Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 481

• 38 504
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
  Чачи от кога стана такъв запалянко ?   Киво да не го е запалил по мачовете

оххх какъв е мачооо  smile3544 smile3544

# 331

оххх какъв е мачооо  smile3544 smile3544

Беше  ....вчера като видях с какъв корем е  ooooh! ooooh! ooooh!

си обясних защо няма талия  Sick НякоЯ , коя ще да е ,  трябва спешно да се заеме с външния му вид . Че е на една баклава разстояние от чичо си по майчина линия , и е много жалко  Heart Eyes

Скрит текст:

# 332
Мерсаж за споделеното момичета.
Явно няма да гледам снощния епизод, не ми се гледа.
Усещам, че, ще го подкарам на фрагове, озети и снимки докато не настъпи развръзката.

# 333
  • Варненска клюкарка

си обясних защо няма талия  Sick НякоЯ , коя ще да е ,  трябва спешно да се заеме с външния му вид . Че е на една баклава разстояние от чичо си по майчина линия , и е много жалко  Heart Eyes

Скрит текст:
Леле, аз все го дялкам за килограмите, но това сега чак ме стресна- талия липсваща, налични бутове и възширок ханш Rolling Eyes А в началото на Ичердето беше перфектен, защо се е отпуснал така сега. Какви ли са клаузите в договорите за реклама когато рекламното лице се окръгли така Rolling Eyes

Много са ми нежни тука, и двамата така с полуотворени устни Heart Eyes Целувката трябваше да продължи няколкосекунди повече.

# 334
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
....вчера като видях с какъв корем е  ooooh! ooooh! ooooh!
 си обясних защо няма талия  Sick НякоЯ , коя ще да е ,  трябва спешно да се заеме с външния му вид . Че е на една баклава разстояние от чичо си по майчина линия , и е много жалко  Heart Eyes
Скрит текст:
Чичото е по бащина линия   Peace

Цяла зима ходи с толкова катове дрехи, че тялото изобщо не се вижда. Как да не се отпусне?! hahaha

# 335
нова  Peace без плъхЪ

Цитат
Какви ли са клаузите в договорите за реклама когато рекламното лице се окръгли така Rolling Eyes

Нали  е природно красив , та на тва ша разчитат .   В началото не беше такъв  но се окръгли в торса и бузки напрай .   Мислех плочки да позепаме  за рИкламата ма надали  Crossing Arms

В Меджезира  не беше във форма но поне в Ичердето си върна естествения вид

# 336

Много са ми нежни тука, и двамата така с полуотворени устни Heart Eyes Целувката трябваше да продължи няколко секунди повече.

Аз нямам против и минута  Joy Joy Joy Много са красиви и много си отиват двамата  Heart Eyes

Феми  Heart Eyes вече се затопли , ще се разхвърлят от Ичердето ...кой по ризка , кой по тениска и ще не ще , Чачи ще се вкара във форма  Heart Eyes
Профи   Heart Eyes ей , родата да не знам    hahaha hahaha hahaha

Тук има един пирон от серията   NaughtyТая сцена видяхте ли я ....Мюдуруна  искаше да остави Мерт в организето до сутринта , за да може  на спокойствие СпайдерСарп да претърси къщата му ,но Мерт прилъга Муса , а на Сема даде нещо на което тя много се зарадва  Thinking Все си мисля , че Мерт разбра  , че го следят и това със сим картите е постановка .....

Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking Според мен тук е играта ... с картите ще излезе едно  голямо вътре във ВЪТРЕТО  Whistling

Сема : - Чакай , чакай , какво преследваш този път ? Какво отново замисляш ?
Мерт : - Дълга история . Ще кажа накратко . /дава и един лист  newsm78 Thinking/
СЕМА : /вижда написаното на листа и се изненадва /- Как се справи с това  ?
Мерт : -Нито един майстор , не  споделя тайните си , комисар .

п.п вечерта  за пицаСарп  си помечтах  hahaha hahaha

МЕЧТА  Heart Eyes

РЕАЛНОСТ  ooooh! Mr. Green

# 337
Здравейте Simple Smile и честита Баба Марта. Party
Да, подхождат си като екранна двойка Ча и Бенсу, но липсва романтика между героите им.
Колкото и да е далеч сериала от романтичния жанр той е нужен за да има баланс. Винаги когато везната наклони в определена посока в даден момент тя натежава.

# 338

КАКВО БЕШЕ НА ПАРТИТО В ЕМИРГАН

Отначало , те започнаха да организират вечери с шампанско в стил Ню-Йорк, а след това изненадаха всички с откриването на заведение в заведението . И знаменитостите започнаха да ходят в това тайно заведение . Собственикът към момента на откриване беше само на 21 години.
Намиращите се в Емирган клуб " Ла Боом " и " Нека остане тайна " навършиха 5 години . Всички , които дойдоха тази вечер в " Ла Боом " силно се удивиха . Само за седмица заведението напълно смени интериора си . Срещайки един от най-честите посетители на клуба Чаатай Улусой  , веднага го попитах , как му се струва промяната .  Чаатай подчерта , че много му харесва . И  наистина , сега това е истински бар за флиртове . И тъй като тази нощ феновете на Чаатай Улусой не ми дават мира Отговарям :  да , приятели , тази вечер Чаатай беше заедно с Дуйгу Съръшин  и от   тях се излъчваше много приятна енергия . Те много си отиват един с друг .

Освен Чаатай Улусой на откриването присъстваха Дерин Меремерджи (една от богатите наследници на Турция  и бивша приятелка Каан Урганджъоулу), Мурат Боз, Керем Чатай, Аджун Ълъджалъ, Енгин Алтан Дузятан, Ръза Коджаолу и др

Честита Баба Марта

Последна редакция: ср, 01 мар 2017, 11:15 от diana72

# 339
  • Варненска клюкарка
Чачослав да не е станал таен съдружник на Умут Mr. Green Ако има нещо вярно в това дето се спряга че е казал де -бар за флиртове, а може и за други неща hahaha Или прави услуга на приятел, навремето така висеше в кръчмите на Джан Юртсевди и по-хубави от тях нямаше Crazy
Абе тез жълтури се утрепаха да пишат глупости- ще рече че когато Ча не снима сериал, си ходи самотен, не мил и не драг за никоя жена. Да живеят колежките, че ги лови само на работа Mr. Green  Ох вересиите, взех да дрънкам простотии hahaha
Която и да е с него, той сега грее, не изглежда вкиснат и подпухнал в лице като по времето на Меджезира.
Вярно, не е красавица колежката Дуйгу, но не знам защо си представям че точно такава сива мишка би допуснал до себе си. Ако броим и афинитета му към каки, таз му е таман tooth

ПП Честита Баба Марта Hug

# 340
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
То на снимките от въпросната вечер се виждаше, че Илкнур е до Ча, ама някак на тоя жълтур това, че Ча отново е бил с Енгин Айканат и Илкнур Шереф /бивша Айканат/ леко му е убягнало.  Mr. Green Очевидно и други хора от екипа на Ичерде са били там, ама друго си е като напишеш, че Ча бил там с Дуйгуто. Wink

Честита Баба Марта и от мен!  Hug

# 341
  • Пришълец

Чакайте да ви сложа по една мартеничка, не се дърпайте, моля Naughty

Наде , Проф , Светле , Дианче ,
Рори , липсваш ми! Вчера покрай момичетата и обсъжданият епизод, в който Емко се сблъска с истината, а ти се сблъска с ФЕмир се сетих за теб Wink
Феми , радвам се на срещата с приятелката ти и мъничето. Помня лятото как се тревожеше, че не можеш да се свържеш. Дано се виждате по-често. И аз си обичам дружките и келешчетата им Heart Eyes
Бел , Ча си ги обича служебно колежките, малко като любов по време на супа, помнииш Joy

# 342

Чакайте да ви сложа по една мартеничка, не се дърпайте, моля Naughty

Наде , Проф , Светле , Дианче ,
Рори , липсваш ми! Вчера покрай момичетата и обсъжданият епизод, в който Емко се сблъска с истината, а ти се сблъска с ФЕмир се сетих за теб Wink
Феми , радвам се на срещата с приятелката ти и мъничето. Помня лятото как се тревожеше, че не можеш да се свържеш. Дано се виждате по-често. И аз си обичам дружките и келешчетата им Heart Eyes
Бел , Ча си ги обича служебно колежките, малко като любов по време на супа, помнииш Joy

Благодаря ти Марги  Hug Hug Hug както и на вас момичета  love001 Много положителни емоции през този женски месец  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
След като прочетох , че при Умут в тайното заведение само за флирт  hahaha няма да ме пуснат , щот  нИ съм звИздЪ се успокоих .... работя си тихо , скромно....дори сили , за да оплюя комисарката  #Crazy нямам .....единственото ми обяснение , че двамата на воля си пият и пеят  Joy Joy Joy Нека се обичат   младите  Sick Sick Sick

сладури  Heart Eyes

А Мерт след като монтира  ooooh! подслушвател в контакта на Хандан ...не устоя на изкушението на сладкиша от масата  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 01 мар 2017, 14:20 от diana72

# 343
  • Варненска клюкарка
Въпросът е казала ли е или не е Бенсу че Ча има връзка с Дуйгу. Задали са и малко подвеждащ въпрос в смисъл нещо като дали е Чула за Ча и Дуюгу и нали е много хубаво хората работещи заедно да имат връзка и Бенсу е отговорила с "да, чух, но не знам... (за многоточието дума която  не разбрах). И ако е вярно е продължила с тези думи-  "Надявам се, че те са щастливи, аз съм толкова ... ", каза той .." последното го преведе Гугъл...Някои го тълкуват като потвърждение за Ча и Дуйгу. Това се е случило снощи когато са я нападнали журналята на премиерата на филма на сестра и.
http://www.ucankus.com/detay/276050/bensu-soral-rol-arkadasi-cag … n-nasil-ele-verdi

Последна редакция: ср, 01 мар 2017, 17:37 от Беллора

# 344
Чаатай оттече  ooooh! #Crazy Коментар от туйтър  hahaha hahaha hahaha

" Моля те , помисли ! Как ще живееш с тази жена  ! "#Crazy

а аз съм  smile3505

Общи условия

Активация на акаунт