Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 481

• 38 399
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Скрит текст:
Марги  Hug   за теб от Яманко  Mr. Green

Помна МаргарелА  как дойде при нас . Опита при съседния двор  но Йок и тогава  си дойде в къщурката .

на Дуда по прякор шаманката  остава да и се забоде пера на косата и челото и да затанцува   Sick Joy   Повечето от феновете вярват че тия са заедно  ?

Скрит текст:

hahaha каква физиономия на Ча и   убавицата

Heart Eyes   

Белл  Мерси за инфото  bouquet  Жалко , че  Фернандо Карильо е приключил с кариерата си заради задявката . Знам , че и той си падаше по какички  .

Марги  не  харесвам тежки аромати  . Дори на парфюми  избирам с нотки на лек  аромат .

Още лаленца за всички  Hug

охх Crazy

Рори  Hug зюмбюл за аромат

Joy hahaha Joy

Феми, тази с черната коса с Ча фенка ли е?

# 571
  • Варненска клюкарка
Аз не знам дали да вярвам т.е. хем вярвам хем не много, че все ме гризе едно червейче на съмнението....знаете   Rolling Eyes  Ама като го гледам какъв е грейнал си мисля че може да има нещо  newsm78 А и тя се влачи с на-близките му хора. В онова клипче където Илкнур и Дуда се надпяват, гледат в камерата, знаят че ги снимат или се снимат сами, Ча е на заден план нахилен до ушите, и той знае и не си личеше нещо да е притеснен....
Искам новини за Ча Crossing Arms Може и за  Дуда мятаща къчове около него hahaha

# 572
Аз не знам дали да вярвам  Thinking Ама като го гледам какъв е грейнал си мисля че може да има нещо  newsm78 А и тя се влачи с на-близките му хора. В онова клипче където Илкнур и Дуда се надпяват, гледат в камерата, знаят че ги снимат или се снимат сами, Ча е на заден план нахилен до ушите, и той знае и не си личеше нещо да е притеснен....
Искам новини за Ча Crossing Arms Може и за  Дуда мятаща къчове около него hahaha
rotfImao rotfImbo

Днес сте решили да ме довършите. Joy

# 573
Цитат
Искам новини за Ча Crossing Arms Може и за  Дуда мятаща къчове около него

rotfImao rotfImbo

Наде  предполагам е фенка   newsm78 пише , че  е от сета

Йозченер в Кивовото дизи  

готов да напада   и защитава Фера въпреки  всичко

Последна редакция: ср, 08 мар 2017, 17:22 от femmi2

# 574

Еркан от Парчетата     с договор в ЛА  .Пробив си е това . Каква сума ще получава  #Crazy

https://vk.com/diziturk?w=wall-1657033_1102685

# 575
  • Пришълец
Аз не знам дали да вярвам  Thinking Ама като го гледам какъв е грейнал си мисля че може да има нещо  newsm78 А и тя се влачи с на-близките му хора. В онова клипче където Илкнур и Дуда се надпяват, гледат в камерата, знаят че ги снимат или се снимат сами, Ча е на заден план нахилен до ушите, и той знае и не си личеше нещо да е притеснен....
Искам новини за Ча Crossing Arms Може и за  Дуда мятаща къчове около него hahaha
rotfImao rotfImbo

Днес сте решили да ме довършите. Joy
+1 hahaha, от вчера сме на изискан конски хумор hahaha

# 576
Привет,момичета! wavey

Напоследък не съм се вяскала,защото...малко изостанах със серийките... ooooh! smile3538 Joy Joy Joy

Но...днес е Празник и Ви...Поздравявам ... love001

Много здраве ,радост и любов Ви пожелавам !

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 577
 Светленце Hug Heart Eyes  Благодаря !

Скрит текст:

творчество  Joy  Mr. Green rotfImao  

# 578
  • Варненска клюкарка

Доволен Ча

И още много Чачовци newsm47

ПП Светле, хубави лаленца, честит празник и на теб Hug

# 579
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
.... Искам новини за Ча Crossing Arms Може и за  Дуда мятаща къчове около него hahaha
Това няма да е за изпускане. Mr. Green  rotfImbo

# 580
Мдааааа Марги, неповторимо бе чувството за мен гледайки за първи път онлайн сериал(АФК).
Заради него се регистрирах във форума след дъъъъъъълго мое присъствие само като гостенка в подраздела.

