Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 481

• 38 410
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • Пришълец
Отделили са повече екранно време на снаИчката значи Mr. Green Която от вас има възможност да сложи после рейтинга Praynig, много съм любопитна...

# 526
  • Варненска клюкарка
Добрютрооо wavey
Маргии рейтингите излизат след 9, ще видя дали ще мога да го сложа че днес съм на друг комп и ми ги няма адресите. По-късно ще потърся тук там.....

Сега да не е само поздрав ето любопитна новиница- АФК издухал един от най-гледаните сериали в Аржентина Дневниците на Мариана, при това с  Марадона, който явно участва като гост звезда. Мисля че в момента са в началото на втория сезон на АФК, наскоро разкриха лъжата....
Цитат
Сцены страстных разборок Фемиров так захватили воображение аргентинцев, что даже появление самого Марадонны в сериале-конкуренте El diario de Mariana,не смогло вытеснить Секрет Ферихи с первого места. Марадонне пришлось стать вторым.

# 527
  • Пришълец
Бел, аз мислех, че по-късно излизат (10-11), ама съм се излъгала. Тук гледам чат-пат, http://www.ucankus.com/ratingler, Ичердето пак е първенец, интересуваше ме Китките да не са го отвяли Laughing

Чак местният футболист не е спомогнал за гледаемостта на другия сериал в Аржентина Party
По прочетеното съдя, че в момента излъчват едни много хубави и силни епизоди. Рори най-много може да каже по въпроса, щото тя откри ФЕмир точно когато се разкриха на Ферка лъжите и онзи Емков поглед на вратата, когато не знаеше къде да се дене Rolling Eyes я пронизал право в сърцето и оттогава... и Рори у кюпа Mr. Green
И в този ред на мисли- втори сезон на АФК при нас го пуснаха в разгара на лято '2013, ама считам какъв зрителски интерес е пробудил щом го излъчиха само след месец пауза, та си беше „летен” сериал, но рейтингов newsm47. Емко ни отвя главиците hahaha, странно що най- търсеното в  google не беше неговото име, а Огледален свят Mr. Green

# 528
  • Варненска клюкарка

Марги ето ти рейтинга, върнал си е позициите Ичерде, знаех си Peace Като се има предвид че доста мъже са вътре, а миналата седмица беше вечното турско дерби Галатасарай-Бешикташ, спада в цифрата на Ичердето беше логичен Peace

Марги т.н. по български ОС, го бяха спрели за да го продължат на есен. Бяха пуснали Далас завръщането  голяма реклама му течеше супер-мупер и бля бля...блааа Sick Но едва изкараха месец, взривиха им страницата на бтв-ту и пуснаха продължението на ОС.
А местния футболист както нарече  Диего Марадона  Laughing не е просто местен, той е легенда в цяла Латинска Америка и половината свят, полубог, институция, такъв какъвто е от десетилетия  Пеле за Бразилия. В този смисъл трябва да се разглежда това че зрителите са предпочели другата продукция, явно толкова силно ги е привлякъл El Secreto De Feriha та Марадона им минал на второ място Mr. Green

Последна редакция: вт, 07 мар 2017, 10:30 от Беллора

# 529
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Рускините са готови с превода. Grinning
Тук - http://turkishtv.ru/turkey-serials/774-vnutri-icerde-vse-serii-n … otret-onlayn.html
и тук - http://embed.china-cdn88nmbwacdnln8hq8qwe.com/ifr_turk-sinema.php?mid=244264

# 530
  • Пришълец
То това за „местният футболист” си е баш в мой стил за по-експресивно звучене, хич да не ви впечатлява Mr. Green Mr. Green

# 531
Минавам да ви поздравя само, че от работа не е удобно да пиша  Heart Eyes  Hug

Марги, тази сцена с кофата е уникално изиграна и явно не само мен е подлудила.  Mr. Green

# 532
Хелоууу. Simple Smile
Не гледах снощната серия, интересна ли беше!? Thinking
Рейта няма какво да го коментирам, кефи ме на макс.

# 533
  • Варненска клюкарка
 Оригиналния афиш на филма с Хазал "Банка на разбитите сърца" Щял да прави премиера през Април Peace

Най-накрая нещо по-конкретно, пък макар и без точна дата. Снимаха го с много малка разлика във времето с Делибала, даже помня как коментирахме че Ча и Хазал пак работят за един и същ продуцент, но се снимат в различни продукции ..... Доста време мина, миналата година филмът ходи и на фестивала във Венеция, и само това се чу за него Thinking

Малко неясно се виждат имената но ще изредя които си личат - Халюк Билгинер, Хазал Кая, Серкан Кескин, Танер Олмаз, Метин Акдюлер....

# 534
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Да, беше там, доколкото си спомням, в програмата за търсещи дофинансиране филми и беше в топ пет на заявилите интерес инвеститори.  Peace

# 535
  • Пришълец
Малко неясно се виждат имената но ще изредя които си личат - Халюк Билгинер, Хазал Кая, Серкан Кескин, Танер Олмаз, Метин Акдюлер....
И продуцентът един и същ, и двама от доскорошните Чачови колеги, и времето на заснемане, а я какъв интервал от време между премиерата на единия и другия newsm09. Метин, близнакът на СС Laughing е добър актьор.
Бел, аз си ги приближих всички имена.
Халюк Билгинер, Серкан Кешкин, Осман Сонант, Ахмет Мюмтаз Тайлан съм ги виждала по снимки със зетко ни Мишок, та са си негови колеги от проекти. А Шенай Гюрлер, която също пише, че взема участие срещнах инфо, че е играла или продължава и в момента в Ичердето, който гледа ще се сети- Лейля.

# 536
  Ни сЪ   плашетИ  Mr. Green

егаси Sick     не ви ли мяза на некоя шаманка от племе   hahaha

Ча или е кьорав или  му е се тая коя  язди нощем

Фериха - Марадона   1: 0  за наЩи hahaha

https://www.youtube.com/watch?v=36H-w5xsQ40

бонус за 25 - ти епизод

Мерт се измъкна   пак скрои нещо  и сега арестуват Сарп  за убийството на онзи  ooooh!  Мерт му щракна белезниците   Сема ги нема ама у полиса   ша се появи

Последна редакция: вт, 07 мар 2017, 15:19 от femmi2

# 537
  • Варненска клюкарка

Скрит текст:
Фериха - Марадона   1: 0  за наЩи hahaha

Феми, аз веднъж бях на път да напиша че ми прилича на северно Американска индианка, на един от рекламните кадри от предната серия, беше скипрена в бронежилетка и в тяло нищо особно , но в лице беше гочно като шаманка #Shocked.... Не знам защо не го написах, но много ми заприлича.

# 538

Скрит текст:

Скрит текст:

Фериха - Марадона   1: 0  за наЩи hahaha

https://www.youtube.com/watch?v=36H-w5xsQ40

бонус за 25 - ти епизод

Мерт се измъкна   пак скрои нещо  и сега арестуват Сарп  за убийството на онзи  ooooh!  Мерт му щракна белезниците   Сема ги нема ама у полиса   ша се появи
rotfImao rotfImbo

Е щом е нощем, hahaha кВо му пука.......пиууу. Joy

# 539

точно на шаманка  прилича  в лицето . Напрайла му е   от шаманските ритуали    и Ча се е потдал ooooh!  Тя  къде е учила?  може по - това да ги избира

Йозге Йозпиричи  ще се присъедини към дизито на Серенай . Не разбрах каква ще и бъде ролята ?

Играеха с Ча в АО  и ми харесаха

Диди  Hug   Ей тва са плочки .  Яманските  не ми се нрават  ни в рамената като мекица е там

Последна редакция: вт, 07 мар 2017, 18:55 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт