Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 810
  • 820
  •   1
Отговори
# 420
  • софия
Благодаря, утре ще звънна bouquet
Ако си от София ще те пратят да си я взимаш.В рамките на един град не прехвърлят от магазин в магазин.

# 421
Някой погледна ли плакатите за другата седмица?

# 422
  • София
Някой погледна ли плакатите за другата седмица?

Дамски и мъжки дрехи - клинове, панталони, ризи. Цял плакат с пици.

# 423
А някой купувал ли е шевната машина, която ще пускат в четвъртък ? Хубави ли са  Rolling Eyes
защото много е евтина , и се колебая...
И аз силно се развълнувах и въодушевих. Попитах момичетата и ми отговориха обнадеждаващо , че е лесно ползването , а и  ето тази тема намерих:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=629703;topicrefid=4

Аз още се колебая, и най-вече , дали няма да съжалявам , ако пропусна. Голям лаик съм, но машина си трябва за  дребни неща, във всяка къща. Чудя се  дали да чакам другия модел на Пфаф.
Моля те , ако имаш опит с разни такива машини , да споделиш дали ще върши работа. Аз имам една ужасно стара -ръчна , много рядко я ползвам и с голяма мъка. И отдавна си мечтая за такава.

# 424
Ако си от София ще те пратят да си я взимаш.В рамките на един град не прехвърлят от магазин в магазин.
Прехвърлиха ми шиацу седалка по Коледа  Peace Дано и сега да са така отзивчиви.

# 425
Искам и аз четка пък Crossing Arms
На Стамболийски в Западен парк имаше много четки вчера. Само остави една и за мен довечера да не ми отиде подаръкът по дяволите Wink

# 426
С малко бебе съм и логистиката ми е трудна. Ще звънна първо да се пробвам с прехвърлянето  Rolling Eyes

# 427
Здравейте дами! Някой има ли впечатления от електрическата четка за зъби Nevadent? Сега е на промоция 15 лв., та много се чудя. Моля, ако някой има, нека сподели как е!

# 428
Имаше мнения по-назад за четката за зъби. Може да заредиш всички мнения в темата и да ползваш търсачката Simple Smile

# 429
  • София
Лелее, вчера отидах да купя една наглезенка, та си тръгнах с минус 100 лв... Shocked

Освен наглезенката, взех още и накитник, доста работи от био асортимента: прясно мляко, агаве сироп, сиренца. Убих се да търся изостанали ньоки, ама без успех. Освен това взех два комплекта силиконови купички за мъфини, шлаух и телешка кайма.

След отзивите по каймата направо ме е страх да я сготвя на нещо Simple Smile

Преди време бях чела тук отрицателни мнения за готовите свински шницели и тъкмо бях купила от тях. Направих ги на фурна, след като силно го начуках, да са възможно най-тънки, да ви кажа не бяха зле... Може би съм уцелила хубава партида. Дано и с каймата да е така  Praynig

# 430
Имаше мнения по-назад за четката за зъби. Може да заредиш всички мнения в темата и да ползваш търсачката Simple Smile
Благодаря! Разрових доста назад в темата. Ясно, няма да се купува!

# 431
Имам тази четка за зъби и соник четка за зъби със зарядно. Първата е боклук и отиде в коша, от другата съм много доволна
Шевните машини винаги са били хвалени и търсени, но нямам личен опит
Кой черен шоколад от намалените е хубав?

# 432
  • софия
Прехвърлиха ми шиацу седалка по Коледа  Peace Дано и сега да са така отзивчиви.
2 пъти съм искала и двата пъти ме пращаха в съответния магазин.

# 433
Прехвърлиха ми шиацу седалка по Коледа  Peace Дано и сега да са така отзивчиви.
2 пъти съм искала и двата пъти ме пращаха в съответния магазин.
И?  newsm78 Сподели какво е станало при теб, аз обясних какво е било при мен. Може да е било просто късмет, но като ми го повториш десет пъти, не значи, че не се е случило или че няма пак да се случи. В сряда ще се обадя и ще пробвам, пък каквото стане.

Последна редакция: вт, 07 фев 2017, 09:57 от cristi

# 434
Имам проблем с купеният наскоро кухненски робот. След като ядохме пластмаса със салата се загледах какво става. Долната част на накрайника, през който се пускат продуктите опира в рендето и съответно е остърган. Моля, споделете как работят вашите. Ще го връщам, но дали има смисъл да пробвам друг.

Ползвала съм го 5-6 пъти и с двете рендета, моят е здрав. При теб на кое ползване се получи?

На ножа за краставици. Рязах зеле на него. Преди това ползвах рендето за цвекло и моркови, но тогава нищо не хрупане в салатата, освен зеленчуците. Или не сме усетили. Снощи пак реших да го ползвам и да видим да не би нещо да не съм сглобила правилно, но не. Ножът не потъва достатъчно надолу и съответно изрязва пластмасата на отвора за пускане на зеленчуците. Не ме устройва да го ползвам докато си изреже достатъчно, та да работи без проблем Simple Smile Но щом вашите нямат пронюблем, може да искам замяна, а не връщане на парите.

Общи условия

Активация на акаунт