Аз започнах да гледам онлайн от балкона доста отдавна - още Емир не се беше нанесъл в блока и , даже може би и преди това  newsm78 . Не помня как намерих темата . Дори не знаех за съществуването на бг мама ...най-ярко си спомням общото  гледане на Ферка при  серията  с червените  уста и бялата нощница ...естествено и пантофите  Mr. Green а всички пишеха , че Емир е много пиян и ще отече работата ....гледала съм толкова серии , и толко танци , манци със страници и смях до сълзи ....регистрирах се почти след година и то  мисля , че беше защото нещо не се виждаше когато си нерегистриран ...вече не помня  newsm78 А как и защо за  две денонощия изгледах целия сериал на турски в You Tube това сега не мога да си обясня  newsm78 . Помня , че по едно време го изтриха оттам ....В стария компютър ми заминаха всички серии със субтитри , а във вики , където също бях регистрирана изтриха сериите ....въобще големи перипетии  Heart Eyes
Толкова време само си чета..... , а  първия ми  дебют в мамата беше толкова неуспешен   hahaha че дори Хамлет бих по монолози Mr. Green  но нейсе   Laughing Чаатай  ми е голям любимец , порасна толкова бързо.. за жалост  , изглежда доста по-стар от неговите 26 години . Mr. Green Гледам и Каванч е на 33  , ако не се лъжа , а той направо ..... #Crazy Балканската им натура ли , ген ли е   newsm78  Та Брат Пит изигра Ахил на 36 и беше момченце ..и то какво Embarassed ooooh!  Heart Eyes 

....след предложението Ферка да плати дълга на семейството си newsm78
Ще го гледаме любимият момент в парка, стига да не го изрежат Laughing

това съм го гледала поне 100 пъти и още си го гледам . Емир облегнат на стената е толкова красив  Embarassed Embarassed  ....и сцените в единствения  парк в Истанбул  Heart Eyes особено тази , в която Ферия  е на люлката   bishop
Знам го наизуст .....и на турски и на руски  Joy hahaha

И миналата година приблизително по това време каптана имаше сериал, но провалил се, аз на сезона го отдавам. А с Тувана бяха страхотна двойка, красиви и двамата. За нея не знам, за Баръш съм на мнение, че не е особено добър актьор  newsm43
Цепеница е Laughing ама карай, визията му компенсирва(донякъде).

От една година гледам каптана с българско аудио и нали има изглед -добре е ...откакто започнах наново да гледам с рускините HD, цялата серия по час и половина  с руски субове  ooooh! .....ми той е трагичен ...ами Лара  ooooh! ooooh! ooooh! та българския  дублаж тия двамата ги прави  направо върха  Sick

Нямам търпение да махне тоя мустак, от него не му се вижда красивата горна устна. Иначе с всичко останало съм ОК даже и с порасналото му дупИ Laughing Изглежда голям и силен като бик, мъжки мъж както обичаме да казваме тук Mr. Green

ПП2 Феми,
Скрит текст:
аз последно латино сериал съм гледала преди 8-9 години. Доста преди това Талия се омъжи за Томи Мотола шеф на Сони Мюзик и бивш съпруг на Марая Кери. Горе-долу оттогава гради и световна кариера.  Пък преди 5-6 години срещнах инфо за Фернандо Карильо как се забъркал с грешната жена- съпругата на мастит тв бос и собственик на филмово студио и на Фернандо му се наложило да изчезне за дълго от хоризонта, както и че заради това и кариерата му приключила, никой повече не го взима на работа. 

И аз  Peace Толкова мразя бради , мустаци ....загрозяват му хубавото личице  Heart Eyes

А , въпросния Томи Мотола остави Марая Кери без правата на нито една песен ...бедна кат църковна мишка  НИВГА  не може да изпее MY ALL.....а ние понеже няма да се съобразяваме с тоя ...мастития  hahaha ще я накараме веднага да ни я изпее  Mr. Green

......от депресия тя стана сто кила и се ожени за един доста черничък бедняк...наскоро го смени  за един бял милиардер  , и аз си помислих , че най-сетне и провървя на жената след толкова черни дни .....поотслабна и хоп ....милиардера я остави ...а тя се изложи много на Таймс скуеър в Ню Йорк в Новогодишната нощ ,  когато не успя да изпее предвидените й песни, макар и на плейбек  Mr. Green

Не мисля , че Умут или Илкнур ще публикуват нещо за Ча и Дуйгу . Придошлата  вълна им охлади ентусиазма за клипове и селфита ...поне за сега .
Интересно ми е откога е станала свалката ? Общия им фризьор в Ичердето е започнал да и прави букли малко преди Нова Година  newsm78

а три месеца по-късно вече двамата ЗАЕДНО харесват публикации на Арас Mr. Green

И Енгин публикува филма на Хазал

За серията  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Чаатай я красеше  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes .....

