Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 864
  • 820
  •   1
Отговори
# 480
Да го остави целия робот за ремонт пък тогава...барабар с ножа. Да ги видим тогава какво ще измислят Thinking

# 481
  • София
Днес ходих специално за неща, които хвалите тук - таблетки за WC-то и крема за крака. Ако таблетките се справят с налепа под нивото на водата, ще ги призная. 3 часа дали ще са достатъчни, за да подействат? Кремът вече го използвах. Даже и ръцете си намазах с него, че отскоро ми се появиха едни много неприятни напукани и сухи участъци по пръстите. Дано подейства. Отмъкнах и някакви намалени десертчета с йогурт - 5 броя за 1,19.
Да сте виждали някъде в София от санитарния силикон (прозрачния)? Като стандартния ли е?

# 482
  • от Луната
Изключително доволна съм от крема за крака на Сиен. Този за суха кожа, който е. От години се боря с нацепването до кръв на петите и само с него в момента са ми гладки като бебешко дупенце  Mr. Green, като не съм се мазала всяка вечер .

Как изглежда този крем и на какво мирише?

Пък днес аз да ви разправям, че чак сега остана време, си метнах чантата на рамо и хоп е едно такси, че да си спестя ММ като придружител.
Накупих какво ли не, шоколади, зеленчуков чипс, четки за грим, подложки,  био и пълнозърнести спагети бельо, сутиена е супер ви казвам: няма разлика с някой от моите, а те са поне 3 пъти по скъпи и марки.. Чам се ядосвам, че взех само един.
От британската кухня взехме едни не мога да им намеря линк, замразени кръгли за около 5лв. пълни с месо... отидоха в коша.
И след два часа като си погледнах количката и нямаше накъде ММ, трябваше да дойде да ме забере, така, че не си спестих мрънкането му ( как може  100лв, а няма нищо за ядене..) , а погледа му като минавахме каса беше култов..
Та му обещах вече само най- необходимото, ей в четвъртък отивам за пижами:)

п.п. връщам се да се редактирам, че забравих: много са готини тези шоколадови рози за свети Валентин
 Взех си клин от плат и червена блузка с къс ръкав, седят ми чудесно, поне 3 кила по слаба ме правят и много са удобни.
На крема пише в червено кръгче UREA 10% Тубата е бяла с червена капачка, а в описанието пише, че е за много суха кожа. Те са само 2 вида за крака в нашия магазин.Ако пак не го намирате ще снимам моя. Таблетките за тоалетна се справиха с много натрупан котлен и уринен камък в неползвана много време тоалетна чиния. Пуснах я, изчках около 1 час и после с четката за тоалетна се отми почти всичко, а не третата таблетка всичко падна. Та и от тях съм доволна. Сега дилемата ми е за шевната машина. Четох много хубави отзиви за нея, но на снимката не се вижда точния модел, а те били 2 и единия е по-хубав  Mr. Green

# 483
  • София
Ето го

# 484
  • София
Благодаря ви, момичета, но говорихме със сервиза, ножът не се покрива от гаранцията. Води се консуматив и ако решим да го купим, цената му е почти колкото нов чопър.  ooooh! Иначе то хубаво за 3 годишната гаранция, ама не всичко като части влиза в нея, е, ние нямахме късмет, ама това да е.  Hug
Отиваш в магазина и говориш директно с управителя.
Обясняваш му какъв е проблема и не би трябвало да откаже да го замени,ако все още имат налични.Нещо повече-според мен това си е дефект и е недопустимо да ядете пластмаса  Shocked Не мисля,че ще ви откажат замяна на уреда.

# 485
Колко струва този крем? Утре и аз ще си го купя Simple Smile

# 486
  • Пловдив
Да го остави целия робот за ремонт пък тогава...барабар с ножа. Да ги видим тогава какво ще измислят Thinking
+1
Това за мен не е проблем на ножа, а проблем на робота като цяло. Както вече беше коментирано при всички роботи, всякакви марки и модели, между ножа и капака (буталото) има луфт, явно точно за да се избегне това настъргване на пластмасата.

# 487
Благодаря ви, момичета, но говорихме със сервиза, ножът не се покрива от гаранцията. Води се консуматив и ако решим да го купим, цената му е почти колкото нов чопър.  ooooh! Иначе то хубаво за 3 годишната гаранция, ама не всичко като части влиза в нея, е, ние нямахме късмет, ама това да е.  Hug
Обясняваш му какъв е проблема и не би трябвало да откаже да го замени,ако все още имат налични.Нещо повече-според мен това си е дефект и е недопустимо да ядете пластмаса  Shocked Не мисля,че ще ви откажат замяна на уреда.
От националния телефон също са полезни в такива случаи.

# 488
Благодаря ви, момичета, но говорихме със сервиза, ножът не се покрива от гаранцията. Води се консуматив и ако решим да го купим, цената му е почти колкото нов чопър.  ooooh! Иначе то хубаво за 3 годишната гаранция, ама не всичко като части влиза в нея, е, ние нямахме късмет, ама това да е.  Hug
+1
И според мен най-добре отиди в магазина от където сте го купили и поискай да ти го сменят с нов. Ако нямат останали бройки ще ти върнат парите  Peace Аз днес го правих това упражнение....миналата седмица купих камплект от две лампи, от тези на батерий и когато ги отворих в къщи да ги пробвам се оказа, че едната не работи. Днес отидох в магазина и ми ги смениха с нови, като преди това ме попитаха парите ли искам да ми върнат или да ми ги заменят. Аз смятам, че е излишно да се занимаваш със сервизи, а направо отиди в магазина  Peace

# 489
Минал е 1 месец. Дамата писа по-напред. Купуван е преди,не сега Peace

# 490
  • Щастлива мама на 3 слънца
Някой има ли отзиви за това огледало батерия ?

# 491
  • София
Минал е 1 месец. Дамата писа по-напред. Купуван е преди,не сега Peace
И въпреки това е в гаранция и няма причина да не пробва  Peace
Най-малкото ще иска да и върнат парите и ще си вземе друг  Rolling Eyes

# 492
Какво ви е мнението за шпеков салам Бургас?

# 493
  • shumen
У нас се харесва салам Бургас.
Стока може да се върне след един месец.

# 494
До колко време трябва да ми върнат отговор от сервиза,знае ли някой? Язеха конвектор за ремонт,но мина повече от месец... То пролетта ще дойде,а аз си чакам...

Най-добре говори с управителя на магазина, в който сте го върнали. С нашия миксер стана така, стоя повече от месец, една вечер пазарувахме и случайно се сетихме да питаме какво става, оказа се, че новият стои в магазина и ни чака, ама няма кой да се обади. Оказало се, че не може да се ремонтира върнатия и го смениха с нов. От тогава, три години може би, си работи. Peace

Благодаря,утре ще отида.

Общи условия

Активация на акаунт