Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 677
  • 820
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
Някой взимал ли си е акумулторния мултишлайф,върши ли работа или не го бива?

# 31
  • София
Здравейте, в предната тема сега като я дочитах прочетох, че тази седмица ще има дамски пижами, ама аз уж гледах брошурата, но не видях. Може ли малко съдействие, благодаря и за темата  bouquet
Дамските пижами са от следващата седмица, има ги на плакатите. Брошурата с тях още не е излязла.

# 32
Момичета,купичките от крем-брюлето,стават ли да се прави в тях крем-карамел?Т.е.огнеопорни ли са,или само за кремчета тип пудинг сте ги ползвали?

# 33
  • София
Нил, благодаря за темата bouquet

Брадата, лично аз не харесах макароните от френската седмица изобщо, опитвала съм в Париж, и в мола май 100 гр сладки, и трите много различни! Може би като си опитвал оригинала, тези ти се струмат кофти, но честно в мола бяха най-зле, за моя вкус де!
За крем брюлето и профитеролите +1

Подкрепям, на мен също не ми харесаха, особено пък в сравнение с пресните в Париж  Peace

# 34
  • София
Аз да попитам за едни замразени хапки, различни видове от френската седмица дали сте пробвали и допадат ли ви?
Също и сьомгата в тесто?

# 35
  • София
Виждали ли сте ньоки тази седмица? Имаше ги в брошурата заедно с тортелоните за 1,99, но не успях да ги намеря в магазина  Rolling Eyes

# 36
  • Бургас
Днес от евтиния бекон не намерих, взех от скъпия.
И аз очаквам другата седмица пижамите, дано не са безумно уголемени Rolling Eyes

Беконът ще е намален от петък.

Кое беше хубавото сирене?  newsm78

# 37
Ееее, не съм видяла, нищо.

За сиренето и аз все се чудя какво да взема.Мислех кори за баница да купя, но като се зачетох в съдържанието и ги оставих.Вие ползвате ли ги?

# 38
Не, не ми харесват

# 39
  • Русе
Скрит текст:
Да, едвам го домъкнах до вкъщи. hahaha hahaha
Между другото още не сме ги разрязали, имаме два, защото вечерта мм минал и без да знае, че аз съм взела е взел и той, мисля да направя някоя плодова торта. Rolling Eyes

Ако нямаш рецепта-ей тази мн я харесваме Peace:

2коф. заквасена сметана (1 пилос 20% и 1 12%=850гр)
5-6с.л. захар
1оп. обикновени бискв. пападопулус (начупени)
1к.(малка) ананас нарязан без сока
1ч.ч. нарязани (едро смлени) орехи (може сурови/ печени)

Забравихте за рецептата на темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=242823. Много я правехме, когато имаше от малките бисквитки като котешко езиче, които изчезнаха.
Звънче, миналата вечер видях да продават същите в Кауфланд Peace

Тази седмица нищо няма да си купя от нашенския ЛИДЛ, но пък от немския може да намажа. Имат италианска седмица и макароните и спагетите са им за без пари Crossing Arms

# 40
  • shumen
Запис.
Аз ще чакам от четвъртък да видя детските пижами.

# 41
Дамските пижами кога ще ги пускат? Доволни ли сте от тях?
Някой има ли такова, много му се чудя newsm78 и кюфтенца пържи гледам:)

# 42
Днес от евтиния бекон не намерих, взех от скъпия.
И аз очаквам другата седмица пижамите, дано не са безумно уголемени Rolling Eyes

Кате, някой ни подведе в другата тема за бекона. По брошура е намален някакъв малограмажен - 190г., който е различен от "нашия" Rolling Eyes Аз също взех от големите парчета вчера..

# 43
Дамските пижами кога ще ги пускат? Доволни ли сте от тях?

Дамските пижами са от другата седмица.
А за тостера-грил аз не го харесах. За сандвичи е чудесен, но с месо трудно и бавно се справя. Peace

# 44
  • София

Точно този не съм ползвала, но кюфтенца и пържоли на такъв тип скара/грил не се получават. Идеален е препичане на филийки и за топли сандвичи.

Общи условия

Активация на акаунт