хубав им е стадиона .  Голема реклама му напрайха

и стадиона красавец ....той ми хареса най-много от цялата серия ...особено отгоре  smile3501

Серията я гледах онлайн с Дела при рускините . С риск да изпусна най-дългата и най-невероятна псувня, която винаги съм мечтала да чуя  Mr. Green не съм погледнала няма и да поглеждам  излязлата  серия на руски  , няма и да я повтарям . Нищо ново  . Без изненади , ВЪТРЕ ...в кръга сме   Mr. Green Тази " изпепеляваща любов " между Сарп и Мелек  ми идва в повече  Mr. Green Сцената с Мерт и Нео от матрицата ме развеселиха ....не схванах ролята на оня ....мазния ..та той си беше труп още преди да влезе в сериала , но трябваше ли да пада два пъти  в един и същи ров  Mr. Green А за люпенето на семки на новия ТАКА чакан от ВСИЧКИ Кудрет  ooooh! ще използвам само една дума като цитирам Профи ......КУЛТОВО....след непрекъснатото вкарване и изкарване от килията , плюенето на семки , тайните срещи на 41 хилядния стадион ,  боя  със свръх бойни каскади на оня дългокосия , който видяхме , че освен да тича , може и да скача  Mr. Green  А минаването му да поздрави Мерт пред Ейлем ...... Окръжността е затворена ...Джошкун изгоря на плажа ...те дори и забравиха за тая линия ....всяка серия някой от братята МИНИМУМ по веднъж влиза в затвора .....Тия тримата ...сценаристите  , да хванат и да се гръмнат  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

.... Искам новини за Ча Crossing Arms Може и за  Дуда мятаща къчове около него hahaha
Това няма да е за изпускане. Mr. Green  rotfImbo

Спокойно  hahaha къчовете ще са при разпита ....сега комисарката като завърже Сарп с белезниците  Embarassed Embarassed Embarassed ще има да го разпитвааа в тъмната стаичка , и ... ще го   пусне ....нали и другата серия ПАК трябва да го арестуват  Mr. Green

Шевко душа бере ....цели две серии не бяхме в БОЛНИЦАТА  Mr. Green

Някой ще изгори в новия епизод.....под снимката пише спец ефекти

И след като изгледах и "Луи Вюитон" в Лувъра  ще завърша размислите и страстите на Седмицата на модата в  Париж и с едно турско дефиле от Place Vendôme , провело се преди три дни . Това е модната къща , която облича Мелек ...и още няколко дизита с едни и същи дрехи  Mr. Green

тук по-наблюдателните могат да видят самотната Дияр ....изпусна хубавото момче  Mr. Green

и от афтерпартито

Лека нощ от мен с поздрава от Ичердето към всички жени  Heart Eyes

# 581
  • Пришълец
Пъстър и изключително интересен пост Grinning, ДидО уби мЪ с Хамлетовите монолози rotfImao, но.... хади стига да не задълбавам по тоз въпрос, ти си видяла къде, какво и защо и направи правилен избор Party.
Двете сцени от АФК- предложението на Емко и после Фера по нощница са много добре изиграни и се допълват, макар че втората не ми е на сърце Crossing Arms, Фера пък докъде стигна...
Диди, и аз не знаех за форума. При задаването на Огледален свят в Гугъл ми излязоха старите теми и така. При нерегистрираните не се виждат единствено подписите на потребителите, всичко останало е същото. А и трябва да помниш до коя страница си, не ти отчита броя непрочетени.
Публикуваната песен този път е моята Heart Eyes, слушам я често.

ПП ох, и къчовете в тъмната стаичка tooth

# 582
Марги  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes нашите като ги гледам са всички заедно при Шевко в болницата ......

организето е желязно Heart Eyes

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 09:58 от diana72

# 583
  • Пришълец
Аз не знам кой е Шевко Laughing, но за Дуда ще се изкажа- като я пооправят става, даже на тези снимки ми харесва Laughing. Какво е това перде, в което се е омотала Дамла Joy
В сряда вярно конкуренцията никак не била малка Rolling Eyes, на Каптана и този път ще му окапе дизито.

# 584
Аз свикнах с нея   Peace даже ми направи впечатление докато Мерт и открадна  пистолета в килията , колко хубави крака има  Rolling Eyes

пак са сред наградените ...този път Тойгар  Heart Eyes

Награди на Университета Istanbul Gelisim Universitesi! ✨

Най-добра певица на годината  - Йойкю Гюрман
Най-добър сериал на годината  - "Вътре"
Най-добър  саундтрак на сериал - "Вътре"/Тойгар Ъшъклъ
Най-добра серийна актриса - Демет Йоздемир
Най-добър сериен актьор - Фуркан Палалъ

Награждаването ще бъде  на 16 Марта!

Поздравяваме ги ! Заслужили са 👏👏👏👏👏

Общи условия

Активация на акаунт