Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 481

• 38 405
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • Варненска клюкарка
Марги, Дуда е учила моден дизайн и актьорско майсторство. Като гледам обаче нито едното учение не и се е отразило някак външно и не е цъфнала и вързала като актриса Whistling
Много конско стана в темата Mr. Green Аз не мисля че му е все едно коя....язди Mr. Green (прощавайте за сравнението ама Фема първа го каза Mr. Green)
Явно че го привличат по големи жени, може би заради възрастта са и някак по властни знам ли, или по-опитни и в този смисъл са му интересни.....И приятелите му повечето са доста по-големи от него  Wink С Енгин и Илкнур е още от АФК, и двамата са поне с 5-6 години по големи от него, идват и си заминават разни хора около него, но тези двамата си остават и са му най. Wink Сам беше казал че в живота му има само 3-4 ма истински приятели- кои може да са- Енгин Илкнур и сестри Шенсой, тези четиримата са от години много близо до него.
Абе, каквито и да ги умуваме ние тая му е харесала с нещо и сега щем не щем трябва и ние да и се радваме hahaha

ПП Преди време  четох че Гришо  преди Маша е бил със Серина Уилямс, виждали ли сте я Mr. Green
Скрит текст:

В сравнение с нея снаАта изглежда като нежна китка Mr. Green

# 541
  Учила актьорско майсторство  ?   Като гледаме нищо не е научила  . То трябва да си го имаш и даром .

Като свърши  Ичардето   ша видитИ  ка ша блесне в главна роля  . Колко му е продуцент да и ролята  нали е гадже на най - желания красавец   и актьор .

Грубо се изразих  за язденето   Mr. Green Blush

Последна редакция: вт, 07 мар 2017, 19:42 от femmi2

# 542
  • Варненска клюкарка
Феми чак такива кьорави продуценти няма Naughty С който и да ходи, с тази външност няма шанс да играе друго освен пълнеж.
Прави Ча да изглежда щастлив и затова не мога да и се сърдя много Laughing

Joy Joy Joy

# 543
  И аз искам Чачи да е щастлив   но Не  с която и да е !  Както искате така  го разбирайте .

Последна редакция: вт, 07 мар 2017, 22:52 от femmi2

# 544
  • Пришълец
Шаман била, Фемо бе rotfImbo. Този път вместо Емко ще ти сложа един Аман за оправяне на вкуса, тук е хубав

Феми, струва ти се кобилеста или си видяла снимката на Дуда с коня, та такива мисли те обзеха? Mr. Green
Има я сама, но сега не ми се търси Peace
Скрит текст:
Бел, не те попитах аз за Дуда, но ми беше интересно да прочета Laughing.  Знам я Серина Mr. Green

Последна редакция: вт, 07 мар 2017, 19:28 от Маргарита Н.

# 545
 Баджаначке  ,споко пак ще бъде свободен  Mr. Green

Кобилката - говора за животинката  е по - хубава от  стопанката

Flutter   прави каквото искаш и Емко хоп  целувка

Последна редакция: вт, 07 мар 2017, 20:03 от femmi2

# 546
  • Пришълец
Целувката в унито (тази долу) беше в друг епизод, Феми Laughing

# 547
 Утре е премиерата на капитановото дизи по Канал Д  

В кой епизод Марги ?  newsm78  Кадъра не е ли от целувката в унито  , когато се караха ?

Нашия момент ша го зяпаме ли ?   Кой сериал ще дават като свърши по фемилито  ?

Crazy Flutter   

ах , кви очички  бе  Crazy

Последна редакция: вт, 07 мар 2017, 20:02 от femmi2

# 548
  • Пришълец
Не съм много сигурна Феми- след предложението Ферка да плати дълга на семейството си newsm78
Ще го гледаме любимият момент в парка, стига да не го изрежат Laughing

# 549
Сцената с въпросната целувка в унито е от 39 епизод.
Спомням си, че феновете бяхме издивяли, над 15 серии бяха скарани ФЕмир, а когато снимаха целувката бяха закрили оградите с черни платна, ноооо това не попречи на фенчетата да се катерят по оградите и да дебнат зад борчетата по всяко време. Феновете редовно ни осведомяваха къде са сетовете.
Аз открих снимката в нета и я публикувах в темата, няма да ви казвам каква еуфория настъпи след като я публикувах, може да предположите, а когато се ожениха(сватбата им в планината) купонясвахме до сутринта(е, лека полека отпадахме в малките часове на нощта).

# 550
  • Варненска клюкарка
Наде, вие сте купонясвали, ама и в Т не бяха останали назад Laughing Фериха Сарафоолу след сватбата часове наред беше световен тренд, като  и там имаше спад (героите вероятно се умориха и се натръшкаха да поспят)  но  на сутринта последва нов няколкочасов тренд Laughing
Иначе помня как в интервюто за Астана Ча каза че втория сезон е било кошмар с външните снимки, феновете винаги научавали къде са  и никаква охрана не можела да ги спре и често се налагало да променят плановете и да снимат в студиото.
Аз тогава нали не ви знаех, снимките ги намирах с доста закъснение, та тази с целувката я видях с едни мои любими снимки -пуш паузата и Ча нахилен като е гушнал Хазал през тила. Както и още куп кадри от сета наизлязоха тогава ...

Последна редакция: вт, 07 мар 2017, 21:39 от Беллора

# 551

хубав им е стадиона .  Голема реклама му напрайха

# 552
  • Пришълец
Момичета, честит празник, да сте живи и здрави, щастливи, обичащи и обичани дами и мами! Heart Eyes Да е живо и здраво и моето маменце Heart Eyes За всички вас
Скрит текст:

И... Чачослав за равновесие Laughing:

Ох, Надее, как обичам да чета всичко, което напишеш за АФК Peace, проследила си го в реално време. Доставяш удоволствие, да си знаеш. А това, че рядко изпускаш по нещо, защото сама каза, че навремето всичко е изкоментирано, още повече буди интерес smile3539

Диде, къде си? Thinking

# 553
  • Варненска клюкарка
Честит празник мили момичета, пожелавам ви здраве и хубави емоции Hug

И аз като Марга за равновесие слагам един много красив Ча Mr. Green

И ви поздравявам с тази прекрасна песен на Талия, с нея промотират фраговете на АФК в Аржентина. Peace  Да не ви разправям колко Фемирски клипа изръшках докато я намеря с хубаво качество ,та да не ми отиде ровенето на вятъра чейте я Laughing

и оригиналното видео
https://www.youtube.com/watch?v=Cz9uyJkojEM

Творят феновете зад океана, язък само дето изтриха народсното творчество на първите фенове, имаше страхотни клипове. Ах тези индийци Twisted Evil  Наистина нищо не открих от старите видеа, а много исках да ви поздравя с едно от тях  Rolling Eyes

# 554
Здравейте момичета и честит празник.  Kissing Heart....... Kissing Heart
Мдааааа Марги, неповторимо бе чувството за мен гледайки за първи път онлайн сериал(АФК).
Заради него се регистрирах във форума след дъъъъъъълго мое присъствие само като гостенка в подраздела.
Пропуснах, Embarassed Маргиии, жива и здрава да ти е още дъъълги години.

Последна редакция: ср, 08 мар 2017, 11:04 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт