Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 481

• 38 401
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК КОМПАНИЯ!  Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug
Светът би бил едно по-добро място, ако на него се срещаха повече хора като пишещите тук фемирски души. Peace

И за равновесие по някое и друго ... котенце  Wink  Laughing

# 556
  • Пришълец
Нищо подобно, Наде Hug, не си пропуснала много, просто аз празникът си го приемам по-консервативно като ден на мамите, затова си позволих да отправя поздрав и за моята. Пък и нещо се разчувствах тази сутрин, затова я споменах.
Да, подкрепям те Профче- Фемирките сте душици Heart Eyes, много си ви обичам.
И по Чачослав си припадам системно Mr. Green

# 557
Нищо подобно, Наде Hug, не си пропуснала много, просто аз празникът си го приемам по-консервативно като ден на мамите, затова си позволих да отправя поздрав и за моята. Пък и нещо се разчувствах тази сутрин, затова я споменах.
Да, подкрепям те Профче- Фемирките сте душици Heart Eyes, много си ви обичам.
И по Чачослав си припадам системно Mr. Green
Не забравяй, че ти също си една от нас.
До ден днешен ходя къде ходя все тук се завръщам и такааааа вече години наред.
Какво ли не преживях в тази тема и нейните вариации, на какви ли не случващи се ситуации бях свидетелка(директно и индиректно в темата, и във форума като цяло), нооо като всяко първо нещо имам особен сантимент към темата за сериала.

# 558
  • Пришълец
Фемирка съм, диспансерка съм, разбира се... особен сантимент към темата изпитвам и аз, а и не само аз, затова сме се събрали все пак...  Party обща диагноза к'во да правим Laughing

Допълвам и със снимки на каптана от гала вечеря преди старта на дизито му, за което писа и Феми.

Детето малкия Сарп от Ичердето ли е newsm78

Последна редакция: ср, 08 мар 2017, 12:25 от Маргарита Н.

# 559
Мили дами  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes преживейте прекрасен 8 ми март !!! На всички пишещи , в тази толкова задушевна тема  newsm51  newsm51 newsm51 На Ивето , Надето , Марги , Профи , Феми и Рори  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesbouquet
Хубав празник  Flowers Rose Flowers Rose  Flowers Rose Още съм жива ...след вчерашния ден мислех , че ще умра от умора  #Crazy ooooh! Довечера ще приспя всички   Mr. Green , ще изчета всичките    #Crazy Heart Eyes Hug 37  непрочетени коментара  и в ЕДИН пост ще ви отговоря   tooth Да не се сърдите , че утре ще се събудите с двоен чаршаФ  с Юрган  hahaha hahaha hahaha
...... а иначе резюме на Седмицата на модата в Париж ......
Излетяхме в космоса заедно с модна къща "Шанел" в Гранд палас ...Карл Лагерфелд  ги разбира тия неща  Peace

dohщях да забравя  ...красавец  Heart Eyes , сега си закусват с Дуда ... Heart Eyes

# 560
 Честит празник милички !Радвам се че съм сред вас  Hug

Обичам аромата на  лаленца  Heart Eyes

Талия е страхотна жена , певица и актриса .  Гледала съм я във Росалинда  . Със Фернандо Карильо  имаха жестока химия .  Как съм припадала по тоя красавец   smile3544 но  му загубих дирите  .

музиката и песента

https://www.youtube.com/watch?v=PIVlWPZwwy4

newsm68

същата песен , която сложи Белл само ,че с фемирски моменти Heart Eyes

Дианче  Hug Heart Eyes  за това ли те нямаше  излетяла си в космоса  Joy майтапя се

Последна редакция: ср, 08 мар 2017, 15:41 от femmi2

# 561
Фемииииир  Heart Eyes Heart Eyes

Марги - не. Друго дете е. Peace

Мммм  Crazy, вярно ги умее Лагерфелдчо нещата. Laughing
Мерси, Дианче! Grinning  Бих ти поднесла букет, ама май това е последното нещо, което искаш да виждаш днес. hahaha Ей ти нещо сладичко. С цветлета. Grinning Laughing

# 562
  • Пришълец
О, какво доживяхме  Laughing, Проф това ти ли си? Някой да не ти е хакнал профила?  LaughingГледам ти ника, гледам и заглавието на темата... За пръв път ме нарече по име, а не „фамилия” newsm53, затова се учудвам и радвам.
Аз влязох всъщност за друго- да споделя нещо с Дидка, с другите може вече и да съм... Преди време като дойдох тук, много се пишеше #Crazy, имах две-три влизания на ден, при всяко постовете 99+ #Crazy
Понаписах един-два реда и си казах, че на другия ден никой няма да ме помни Mr. Green Mr. Green и предпочетох балкона, а година по-късно се върнах с гръм и трясък и останах за постоянно. Та какво са едни 37 непрочени? tooth
Споко, коментирай на воля, нямаме претенции за размерите на чаршафа Grinning

Много хубава песента на Талия Peace

# 563
Мале, Николова  Wink, с кой акъл съм те нарекла по "име"!  Mr. Green
Явно съм почнала да остарявам. Mr. Green Joy Joy

# 564
  • Пришълец
Сега да не вземеш да се редактираш Crossing Arms Grinning

# 565
  • Варненска клюкарка
.... и в ЕДИН пост ще ви отговоря   tooth Да не се сърдите , че утре ще се събудите с двоен чаршаФ  с Юрган  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy

Диде, добре завърнала се wavey
Вярно дъртият Карл ги умее нещата Peace Преди време бях чела извадки от негови интервюта и останах доста озадачена от изказванията му, но пък гениално талантливите хора почти винаги са доста странни, та и той....

