Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 481

• 38 380
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте , милички Hug пиша от Истанбул , но .....шанс да отида да видя поне кафето на Киковица нямам .....
Три пъти питах ....и три  пъти ми потвърдиха #2gunfire че имат продукт ,който ми трябва за работа , и то веднага .....дигнах се ,  пристигнах да го взема ooooh! #2gunfire #Cussing outи се оказа  , че изобщо нямат такова нещо  ooooh! иде ми да се гръмна   ... вместо да разузнавам по кафетата....ето вчера Илкнур пак е била в Ла Боом .....сега си отивам  #2gunfire

hahaha И мойта работа като на рускините с превода ... разправям им с "моя турски "че гледам турското дизи Ичерде   Naughtyhahahaа те ме разбраха , че снимаме филм ...и като се зарадваха  ooooh! ooooh! така , че ако се чуе за снимачен екип в Истанбул участващ в Ичердето   Joy hahaha не е вярно Mr. Green

Изгледах фрага по пътя ......красив  Чачи  Heart Eyes Като се прибера  ще пиша  Heart Eyes

# 601
  • Пришълец
От опънатата, загладено-мазна и с път по средата коса на СС и на мен ми става противно, Бел ooooh!.
На мен ми харесва и на една част от рекламите, като на последната ѝ (Head and Shoulders), колкото и сухарска и неособено новаторска да е, СС ми е ОК, по-специално тук
Скрит текст:

Тази втората, не я знам Embarassed, около снимачния процес навярно...допада ми Peace.

Дидеее hug, споко. Голям смях с разваления турски hahaha. Друг път ще разузнаваш, какво да се прави Laughing

# 602
Ехоооооо. Party
Да живее фотошопа. Laughing
Дианче, приятно изкарване.
Наистина Ча като е с шапе е ОК.

# 603
  • Варненска клюкарка

И Туба Юнсал с лък, кой ли ще е следващия Laughing
Имали са сет или хора от екипа са отишли да разпускат заедно newsm78 Колежката е пуснала видеото с думите "изпратих стрела във вселената" Laughing

# 604
Добър ден  Hug

Чачо на принципа "хвани си кака да те отрака"  hahaha hahaha hahaha

# 605
  • Варненска клюкарка
Добър ден  Hug

Чачо на принципа "хвани си кака да те отрака"  hahaha hahaha hahaha
Бе той си е отракан мисля аз, само дето се прави че не е Mr. Green

# 606
  • Пришълец
Тери wavey, за самата кака две думи няма ли да кажеш? Laughing

# 607
Добър ден  Hug

Чачо на принципа "хвани си кака да те отрака"  hahaha hahaha hahaha
Бе той си е отракан мисля аз, само дето се прави че не е Mr. Green
И аз така мисля, направо се прави на пет за четири  Laughing стига да има кой да му вярва.

# 608
  • Варненска клюкарка
Теро как ми липсва майка ти, такъв анализ можеше да спретне  по темата Чачо, кака и трака....  smile3508
Ча по интервюта се прави на умряла лисица пък ние се правим че му вярваме hahaha

# 609
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
hahaha И мойта работа като на рускините с превода ... разправям им с "моя турски "че гледам турското дизи Ичерде   Naughtyhahahaа те ме разбраха , че снимаме филм ...и като се зарадваха  ooooh! ooooh! така , че ако се чуе за снимачен екип в Истанбул участващ в Ичердето   Joy hahaha не е вярно Mr. Green
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Изгледах фрага по пътя ......красив  Чачи  Heart Eyes Като се прибера  ще пиша  Heart Eyes
Не се прибирай без Чачо Naughty  hahaha

То кога не е било около Чачо да има каки или Чачо да е все около каки?! newsm62

# 610
 Здравейте   Hug

Дианче  Hug Heart Eyes  Кво прайш в Станбула   .    На мен така ми се разхожда там но  в някой друг живот  заради терора  ooooh!

Споко  и до ла буум  ще се добереш  щом познаваш града  и кварталите .  Да ми вземеш автограф от  хубавеца , но само от него   Joy от  Дуда нИ ща  Naughty

Баръшовата  Ардуч   изгора и тя една убавица   Joy    

Може се развяват по баровете но   официално застанали двамата  не сме ги вИдели .   Ча няма я показва на мероприятия  и по - добре   Naughty

Ако не се развява по барове и тъпче  може да напрай фигура с плочки .  Трябва фитнес . Иначе е заякнал в рамената и така ми харесва .

Crazy   като му израстне косицата ще стане  такъв  

Шезлонговата  е играл фотошопа   и тя е мъжкарана  кокалеста

Серенай балерина  . Как ша е такава като балерините са с нежна фигура  

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 16:33 от femmi2

# 611
  • Варненска клюкарка
Той на Ча фитнеса от последните години се състои във вдигане на вилицата и чашата и затова толкова успешно му се отразява на фигурата тоя спорт Mr. Green

Тая как ли са я събрали да я изнесат от караваната не знам Mr. Green

Ама то във въпросния Серкин сериал както казах едва ли ще наблягат много на балета и поддръжките, ще имитират там някаква дейност по въпроса и ще се съсредоточат върху другото- я какви черни и червени чаршафи са им опнали hahaha Вместо непонятното сегашно заглавие, можеха да уточнят там нещо- трите ма**ии  пиу....или друго от сорта Mr. Green

Арас и Ханде Ерчел станали лица на марката "De Facto" Предстои да излезе реклама Peace

ПП Феми, това за красивите тела на балерините е повече легенда отколкото истина
Скрит текст:
Преди години във Варненския ФК бях видяла балерини съвсем отблизо и то не в танц, а в почивката им и се изумих от грозотата на телата им. Може би са давали уроци там или някакви репетиции, не знам. Първо ги видях отгоре, докато слизах по стълбите към кафето  в което бяха седнали. Ужасна форма на гърбовете с изоблен гръден кош и стърчащи ребра, ключици и други кокали, очертаващи се под лъскавите трика. После вече седнах в заведението точно срещу тях и видях че нямат никакви гърди, а като станаха  направо се смръзнах като им видях коленете обърнати навън....  doh направо ме заболя докато ги гледах Rolling Eyes Самата аз като много малка ходех към 2 години на уроци по балет, но добре че с толкова съм останала....

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 16:18 от Беллора

# 612
 Ама Ча беше като вейка в  Делибал . После пак качи кила .    

Бе   тая колко снимки е нащракала  и   Ча кво ги е зяпнал  толкова!

Арас не рекламираше ли мобилна мрежа  ?  Как на друга марка станал лице ?

ааа ,  Беренката до Илкер  не ги искам да му гледам маймунската обрасла физиономия . Били са срещнали в офис . Да не играе Илкер във  филма  на Еджето .

Джелял  баба що е у багажника  ?  не съм изгледала  епизода

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 17:56 от femmi2

# 613
  • Варненска клюкарка
    Бе   тая колко снимки е нащракала  и   Ча кво ги е зяпнал  толкова!

Може и още да има даже, зяпнал я е, явно му харесва Mr. Green В прекрасно настроениние е Ча, Арас и той (дано Биге Йонал да не му го изкара през носа довечера hahaha) Имам чувството че се шегуват нещо с нея, че даже може и да флиртуват Mr. Green Пък и девойката като я гледам  не може да повярва на късмета си tooth

А това ме свали на земята- каква разлика между колежката и онова усмихнато момиче по-горе.....Ех Чачооо ooooh!

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 17:16 от Беллора

# 614
Феми, от две серии насам не гледам сериала(само фотки, озети, трейове) и не знам защо деди е напъхан в багажника. Joy

Общи условия

Активация на акаунт