Варна 4

• 28 177
  • 282
  •   1
Отговори
# 120
Навита съм, пикника къде?
Аксаковска панорама? На Аладжата много гьоч  Close

# 121
Кога е деня на розата?
Мерси!
Първата събота и неделя на юни, в случая е 3 и 4 юни. Ама е Празник на розата, снощи от бързане съм се объркала.  Embarassed
Навита съм, пикника къде?
Аксаковска панорама? На Аладжата много гьоч  Close

Примерно на Еко парка, може и на Аксаково, там не съм ходила. Чувала съм, че в Аспарухово и Долище също има мегдани за теферич. Да се организираме някоя събота или неделя. Мъжовете ще се запознаят, децата ще се наиграят, пък и ние ще се видим.  Wink

# 122
Навита съм, пикника къде?Аксаковска панорама? На Аладжата много гьоч  Close
Примерно на Еко парка, може и на Аксаково, там не съм ходила. Чувала съм, че в Аспарухово и Долище също има мегдани за теферич. Да се организираме някоя събота или неделя. Мъжовете ще се запознаят, децата ще се наиграят, пък и ние ще се видим.  Wink
Аксаковската полянка се намира като се тръгне по пътя за Добрич, но се завива надясно и след около километър в гората, не знам дали ме разбра, обаче Embarassed
Еко парка става, защо не! В Аспарухово е мръсно, поне на тез поляни дето аз съм ходила, хората не си събират боклуците след себе си #2gunfire Долище не е ли малко далеч?

# 123
  • Варна
На мен ми е малко трудно с бебчо все още за такива извънградски занимания, но с удоволствие ще отразя една зоологическа през седмицата. Ако има навити ... Laughing

# 124
  • Варна
За цирка колкото видях 17:30 и 19:30 са представленията

Вики ходи в неделя с баща си - доволна е, макар, че според мъжът ми, циркът не е кой знае какво.
Билетите са по 5-6 лв.

Къде е цирка по-точно и до кога е в града?

# 125
Цирк Ориент е на цирковата площадка под Дом Младост.

# 126
Аз пак да подметна- няма ли навити за неделен пикник? А и пътуването до Казанлък за Деня на Розата наближава и всички мераклийки се изпокриха.
Пък през седмицата може да отидем на зоокъта, запасени с морковчета за животинките и банани за роднинките.  Twisted Evil Айде, де!!!

Цвети, ти в кърмаческият не влизаш ли вече?! С Небесна прелест отложихме Розата заради Бузлуджа Grinning
За пикника, нали имаше предложение за Екопарка, някой с повече ентусиазъм, ако има да пусне тема и да се записваме, да? Там и барбекю си имало и за деца бурулеещи било удобно Grinning

# 127
Аз пак да подметна- няма ли навити за неделен пикник? А и пътуването до Казанлък за Деня на Розата наближава и всички мераклийки се изпокриха.
Пък през седмицата може да отидем на зоокъта, запасени с морковчета за животинките и банани за роднинките.  Twisted Evil Айде, де!!!

Цвети, ти в кърмаческият не влизаш ли вече?! С Небесна прелест отложихме Розата заради Бузлуджа Grinning
За пикника, нали имаше предложение за Екопарка, някой с повече ентусиазъм, ако има да пусне тема и да се записваме, да? Там и барбекю си имало и за деца бурулеещи било удобно Grinning
Що? Какво ще има на Бузлуджа?  newsm78 Последният най-известен събор там не е бил на добро, така че аз не искам да имам нищо общо!  Naughty Twisted Evil Знаех си, че ще биете отбой, ама нейсе! Аз пък ще ходя. И през Стара Загора ще мина.  Crossing Arms

# 128
Мюри, таз вечер казаха, че на Екопарка имало кърлежи!
Решихме Аксаковската панорама, ама някой да си избере да пусне тема за събота! Деца, мъже, жени, всичко  Mr. Green

# 129
Свидетел съм преди 10-на дни бяхме в Екопарка и ни полази кърлеж  ooooh! На излизане питахме не пръскат ли с нещо и ни отговориха: ами то на такава площ, колкото и да пръскаме като има коне, а и без тях, няма как...  #Crazy

# 130
  • Варна
Свидетел съм преди 10-на дни бяхме в Екопарка и ни полази кърлеж  ooooh! На излизане питахме не пръскат ли с нещо и ни отговориха: ами то на такава площ, колкото и да пръскаме като има коне, а и без тях, няма как...  #Crazy
Ей на тва му се вика българска работа!!!  #2gunfire

# 131
  • Варна
Навит съм за Аксаковска поляна, само час да се уточни и дата. Неделя дали ще е блаоприятно времето? Преди обедно някакво? Тъй към 11 да сме там? Ъх, това детето къде ще го слагам да хърка? Тряба каляска ли? Ъх, в странност ще изпадна, но някоъ да пише тема с предложение и да тури линк тука и тъй да задейства работата...
Чал съм!

П.П. Неделя, Неделя...  Blush В Събота отива на курорт да копай къпини и да тори гадини.

# 132
  • Му Кинд Оф Плаце
Божке, съвсем съм изпращела, първо прочетох - Ти в кръчмарския не влизаш ли?  ooooh! ooooh!

# 133
  • Варна
Божке, съвсем съм изпращела, първо прочетох - Ти в кръчмарския не влизаш ли?  ooooh! ooooh!

Тц, тц, тц, само кръчми са ти в главата!  Mr. Green

# 134
  • Варна
Хайде желаещите да се записват за пикника Grinning:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=101431.new#new

Общи условия

Активация на акаунт