Фемо чудни лаленца си сложила и аз много ги обичам, само дето не ми миришат на нищо.

Тази вечер Капитанска премиера, дано да има успех, предвид жестоката конкуренция в сряда много лош ден за нов сериал. Rolling Eyes

Нямам търпение да махне тоя мустак, от него не му се вижда красивата горна устна. Иначе с всичко останало съм ОК даже и с порасналото му дупИ Laughing Изглежда голям и силен като бик, мъжки мъж както обичаме да казваме тук Mr. Green

ПП Охх Марги имаше времена когато изписвахме по тема и половина на ден hahaha Аз нова и се обаждам чат пат и докато се усетя и реша да пиша нещо, то темата минала и заминала и съм в новата. Денонощно имаше хора по коридоритИ  и нямахме изчитане Mr. Green Пък това да се включи човек в разговора.... докато напиша нещо и вече нова тема се разисква hahaha Ама така е- как иначе да се изпишат 481 теми, да не забравяме и че имаме архив от още 184 - това са си 665...Вай следващата ще е 666 Shocked

ПП2 Феми,
Скрит текст:
аз последно латино сериал съм гледала преди 8-9 години. Доста преди това Талия се омъжи за Томи Мотола шеф на Сони Мюзик и бивш съпруг на Марая Кери. Горе-долу оттогава гради и световна кариера.  Пък преди 5-6 години срещнах инфо за Фернандо Карильо как се забъркал с грешната жена- съпругата на мастит тв бос и собственик на филмово студио и на Фернандо му се наложило да изчезне за дълго от хоризонта, както и че заради това и кариерата му приключила, никой повече не го взима на работа.  

# 566
  • Пришълец
И миналата година приблизително по това време каптана имаше сериал, но провалил се, аз на сезона го отдавам. А с Тувана бяха страхотна двойка, красиви и двамата. За нея не знам, за Баръш съм на мнение, че не е особено добър актьор  newsm43
Феми, и аз като Бел не усещам аромат, даже се чудя какви са тези марки парфюми с аромат на лале където предлагат 33uu

# 567
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ФЕМИРКИ!   bouquet Hug Heart Eyes

Не се чувствах празнично преди да се отбия в моето си диспансерче. Всичко което ме карате да изпитвам мога да събера в три думи, а означава толкова много - топлота, уют, семейство макар и виртуално. Няма по-красиво кътче в БГ-мама от тази тема и нейните къщовнички. Прекрасни сте и ви благодаря, защото последната година беше много по-хубава с вас.
И може би това е част от магията на Фемир - вие и темичката ни.
Профи  Hug съгласна съм с теб, че "Светът би бил едно по-добро място, ако на него се срещаха повече хора като пишещите тук фемирски души."
Марги  Hug така си е "Фемирка съм, диспансерка съм, разбира се... особен сантимент към темата изпитвам и аз ..... обща диагноза к'во да правим".
Феми, Наде, Белл, Дидка  Hug

Пожелавам ви много нежност и обич да давате и да получавате.

Феми, Белл и аз много обичам лаленца, но не ме бива с картинките.

Ако можех бих подарила на всяка от вас букет с маргаритки, бонбонено розови рози, всякакви цветове лалета, лилиуми и зюмбюли за аромат  bouquet

# 568
И миналата година приблизително по това време каптана имаше сериал, но провалил се, аз на сезона го отдавам. А с Тувана бяха страхотна двойка, красиви и двамата. За нея не знам, за Баръш съм на мнение, че не е особено добър актьор  newsm43
Феми, и аз като Бел не усещам аромат, даже се чудя какви са тези марки парфюми с аромат на лале където предлагат 33uu
Цепеница е Laughing ама карай, визията му компенсирва(донякъде).
За всички Ви. love001.......love001

# 569
 Марги  Hug   за теб от Яманко  Mr. Green

на Дуда по прякор шаманката  остава да и се забоде пера на косата и челото и да затанцува   Sick Joy   Повечето от феновете вярват че тия са заедно  ?

hahaha каква физиономия на Ча и   убавицата

Heart Eyes    

Белл , Мерси за инфото  bouquet  Жалко , че  Фернандо Карильо е приключил с кариерата си заради задявката .

Марги  не  харесвам тежки аромати  . Дори на парфюми  избирам с нотки на лек  аромат .

охх Crazy

Рори  Hug зюмбюл за аромат

Последна редакция: ср, 08 мар 2017, 17:08 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт