Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 674
  • 820
  •   1
Отговори
# 45
Тете, и аз видях, че не е от нашия  Laughing

# 46

Тъй...те оттатък не го научиха кой хвалим, хем толкова снимки се качваха bowuu

За тостер грила - имам подобен, веднъж само си причиних пилешки пържоли да сложа, Ами после не мога да го изчистя. Мне...мерси. Става за тостери  - идеален е.

# 47
Ха, нова тема! Кренвиршите на "Аз ям" стават ли? Гледам и плодове за смутита? Пускани ли са преди? С какво са по-различни от останалите замразени берита например  Thinking

# 48
Плодовете за смутита са 3 малки пликчета с микс плодове в опаковка. Хубави са, но малко скъпи идват
Макароните са вкусни, но с много добавки в състава( а не само белтък, захар и белтък +крем) и силно ароматизирани. Като цена са нормални за подобен десерт, иначе са си скъпи, да

# 49
Момичета,купичките от крем-брюлето,стават ли да се прави в тях крем-карамел?Т.е.огнеопорни ли са,или само за кремчета тип пудинг сте ги ползвали?
Изобщо не изглеждат огнеупорни. При това са плитички , не влизат една в друга. Но аз си ги ползвам. Все пак е стъкло . Ползвам ги и за мелби , и разни други аранжирани преястия.

# 50
А може ли снимка или линк към "Вашия бекон".

За ньоките в маг. на Черни връх вчера  имаше  бележка, че не са доставени и се извиняват.

# 51
  • Пловдив
Пускали ли са този комплект в България? Цената му същата ли беше? И по кое време през годината има такива инструменти?

# 52
Искам да питам за сметаната за готвене - преди беше в пластмосова малка кофичка и стоеше в хладилната витрина. Беше животинска със сигурност.

Вчера купих някаква, 30 % масленост, картонена кутия, пише термично обработена.
Стоеше до брашната, подсладители и пр. Спрях да питам една служителка - тя твърди че била същата  Rolling Eyes
Животинска ли е, растителна ли е така и не разбрах.

1000% убедена съм обаче че не е същата като тази която купувах преди!

# 53
Ми като не може простичкото "запис", тъй ще е baby_neutral

Споделете мнения за макароните (сладките) от френската седмица? Все ми се иска да ги опитам, ама като видя 10лв и само обиколя 2-3 пъти фризера, пусна малко лиги на ум и се наритвам към касите. Заслужават ли си? Rolling Eyes
аз ги купувам намалени с 30% 2-3 седмица по-късно. Според мен, не си заслужават 10 лв цената, но иначе са много вкусни Heart Eyes
Утре съм в магазина за детските дънки, имаме ги от миналата година, много добре му стоят на малкия.

# 54
Брех, сега видях че стартирала няква промоция с два лева на пазар.

За тези пици имате ли отзиви: http://www.lidl.bg/bg/Dvaleva-11044.htm?action=showDetail&id=54685

Никога не съм купувала.

# 55
  • Варна
Искам да питам за сметаната за готвене - преди беше в пластмосова малка кофичка и стоеше в хладилната витрина. Беше животинска със сигурност.

Вчера купих някаква, 30 % масленост, картонена кутия, пише термично обработена.
Стоеше до брашната, подсладители и пр. Спрях да питам една служителка - тя твърди че била същата  Rolling Eyes
Животинска ли е, растителна ли е така и не разбрах.

1000% убедена съм обаче че не е същата като тази която купувах преди!
До края на лятото продаваха успоредно и двете сметани. После спряха тази в кофичката. Предполагам причината е късият срок на годност, в сравнение с картонената, която може да виси  извън хладилника с месеци. Не ме кефи тоя факт, но никой не ме пита. Иначе животинска пак се води, но прясното си е прясно.

# 56
Как разбрахте че е животинска след като никъде не пише?  Rolling Eyes

# 57
Ееее, не съм видяла, нищо.

За сиренето и аз все се чудя какво да взема.Мислех кори за баница да купя, но като се зачетох в съдържанието и ги оставих.Вие ползвате ли ги?
Аз ги ползвам редовно и съм доволна.  bouquet

# 58
Защото не си чела съдържанието.

# 59
На плакатите след касите видях, че ще има електрически четки за зъби, някой с мнение за тях?

Общи условия

Активация на акаунт