Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 750
  • 820
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Малко глупав въпрос, ама паркинга на Лидл, който е близо до Мол София (на Опълченска) дали е платен? Ще водя малкия там наблизо на доктор и се чудя дали да оставя там колата, тъкмо и ще мина да видя за пижами за мен и децата.  bouquet

# 571
  • Асеновград
Изрових три броя летни пижами за малчо и четири тениски, много са сладки. За момичета имаше повече неща а от момчешките масово един размер. Освен показаното на сайта имаше и от уреда за епилация , https://www.lidl.de/de/silvercrest-elektrisches-warmwachsset-swws-240-a1/p222192
Взех и от препарата за сваляне на стикери, надявам се да ми върши работа за сваляне на лепило от тиксо и двойно лепещо от стъкло, че вчера си изрязах пръстите да търкам с макетен нож.

# 572
  • София
Снощи си взех от фините дамски чорапи, чудих се дали да си взема два чифта, накрая се прежалих. Много са добри! Похвалвам.

# 573
Сметста за отстраняване на стикери я гледам от предното й пускане и все се чудя. Сега пак не взех, защото ми трябва за махане на стикер и по-точно на лепилото, което е останало, от гардероб от Икеа, който е дървен. Хм, дървен силно казано Laughing  На етикета пише, че е за устойчиви на разредители повърхности като стъкло , камък. За шкафове незнам дали става и дали няма да обезцвети повърхността - зелена е Thinking Thinking

И за отстраняване на силикон загледах, че ММ мацал-цапал като лепи перваза под вратата на терасата, че си е остайл и двете леви ръце там ooooh!

Ако някой ги е тествал тези двете, да докладва, молим Praynig

# 574
Здравейте!
Това лепило за стикери дали става за махане на Винетка? Ей последната здравенцето ми взема. Нито чегъртане, нито нож, нито вода помогнаха - само хамалско жулене.
За Био доматения сос да кажа, че е много кисел - снощи правих Био спагетите с него. Захар забравих да добавя, но и да бях сложила дежурната 1 лъжичка нямаше да има много полза. Изядохме вечерята смигайки.

# 575
Мишелин, само така момиче!
Скрит текст:
И аз искам гащи. Crossing Arms

Отивам да разгледам новата брошура, дано не си харесам нищо. Mr. Green

# 576
. Изядохме вечерята смигайки.

Ха...ха....хареса ми Joy

Лепилото за стикери точно за стъкло го дават-пробвай според мен. Трябва да стане. Peace

# 577
Здравейте!
Това лепило за стикери дали става за махане на Винетка? Ей последната здравенцето ми взема. Нито чегъртане, нито нож, нито вода помогнаха - само хамалско жулене.
С нож за винетка се маха за 20 секунди.. никога не сме имали проблеми.
С ножа трябва под ъгъл леко с постоянен натиск равномерно .. и се отлепя идеално Simple Smile

# 578
Аз пробвах с шпатулата за Керамичния плот, хартята лесно падна, обаче лепилото бррр.
Свалих я накрая, няма къде да ходи. 1г я е пекло слънцето все пак.

# 579
Аз така звънях за едни филтри на прахосмукачки...в магазина казаха, че не били длъжни да поддържат налични, да, ама са длъжни....като продаваш прахосмуци, ще продаваш и предлагаш филтри, щото без тях и прахосмука ще гръмне /ще се задръсти двигателя от праха/ #Cussing out Търгаши, не търговци....
Защо да са длъжни да продават и съответните филтри? Мисля, че задължението е на клиента да провери и да се информира дали има консумативи а уред, който желае да закупи.  newsm78

# 580
  • София
Здравейте!
За Био доматения сос да кажа, че е много кисел - снощи правих Био спагетите с него. Захар забравих да добавя, но и да бях сложила дежурната 1 лъжичка нямаше да има много полза. Изядохме вечерята смигайки.
За това не ги лепим - трайно  Whistling

# 581
Аз така звънях за едни филтри на прахосмукачки...в магазина казаха, че не били длъжни да поддържат налични, да, ама са длъжни....като продаваш прахосмуци, ще продаваш и предлагаш филтри, щото без тях и прахосмука ще гръмне /ще се задръсти двигателя от праха/ #Cussing out Търгаши, не търговци....
Защо да са длъжни да продават и съответните филтри? Мисля, че задължението е на клиента да провери и да се информира дали има консумативи а уред, който желае да закупи.  newsm78

ЗЗП ги задължава да поддържат наличности, за това Peace И ако няма консумативи, кво прай клиента, м?
Иначе аз се информирах, че нямат и съответно не купих прахосмукачка. Като се задръстят филтрите нова прахосмукачка ли да купувам, щото така се получава на практика Wink

Същата работа с дистанционното на Булсатком - също са длъжни да поддържат наличност, тъй като без него и приемника не работи. Peace

# 582
Страхотни профитероли има в Метро. Мисля, че са правени в Италия. Цената им е 6.99 лв. Малко по-скъпи от лидълските, но пък са страхотни.  Crazy
+1
Съпружието само за профитеролите говори, взимали сме и от други магазини, но не и не, искал си метровските.

Да попитам тези, които го ползват за козметични цели -кокосовото масло става ли за тен лятото?  Направо и него да забърша и да се приключва мъката. Blush
За тен се взима какаово, едно лято го ползвах, и за първи път в живота придобих невероятен тен.

Последна редакция: чт, 09 фев 2017, 11:58 от Lemy

# 583
Ще пратя ММ до Метро значи, благодаря.

Момичета, мини пиците хубави ли са?

# 584
Момичета, кажете по някоя добра или лоша дума за тези блузки  Peace
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=54901, че да знам дали си заслужава да събера студ до Лидл  Wink

Общи условия

Активация на акаунт