Варна 4

• 28 148
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
И аз исках да дам парите на ръка, но разбрах че в ОББ не слагат преводна такса и сигурно там ще ги пусна

# 106
  • Варна
Здравейте! Много ще ми е приятно да се присъединя към вашия сплотен колектив. Казвам се Бистра и имам бебче на 3 месеца и батко на 5 години.  Rolling Eyes Живея в Левски, между Майчин дом и Ветиринарната клиника. Мнооооооооого ми се иска да посетя някоя от вашите срещи (ако е възможно) или да се свържа с мами от района. Ще чакам включване! Пишете ми!  Simple Smile

# 107
Здравей Бистра, и аз съм новак, тъй че ставаме две! Wink Аз имам малко момиченце - на годинка и девет месеца.

# 108
Добре де дайте да не ги пращаме по отделно. Дайте да направим една среща утре. Кажете в колко часа и къде ви е удобно. казвам утре, за да могат повече хора да го прочетат до тогава. После аз може и с още някой да идем да ги пуснем през ОББ.

VG аз живея близо до ЖП гара, ако нея имаш предвид и мога да мина някъде покрай работата ти, ако искаш...

# 109
аз работя в офис близо до Спортна зала. Там съм по цял ден - от 9 до 18. Ако мислите, че става като вариант, ще дам точен адрес и който може ще мине през офиса, а аз към 16 - 17 ч. ще ги пусна през ОББ

# 110
Аз днес със сигурност няма да мога, ако е за утре става

# 111
Аз съм на линия всеки ден, така че давайте да събираме парите и да ги пращаме. Ако сте съгласни мога да дам адрес и да обявим ден, час и място на срещата в темата за Вики

# 112
  • Варна
Свиквам среща утре, Вторник след 11 ч на Максим в Морската Гадина, че има удобна празалка и рошави зайци... Срещата е да се видим, да пийнем каквото сме жадни, ако някоъ иска да дава някому нещо - да си го даде, да оклюкарим на дневна светлина и разни подобни.
Нашето тяло ще присъства най-много до 13ч, подозирам.  Crazy

# 113
Ivy. моля те питай майчето каква точно и е специалността за да поразпитам познати за работа. Разбрах, че е завършила музикално училище, но ме интересува по диплома как се води специалността й.

# 114
Добре утре ще дойда на срещата и ще мина да взема парички и от VG.

Onche майката се казва Роси и ми каза, че има право да преподава солфеж и китара, но тази вечер не ми е удобно да и звънна. Може да спят вече, ще и звънна утре. Всъщност, ако няма утре да е местенето може и с нея да ви запозная...

# 115
МОмичета дали ще е късно, ако преведа парички за Вики към края на седмицата? newsm78 Гледам ,ч е операцията е за 29.05, а аз оччквам парички до края на седмицата и тогава мога да пратя по epay. Как мислите късно ли ще е?

# 116
За цирка колкото видях 17:30 и 19:30 са представленията

# 117
  • Варна
За цирка колкото видях 17:30 и 19:30 са представленията

Вики ходи в неделя с баща си - доволна е, макар, че според мъжът ми, циркът не е кой знае какво.
Билетите са по 5-6 лв.

# 118
Аз пак да подметна- няма ли навити за неделен пикник? А и пътуването до Казанлък за Деня на Розата наближава и всички мераклийки се изпокриха.
Пък през седмицата може да отидем на зоокъта, запасени с морковчета за животинките и банани за роднинките.  Twisted Evil Айде, де!!!

# 119
  • най-шареното място
Кога е деня на розата?
Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт