Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 481

• 38 391
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • Пришълец
Пак ли университет Whistling
Мда, Диди. В тяло никак не е зле Peace, не е някоя солетка, бива я Peace

# 586
Здравейте, Party здравейте, Party здравейте. Simple Smile
Ще свикнете с Дуда, Laughing няма къде да ходите, Joy даже ще започне да Ви харесва. Mr. Green
Форума нещоооооо много често ми дава грешка за секунди и след това се оправя.

# 587

Сега вече наред е Чаатай да вземе наградата ...

ееееХААААА

Ще го видим и капитана . Този дизи сезон е непредвидим  Rolling Eyes

ТЕМА РЕЙТИНГ ми е любима рубрика  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

📈 Както винаги в сряда , в рейтинговата таблица напълно царства  Възкръсналият Ертугрул . Наистина , процентът на  аудиторията е малко спаднал , но това изобщо не пречи на сериала да заеме почетното първо място и в тотала , и в АВ. На второ място е здраво закрепен  N309, което не е удивително  - това е почти единствената семейна комедия на турската ТВ , която е  достойна за внимание.

Видимо намалялата аудитория  на Черната любов и Градът вероятно е отишла да гледа новата драма  Миризмата на дете , която стартира доста слабо  , но получи свой  процент зрители  все пак . Впрочем, феновете на поредицата, не трябва да се притесняват - теле компанията Ай Япъм не е прекалено "вързана" за рейтинга и ще  доведе и двата проекта до своя логичен завършек.

Независимо от изключително ниския  старт, Миризмата на дете , все пак съумя да привлече внимание на част от аудиторията . При липсата на каквато и да е силна рекламна кампания  подобен резултат  може  смело да се счита за напълно приемлив  . Може ли  ли сериала да се задържи  в рейтинговата таблица ще покаже времето .

1. Възкръсналият Ертугрул - 12,53%⬇
3. N309 - 5,30%⬆
5. Черна любов - 5,18%⬇
9.Този град ще дойде след теб  - 3,89%⬇
14. Миризмата на дете- 3,19%🆕

Наде  Hug и на мен

а Дуда из туитър  непрекъснато  я подиграват за гласа тук  Whistling бил мъжки  Mr. Green

https://twitter.com/_LotusRose/status/839591611109605376

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 10:54 от diana72

# 588
  • Пришълец
Стига са се подигравали на кандидат-сна'ата бе smile3512
Положението би могло и по-зле да бъде smile3521

ПП щях да казвам, че и на мен ми дава грешка за кратко, като тези дни се случва доста по-често от друг път и особено когато съм на Предварителен преглед, затова вече направо публикувам.

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 11:33 от Маргарита Н.

# 589
  • Варненска клюкарка
Диде, юргана, чаршафите че и матрака си ни донесла Laughing

Аз не разбрах тоя стадион нов ли е че толкова го рекламират? newsm78
Понеже не понасям а и трудно различавам обраслите мъже от други обрасли, тоя Шевко веднъж го обърках с на Бенсуто любимия Хакан, мислех си че са го наредили и него в сериала Mr. Green направо двамата  ми изглеждат като  две капки вода - дребни облещени и брадати Sick

Дияр а, и тя му е кака на Ча  Mr. Green Виждам че на последната снимка се е снимала с жената на Енгин Алтан. Води се някаква светска лъвица, с какво точно се занимава Дияр, модно/светско предаване ли има? Не е зле в лице, макар че за моя вкус е прекалено азиатски тип Wink Но каквото и да е имало там, говоря за спреженията на името и с това на Ча, ако изобщо е имало нещо между тях, едва ли е било кой знае какво. Турските драскачи, а и аудиторията им много бъркат нещата - няколко омачкани чаршафа не са нито връзка, а още по-малко любов - пак казвам, ако изобщо се е стигало до там и всичко не е плод на нечие развинтено въображение.... Навремето Ча и с Беррак Тюзюнатач можеше да стигне до леглото и какво от това? Любов ли беше? Просто ги прекъснаха и им се размина, а преди това цяла нощ се наливали и се натискали на дансинга, преди да ги изгонят навън да се продължават hahaha А тогава журналята направиха от мухата слон hahaha  Думата АШК много продава при комшиите newsm53 И за Сера си мисля същото- удобна рекламна "любов" Но финала на дизито не е причина да се натири ашкъма нали, както и че ако имаше нещо там, нямаше Ча да маа с компанията си по Бодрум и Чешме, а по същото време Сера да се крие с някого на о. Миконос. Но  имената им в едно изречение добре продаваха вестници и държаха името на все по-пропадащия им проект по първите страници на изданията  Mr. Green А писанията провокираха множенето на халюцинациите  на феновете .... Ако помните даже и Еджето се включваше с двусмислени коментари, но единия път бая я награбиха, та се наложи да уточнява че това не са Сера и Ча а героите им  hahaha Ча в изказване за блога на Джановица се опита да измъца там нещо да не вярват на всичко което се пише за него ама глас в пустиня tooth

Дизито на Капитана според мен не тръгва нито силно нито слабо, важното е цифрата на втора серия на къде ще тръгне- нагоре или надолу. Ичерде май тръгна с рейтинг малко над 4% newsm78 Но съм съгласна че като актьор капитана е голЕмо дърво, красив мъж е но му липсва актьорски талант и нещата ги докарва от  красота и излъчване ....

Журналята трябва пак да сгащят Бенсу и да я овъртолят с няколко въпроса за чифтето, по скорощни снимките съдя че  Дуда не и се сърди Mr. Green

И по стара традиция да наблъскам всичко в едно мнение Mr. Green
Скрит текст:
Много пъти съм писала че и аз не подозирах за темата във форума. Бях регистрирана години преди това, но предимно следях и пишех рядко в една тема за хобито ми, от време на време наглеждах и клюкарника.... Писала съм и за челния ми сблъсък с АФК като си размених погрешка флашката с колежка която ме агитираше да го загледам.... Тя беше наполовина туркиня и от години си гледаше турски сериали онлайн и все ме навиваше и мен, че да имала с кого да си коментира....Беше си качила последната излъчена серия  на флашката че през уикенда щеше да ходи с мъж и компания на някаква хижа, щяла да си умре от скука, та да си я гледала там че нета бил слаб .... Е не я гледа тя а аз Mr. Green Разцъках флашката и в началото някакви бла бла, превъртях и попаднах на тръшкащата се Ферка пред огледалото, (пета серия) а после как се свлече и Емко я понесе по стълбите. Изгледах серията и останах така  newsm09 дори  без и думичка да разбирам hahaha Беше петък, малкко късно се сетих че това е денят на сериала, пуснах Шоу на телевизора и загледах новата серия, от която беше минало повече от половината, нацелвам момента как Емко се разхожда по ушите на Ферка, а до сутринта изгледах и първите 4 серии... После ходех все едно аз съм влИбената hahaha
Навремето не ровех така за филми както сега, даже разчитах друг да го прави, и през ум не беше ми минало че някой в България може да го гледа...Периметъра ми на търсене най-често се простираше  около  папарашки и фенски клипчета в ЮТ, един турски и един руски сайт за сериали, щото си мислех че там са новините hahaha Към 3-4 дни след финала си в Турция сериала тръгна по Войо, по нашенското заглавие стигнах и до темата в Мамата, но се разписах по-късно, един ден просто слязох от балкона, даже и не поздравих, както беше прието в този подфорум....Трябва да кажа и че имах и много неясноти по диалозите, освен на нашите хора, приятелката ми ми разясняваше, но не беше същото като пълния превод, който открих тук и в дублираните серии

# 590
  • Пришълец
Заради това, че Ча не дава гласност на свързваните с него въпроси мълчанието му в повечето, даже почти всички случаи се тълкува като знак на съгласие Laughing. За съжаление. Особено когато се шумеше за него и бившата му партньорка от сериал. Не ми се ще да се изказвам така остро, но понякога си мисля, че всички, включително и Чаатай бяха на печалба по онова време да го свързват със Сера. Дизито изпадаше с всяка изминала седмица, но изкара два сезона; главната заподозряна мяташе многозначителни погледи и трупаше популярност на гърба на колегата си, а Ча- на него му изнасяше да се ровят в чаршафите му, все пак имаше и още един (ама много неприятен) повод да се споменава името му Rolling Eyes, та така вниманието бе отклонено в друга посока. Както каза Бел ашк-а продава, много спечелиха покрай непотвърдената любов на Ча и Сера. А накрая тя се оказа с друг hahaha
И се сещам за едно изказване на Джейни, изрових го от мое старо мнение, когато в изданието СС е без Ча-

И онова списание, дето е онзи от ашка и Серенай, и аз го видях на една бензиностанция, и даже го снимах, и още нещо, единствения брой от майските списания, който си седеше на стелажа беше онзи с Посера Joy Joy Joy, голямата звезда Mr. Green
Joy Joy Joy

Да бе, любов, ти да видиш ooooh!. Ча и СерИ показвали собствените си емоции, а не тези на героите ooooh!, такава отвратителна проява на нежност не съм виждала cry, то щото са били заедно сигурно Mr. Green. Добре, че сме гледали Ча и с други партньорки. Хвърлям око на гифове и музикални клипове с кадри от Ичердето, да, сцените с Бенсу са по-обрани, но е някак красиво дори само при загатването и допира.

# 591
  • Варненска клюкарка
Бенсу е красива, много харесвам профила и и чудни сцени можеше да се получат, но уви....

Тая е в шок tooth Много ме кефи Ча, грее човекът Heart Eyes

На това селфи снаАта почти ми харесва Mr. Green

# 592
  • Пришълец
Пък тая мода на селфитата навсякъде една и съща Mr. Green- облещени, нахилени, нацупена муцунка.... и известните, и безизвестните, които следвам по един и същ начин излизат Mr. Green
И Ча, и сна'ата греят. Тя не е зле на последните снимки, Надето хубаво го написа, че ще почне да ни харесва.
Пък Бенсу я предпочитам единствено в профил, или когато косата изцяло закрива лицето ѝ. Иначе трудно мога да я нарека красива  newsm43

# 593
   wavey

Цитат
Не мисля , че Умут или Илкнур ще публикуват нещо за Ча и Дуйгу . Придошлата  вълна им охлади ентусиазма за клипове и селфита ...поне за сега .
Интересно ми е откога е станала свалката ?

Диди Hug и аз  съм на това мнение.  Дигнаха олелия   и ся   Дуда   чете всенародната обич  от Чачовите фенове . Дали и на Ча са писали коментари в профилите му ?     И аз това се питам от кога  са се сдушили? Thinking  

Няма да посмее да я покаже на мероприятия . Ако е искал можеше да отиде с нея на награждаването  , когато беше с Киво

Може да е в шок щото вижда красавчика или  е влязла Дуда и   фенката се е уплашила  Joy

Ча мноо се нахилил но когато са   със Арас винаги става весело

Бенсуто добре излиза  на снимки   . Не е грозна но не и красавица .  

Дуйгуто на селфито не е зле  но тва не значи, че  ша я захаресам   Naughty

Да не се окаже ашка на СарСем  , като  на бившата  Mr. Green   малиии   пиара  на заведението е гениален   . Може Илкнур да го е измислила  Joy

Mr. Green Joy

Гледах капитановото дизи   актьорите  ми харесаха . Играта на каката Сорал е по - добра от на Бенсуто .    Мимиките бяха добре интонацията . За нея не мога да кажа , че е хубава .  Момченцето у дизито   е  чок сладко и то добре се справи  . Имаше сцена в която пада в басейна и Зейнеп героинята на каката  го спасява  . Детето е отнетия син и Зейнеп иска да си го земе . Баръш  Калъч  с непроменена визия хубав   и не играе зле  . Добре стоят със Седеф Авджъ . Един от актьорите ми е познат от Опасна красота с Гизема .

Crazy подстриган Киво   така по - ми харесва  и брадата да намали

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 17:31 от femmi2

# 594
  • Варненска клюкарка

Като е с шапка не му се вижда рапонската прическа и е много готин, тука даже и мустака не ме дразни, но наистина нямам търпение да се отърве от него Mr. Green

Тази май е от началото на Ичерде, по-слаб изглежда и много красив Heart Eyes

ПП Забравих да отговоря на Дида за Марая Кери.
Скрит текст:
Много благодаря за поздрава с MY ALL и аз често я слушам и вчера като писах че търся да поздравя къщовничките с един Фемирски клип от старите, точно за тая песен се бях сетила, великолепен, черно бял.... Естествено не го намерих, изтрит е, явно в голямата чистка на ФЕмирски видеа от есен 2015 ooooh! Не знаех че бившия и мъж и е отнел правата за музиката и. Като се има предвид че напрактика тя беше най-продуктивна като изпълнител точно по време на брака си с биг бос Тони Мотола, дефакто излиза че и е отнел всичко Shocked Той я създаздаде, излиза че и той я е погубил ooooh! А напоследък поведението и е като на изтрещяла нимфоманка, по снимки вечно едната и цица е навън, ако не и двете да се подават от деколтета до пъпа с които ходи, разголена и преливаща от плът, понякога изглежда че е яхнала черешата....не  е добре работата ooooh!

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 17:37 от Беллора

# 595
  • Пришълец
Феми, нали питаше какво ще дават на мястото на Огледален свят по ДФ, ами Пътят на Емир Peace. Ей там го пишеше.... Laughing
Офф, жалко за ФЕмирския клип озвучен с My All ooooh!, не съм попадала на него.

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 17:44 от Маргарита Н.

# 596
Цитат
Аз не разбрах тоя стадион нов ли е че толкова го рекламират?

Стадиона   бил обновен нов   нещо такова мернах  и са решили да го рекламират в хитовото Ичарде .    
   Дали е същия  в който имаше атентат ?

Дияр     не знам що за светска лъвица е  ? Водила спорнто предаване   newsm78 Диана  по е информирана

Не мога да открия  испанската Порке те амо  на фемир  и него са джаснали

Що си мисля , че Чачи  за Колинса  няма да си махне брадата  . Визията му ще е с израстнала косица и с брада , като  Емир в ПЕ

това   го скривам
 Sick Monkey
Скрит текст:

охххх   Crazy Crazy колаж  ама  секси бе     така  го сакам

тук  се вижда  горната устна 

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 19:48 от femmi2

# 597
  • Варненска клюкарка
Цитат
Навремето в ПЕ се разхождаше точно с такъв перфектен гол торс, а сега се налага да му го сглобяват в колаж  от нечие чуждо тяло ooooh! Ех Чачооо що ти беше пилатес- милатес.... ooooh!

Тук ми харесва СС. Не знам точно каква ще е ролята и, ама щом ще  пускат сериала на интернет платформа, а по-късно и по малките часове по тв, явно си има причина Mr. Green , Смятам че най-после си е намерила  подходящо амплоа  Peace И не се шегувам, визията и тук наистина ми харесва Peace
Преди време хвърлих едно око на зетьов фрагман за Блу тв, друга интернет платформа за филми и сериали- та за минута няколко псувни, бой, дрогиране на жена, алкохолни запои, а цигарите не ги вадеха от устите си. Доста по-реална визия отколкото тв сериалите от последните години.....

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 20:24 от Беллора

# 598
  • Пришълец
Щяла да бъде балерина СС, нищо, че постерът май говори друго  Laughing. И според мен не е зле, тази визия повече ѝ приляга, отколкото гугутка Stop. Ама БерракА ги бие по перверзно излъчване  Mr. Green Mr. Green. Третата- Бушра Девели ми харесва най-много.

С предишното тяло на Чачослав щеше да се получи перфектна реклама, в момента не виждам как ще се случи, язък ooooh!, бързо налива в ханша и бедрата. Поне ми позволи да си свърша работата с косачката smile3502

ПП оставих вчерашното питане за днес Embarassed. В крайна сметка се оказва, че ХаканЮ на Бенсу никога не е бил в Ичердето ли newsm78, актьорът приличал на него newsm78

# 599
  • Варненска клюкарка
Абе и яко фотошопа е играл, иначе не мога да си обясня че виждам красота у Беррак- обикновено е една такава конеста, ръбеста и кокалеста.... А тук е направо красива.
А това е най-добрата визия на СС. Най после някой да се сети да и метне косата на една страна. Като я видя с онзи път по средата и загладената и опъната, направо като тапицирана върху скалпа и коса и ми призлява Sick Сега с коса на една страна и челото и не стои 2 метра широко, изглежда много добре Peace
Нали тези дни ви бях писала че гледах един зетьов фраг от интернет сериала му, там каста предимно мъже и за минута  показаха бой, запои, цигарите не вадеха от устите си, дрогираха жена.....  С този загатващ постер представям си на Серка интернет сериала какъв ще е - секс секс и пак секс  Mr. Green  с първи, с втори, с първия и втория едновременно и чат пат малко приказки и балет Mr. Green

Няма кО да кажа, просто щот съм така smile3544 smile3544 smile3544

ПП Марги да, приличат си, а аз и без това  трудно различавам един брадат от друг брадат и неволно ви подведох Laughing

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 10:48 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт