Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 937
  • 820
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Да се оплача. В събота се отказах, но днес не се сдържах и си купих робота. Четах, че сте доволни от него. Тази вечер се опитах да настържа ряпа, цвекло и моркови. Стърже, не е като да не стърже. Обаче накрая като остане тънка част от моркова примерно, тя се завира между рендето и капака и не се рендосва.  Sad И трябва да отварям, да я вадя.... Аз ли нещо не правя както трябва?  newsm78

Моят  не е лидлски, но така прави и той. Прежалвам го това парче или го изяждам.  Laughing
Моя е на Мулинекс и тойнтака прави. Това им е кусур май нанвсички роботи.

# 196
  • София
Нашите суджуци са от миналия понеделник, вчера изядохме единия, готов е.

# 197
Да се оплача. В събота се отказах, но днес не се сдържах и си купих робота. Четах, че сте доволни от него. Тази вечер се опитах да настържа ряпа, цвекло и моркови. Стърже, не е като да не стърже. Обаче накрая като остане тънка част от моркова примерно, тя се завира между рендето и капака и не се рендосва.  Sad И трябва да отварям, да я вадя.... Аз ли нещо не правя както трябва?  newsm78

Аз не отварям робота между стъргането. Да си остават парчета, не ме бърка. После ги слагам в отделна чиния и ги хрускам като Зайо Байо Grinning Важното е купата на робота да се пълни с рендосани зеленчуци.  chef 5-6 малки парченца не ми пречи.

# 198
  • до едно тепе
Забърсахме една пижамка на синковеца 116 размер. Тъничко е трикото. Той има подобна от предно пускане Тази е по-тънка. И клинчетата гледах за малката и те са от тъничките. Пипнах ги, почудих се и ги оставих. Все така широки са в ластиците и освен да ги застъпвам с бодито и да спи с тях друга работа няма да ми свършат ooooh! Имаше доволно от всичките детски дрешки и никой около тях. В 5 следобед Whistling

# 199
Нашия робот е Филипс и същата история, но да рендосва е важно. Иначе тиквеник и пататник тая къща няма да види  😂😂😂

# 200
Да се включа с отзиви за робота и аз. От 14 год. имах робот Мулинекс основно го ползвах за стъргане на моркови , цвекло и зеле , след втория ремонт за последната година си казах че ме е оставил и купих робота на Лидъл. Много приятно ме изненада, че независимо че е 250 вата, а мулинекса беше 400 вата стържи много добре и салатката от цвекло и моркови на режим пулс стана много бързо и добре. Първият път от недочитане я настъргах на втория режим беше много ситна. Доволна съм за тези пари да го ползвам за ренде. :–)

Да допиша че и при Мулинекса горе оставаха парчета и ги хапвахме със салатата.

# 201
  • shumen
И аз искам суджуци.
Аз днеска ходих и взех на малкия пижама и блузки.

# 202
  • София
Да похваля суджуците за сушене и печене, които бяха на оферта миналия месец в XXL опаковка. Одеве ги изпекох и много ни харесаха. Чудесно овкусени и много вкусни.
Ние си ги сушим. Ама още не са готови  Whistling
Много са хубави, потвърждавам. И преди съм взимала за сушене и ни харесаха  Peace

И ММ ги нависи на балкона, крайните два гаргите вече са ги накълцали, та сигурно верно са вкусни! Виках му аз да ги опечем, ама не - ще ги суши. Ако остане нещо от тях, може и да ги опитаме! Simple Smile

Аааа, роклички от вестници трябват.  Mr. Green Ние първия го изядохме, наистина е много вкусен.
Суджуците изсъхват идеално ако се сложат върху хартия в хладилника, особено ако има рафт, който е като решетка, а не е стъклен. И върху стъклен стават, но трябва да се обръщат от време на време. Simple Smile

# 203
Да ви успокоя,че и моето ел.ренде Муленекс му се подпъхват парчета зад ножовете Whistling

Дъл има останали суджуци в лидл или да оглеждам ниските тераски Thinking

# 204
  • София
И аз това щях да питам, след тая активна рекламна кампания, която спретнахте, на човек му се прияжда Mr. Green

# 205
Бе мани, тука половината са платени провокатори  Mr. Green

# 206
То си ги има постоянно тези суджуци, но са в опаковки по 450гр. и не са на толкова ниска цена за кг., както бяха в ХХЛ опаковките.

# 207
  • нейде там, където ....
Пускали ли са този комплект в България? Цената му същата ли беше? И по кое време през годината има такива инструменти?

Ако не е късно.
Пускали са го, цената беше 80 лева. Не помня по кое време.

# 208
  • София
То си ги има постоянно тези суджуци, но са в опаковки по 450гр. и не са на толкова ниска цена за кг., както бяха в ХХЛ опаковките.
Това е много полезно инфо за мен. Аз не заглеждам изобщо витрините с месото, гледам само прИмоциите, и изобщо не знаех, че има суджуци. Благодаря!

# 209
  • софия
Дайте снимка на суджуците, моля.
В нашия хладилник имаме отделно чекмедже за месо и колбаси. В него идеално се изсушават разни колбаси до степен да станат камък твърди, че не ги ядем много редовно.

Общи условия

Активация на акаунт