернява, а не изгаря.

# 523

bouquet

# 524
  • София

2,99 вчера ги купих  Peace

Albena Markova, чакам да споделиш за сокоизтисквачката  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт