Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 945
  • 820
  •   1
Отговори
# 150
Аз имам питане относно четките за гримове на Miomare. Преди известно време пускаха единични и имаше доволни от четките, тези дали ще са толкова качествени колкото единичните? Някой купувал ли е такъв комплект с калъф?

# 151
  • София

И моля, ако някой може да ме консултира за преносимото зарядно-огледалце. Заслужава ли си? Пускано ли е до сега? Нищо не разбирам! 5000 mAh, 3,7V??? За колко зареждания за телефон ще ми стигне?

Виж колко mAh ти е батерията и от 5000mAh извади твоя mAh....

# 152
Моя телефон е с 2 300. Иначе батерията не е от най-слабите. купувала съм от лидл една външна, мисля 5200 беше...от онези цветните. пускали са и по-слаби с 2 600..

# 153
За другата седмица харесах уреда за правене на плитки и четката за изправяне на коса Някой с мнение за тях? Praynig

# 154
 Благодаря още веднъж за отговорите относно мини чопърите.  Hug

# 155
  • Пловдив
Някой да е взимал от комплекта четки с палитра, които ще са другата седмица? Дали са хубави четките, да не се "разрошат" за нула време. От много време се каня да си купя и тези ми изглеждт добре.

# 156
Кафето Голд,жълтото в новата брошура е на промо...дали е 100% арабика?

Присъединявам се към питането  Peace

# 157
  • до най-прекрасния мъж
100 % арабика е.

# 158

Да. То се вижда и в брошурата. Което не пречи да не го харесвам.

# 159
  • София
Ох, любимите шоколади, страхотно  Mr. Green  Ние пък много харесваме кафявото кафе Еспресо Бар - много силно и плътно на вкус.

Дамските блузи от намаленията в четвъртък как ви се виждат? Не мога да разбера всички видове ли са с ХХЛ размер.

# 160
  • София
Малко Сладко Коте,  teta75 , много балгодаря за отговорите! Hug

# 161
Скрит текст:

Да. То се вижда и в брошурата. Което не пречи да не го харесвам.

bouquet
Не мога да разгледам брошурата сега, а ми свърши кафето днес...

yovanka, това еспресо бар го загледах веднъж, но моята машина не е за еспресо и затова не го взех.
Едва ли ще се получи същия добър вкус като приготвено на еспресо машина, всъщност ако някой има впечатления нека сподели ...  Wink

# 162
  • гр. София
За четките - миналата година си купих палитрата - доволна съм. Вярно е, че аз не ги използвам интензивно, т.е. максимум 1 дневно, не повече. Не са се разрошили, пера ги, готини са. Смятам да си купя пак, но по - скоро за запас.
И аз се чудех - уреда за сплитане на плитки - някой има ли наблюдения?

# 163
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Четките за грим са супер за тези пари. Ползвам ги 3та година.

# 164
  • Пловдив
За четките - миналата година си купих палитрата - доволна съм. Вярно е, че аз не ги използвам интензивно, т.е. максимум 1 дневно, не повече. Не са се разрошили, пера ги, готини са. Смятам да си купя пак, но по - скоро за запас.
И аз се чудех - уреда за сплитане на плитки - някой има ли наблюдения?
Много благодаря! Веднъж дневно изобщо не ми се вижда рядко, аз ще ги ползвам още по-рядко. Значи ще се взимат.

И за четките за грим се чудех. Ще ги загледам на място.

Общи условия

Активация на акаунт