Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 918
  • 820
  •   1
Отговори
# 210
Дайте снимка на суджуците, моля.
В нашия хладилник имаме отделно чекмедже за месо и колбаси. В него идеално се изсушават разни колбаси до степен да станат камък твърди, че не ги ядем много редовно.
И аз искам! Да се оплача - нещо са развалили кухненското руло - голямото - не се къса лесно както преди...

# 211
Аз имам питане относно четките за гримове на Miomare. Преди известно време пускаха единични и имаше доволни от четките, тези дали ще са толкова качествени колкото единичните? Някой купувал ли е такъв комплект с калъф?
Аз съм доволна от тях, космите не падат и не се повреждат. Само на едната се отлепи главата от дръжката. Може би аз съм виновна, защото като ги пера и ги оставям да съхнат изправени, така се отича водата надолу и може би затова се разлепи. После се усетих че е по-добре да съхнат легнали.

Аз искам четка за изправяне на коса от другата седмица.

# 212
  • София
Аз съм ги ползвала, доволна съм, много са свежи, купих си с лимон, че не ми е ок ментата да ми се изстудяват краката

Аз си бях купила с мента за уморени крака преди време, когато пак ги бяха пуснали в каталога. Нищо специално. Свежи са, готино е, ама ефект особен не видях Simple Smile

# 213
Голямото кухненско руло...има много недоволни. Коментирали сме. Може да го има и на 1 стр като недолюбван продукт.

# 214
Тук ги има на първа страница в ХХЛ опаковката
http://www.promooferti.com/%d0%bb%d0%b8%d0%b4%d0%bb-%d0%ba%d0%b0 … 0%bd%d1%83%d0%b0/

# 215
Гледах, гледах и не видях кой е намаления шоколад  Thinking Ние много харесваме Беларом, натуралния с лешници. Да не е той намален?

# 216
  • Някъде по Дунава
Следващата седмица има ел.четка и маша за коса. Някой преди да е купувал и какви са ви отзивите?

# 217
  • Стара Загора
Гледах, гледах и не видях кой е намаления шоколад  Thinking Ние много харесваме Беларом, натуралния с лешници. Да не е той намален?
Всички шоколади Беларом май са намалени
http://www.lidl.bg/bg/8276.htm

# 218

на първата страница има показани някакви шоколади, вътре също имаше мисля - на стр.8

http://broshura.lidl.bg/e25119ea-7ae6-4670-bfe1-1db7f103ff6b/html5.html#/1

# 219
Този тип четка за изправяне преди време беше голям хит в разни групи за Алиекспрес. Много жени си купиха, много бяха доволни, доста - не съвсем. Иначе подобна пускаха, но кръгла, преди време в лидъл. Аз си я взех, но не съм впечатлена. Бавно загрява, ефектът не е нещо кой знае какво.

Иначе да питам чаят на корица дали се предлага? Много апетитен изглежда?

# 220
Мда, намален е Беларом -натурален с лешници, на 2.75 лв.е Laughing

# 221
Тете, благодаря ти  Hug То аз гледам не брошурата, а промоционалните неща. А добре ли е да инвестирам 20 и кусур лева за 10 шоколада?!  Mr. Green Но го обожаваме и поне 5 ще взема  Whistling

За четката за изправяне на коса мисля да се жервам. Дано върши някаква работа

# 222
Мише, ти така и така ще ги дадеш тези пари, на части през седмица да кажем, ами граби сега на по-евтинко... Laughing

Нооооо...да не ги опукаш наведнъж, моме...осторожно...

# 223
  • София
Мда, намален е Беларом -натурален с лешници
На нас любимият ни е този с бисквитките Орео  Blush

# 224
Аз съм доволна от голямата кухненска ролка, разграфена е и се къса лесно.
Ще е намален любимият ми шоколад от понеделник, ще се запася доволно. Party

Общи условия

Активация на акаунт